Tek yumurta minnoşları

flzszn

Hayat bana vay kiki vay vay ;)
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
645
513
123
46
3 çocuktan sonra geldiler. Çok garip değişik bir duygu. Reglimin hemen ardından bir şey olmaz diyerek coştuk. Ama olan olmuş. Testin çift çizgi olduğunu görünce ilk şoku yaşadım. Doktora gidince bebeğin yanında bir şey daha var dediğinde tedirgin oldum. Ne olduğu belli değildi. Iki hafta sonra tekrar gittiğimde ikinci şok. Iki bebek vardı. 4.ye nasıl bakacağım derken 5. De süpriz geldi. Allah büyük. Gelen hoşgelsin.

Ayyy harika cok guzel yaa... gercektwn okuyunca bike bi mutlu oldum niyeyse...
Kalabalik aile seviyorum rabbim bana da isteyenlere de nasip eder insallah.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin... sana da kolaylik versin nasil olsa tecrubelisin... ciraklik kalfalik derken ustalik eserlerin geliyo

Allah kolayliklar versin saglikla sihhatle kucaginiza almayi ve buyutmeyi nasip etsin :)

Çok teşekkür ederim. Çok zor ama düzenli yaşam olunca Allah kolaylaştırıyor. Yoğun iş temposu içinde bakalım neler olacak. 9 haftaliklar ama sanki 6 aylık hamile gibi bir halim var. Dua edin kızlar.

Çok teşekkür ederim. Çok zor ama düzenli yaşam olunca Allah kolaylaştırıyor. Yoğun iş temposu içinde bakalım neler olacak. 9 haftaliklar ama sanki 6 aylık hamile gibi bir halim var. Dua edin kızlar.
Hayırlı olsun. Adetin kaçıncı günüydü ilişki ve normalde adetleriniz kaç günde bir?

Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok guzel birsey ikiz annesi olmak benimde 4 aylik ikizlerim var gerci cok zor ama cok da guzel ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…