tek yumurta ikizleri anne adayları benim gibi perinataloji gidiyomusunuz

ayensu

canımın cani
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
156
31
37
Ben devlete gittim kabul etmiyor risklisin diyor özele gittim özelde aynı diyor araştırmalarda bakamay iz diyor bi tek zeynep Kamile gittim orası bakıyor orası da bana çok uzak ben pendikteyim orası Üsküdar da benim durumu yaşayan varmi ya insan da moral kalmıyor doğumu nerde yapacaksınız merak ettim

Ben devlete gittim kabul etmiyor risklisin diyor özele gittim özelde aynı diyor araştırmalarda bakamay iz diyor bi tek zeynep Kamile gittim orası bakıyor orası da bana çok uzak ben pendikteyim orası Üsküdar da benim durumu yaşayan varmi ya insan da moral kalmıyor doğumu nerde yapacaksınız merak ettim
Tek yumurta ikizlerim 65 gÜnlükler. Ben 13 hafta boyunca çapaya gittim haftada bir. Ümraniye'de oturuyorum. Zeynep kamilde gittim tavsiye etmem. Çapa bu konuda uzman ama yorucu. Marmara ünv size yakın bakmıyorlar mı?

Marmara araştırma yada gittim bakmiyolar perinatolaji olan bi yere gitmemi söylediler kaç haftalik doğum yaptiniz ben 16.haftadayim

Marmara araştırma yada gittim bakmiyolar perinatolaji olan bi yere gitmemi söylediler kaç haftalik doğum yaptiniz ben 16.haftadayim
33. Hafta doğum yaptım..imkanın varsa çapaya git.. Ters bir durumda çapada müdahale edebiliyorlar. Özel hastaneler bile oraya gönderiyor.

Hayirlinolsjn bende 22.haftadayim capaya gidiyorum zaten özel perinatologa bile bakmak istemiyorlar capaya yonlendiriyorlar.yuksek riskli gebelik durumundayız ne yazikki .qllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin

Çapa nerde ben pendikteyim Bide perinatolaji ye gidiyorum ama kadindoguma da gideceksin diyor siz bi tek çapa da perinatolaji yemi gittiniz

Bende capada perinatologa gidiyorum.ozel doktoruma 12.haftada gittim.birde bugün 22.haftads gittim.doguma kadar 1 yada 2 kez daha gitmeyi düşünüyorum inşallah kismetse 36 ya kadar dayanirsak özel doktorumda doğum yapmak istiyorum.

Bende erken haftalarda olursa capada 35-36 olursa özelde yapmak istiyorum.capada korkuyorum enfeksiyon yada bebekler karışır bişey olur diye .ama herkeste capa bu konuda çok iyi erken doğum olursa yaşatma imkanı daha fazla diyorlar.karqr veremedim.

Medical parkta yaptım.
G
Bende erken haftalarda olursa capada 35-36 olursa özelde yapmak istiyorum.capada korkuyorum enfeksiyon yada bebekler karışır bişey olur diye .ama herkeste capa bu konuda çok iyi erken doğum olursa yaşatma imkanı daha fazla diyorlar.karqr veremedim.

X