Tek yumurta ikizimi Çift yumurta ikizi mi?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Bu durum nasıl anlaşılır? Ben daha dün öğrendim, 2 kese görünüyor dedi, birinin kalp atışını duyduk diğerini henüz duyamadık.

Diğeri de gelişirse, ayrı yumurta ikizi mi olmuş olacak? Tek yumurta ikizleri aynı kesede mi oluyorlar?

Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Tatlım bence bunu doktorunla görüşmelisin. Benim ikizlerim içinde doktorum önce çift yumurta demişti ama bebeklerim tek yumurta ikiziymiş ve daha sonra aralarında kan transfüzyonu olduğu ortaya çıktı müdahale bile edemeden bebeciklerimin kalpleri durdu aynı anda. Ben bu acıyı yaşadım dilerim Allahım kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeklerini kucağına
Bu durum nasıl anlaşılır? Ben daha dün öğrendim, 2 kese görünüyor dedi, birinin kalp atışını duyduk diğerini henüz duyamadık.

Diğeri de gelişirse, ayrı yumurta ikizi mi olmuş olacak? Tek yumurta ikizleri aynı kesede mi oluyorlar?

Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et

Keselerin durumu her gebede farkli olabiliyormus canim.ben tek yumurta ikizleri bekliyorum doktorum dedi ki cok sanslisin ayri kesedeler ve iki ayri keseyi saran bir kese daha varmis.ayni kesede olsalardi buyuduklerinde sikinti olabilirdi dedi. Allah buyuk ins.hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.

Back
X