Ins.canim Rabbim gonlune gore versin.benim hormon tedavisi sonucunda ücüz oldu.tavsiyem,stres yapma,saglikli beslen ve sakin bir surec gecir ve bol dua et
Çok şükür demek geldi canım icimden 38.haftaya 3 bebekle gelmek allah kolaylıklar versin..sağlık la kucağına alman ve hep çok mutlu olmanız dileğiyle...
Canim benimde tek yumurta ikizlerim ve birde kizim var :) ücüz bekliyorum..cogul gebelik coook zor haftamiz ayni dikkatimi cekti ama muhtrmelen ben once dogururum.hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Merhaba bende üçüz bekliyorum ikisi tek yumurta ikizleri.12.haftam.nasil geçti hamileliğiniz? Hangi hastanede kaçar kiloyla doğdu Minikleriniz? Bilgi alabilir miyim?
merhaba arkadaşım bende üçüz bekliyorum doktorlar redüksiyon konusunda cok kararlı biri tek yumurta ve arada zar yok sen neler yasadın ve neler yaptın arada zar varmı ikizden ikize tranfüzyon yaşadınmı ?
Merhabalar, benim de üçüz gebeliğim mevcut. Redüksiyon istemedim. Umarım vakti saatinde doğar hepimizin ki. İkisi tek yumurta, diğeri tek. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.