tek yumurtalıkla tüp bebekte başarılı olan var mı?

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
merhaba, tek yumurtalığımı doktorun hatalı tedavisi, hatalı yönlendirmeleri sonucu aldılar. ameliyattan sonra diğeride en fazla 2 tane üretebiliyor. çok üzgünüm. çaresiz kaldım. tek yumurtalığımın üretimi zamanla artarmı bilmiyorum. 2 yumurta ile tüpe gitmelimi
ne dersiniz.

neden olmasın arkadaşım. bu işin kuralı bir yumurta bir de sperm değil mi... Allah'tan ümit kesilmez, inşallah ilk denemende tutar bebeğin.

anlıyorum canım, yumurta sayısını arttırmak için birşey yapılabilir mi diye doktoruna danışsan, belki ilaç dozları biraz daha yüksek tutulabilir, ne bileyim belki doğal karışımlardan şifa bulursun, hiç araştırdın mı, ya da başka bir doktora danıştın mı?

anlıyorum canım, yumurta sayısını arttırmak için birşey yapılabilir mi diye doktoruna danışsan, belki ilaç dozları biraz daha yüksek tutulabilir, ne bileyim belki doğal karışımlardan şifa bulursun, hiç araştırdın mı, ya da başka bir doktora danıştın mı?

birkaç doktor gezdim, hepsi tek yumurtalığımın işlevinin azaldığını söylüyor. ameliyatın etkileriymiş. benim kistim patladı, acil ameliyat edildim malesef. bu tür ameliyatların sonucunda diğerindede rezerv azalıyormuş.
doğal karışımlar, bitkisel çaylar deniyorum. arı sütü, polen, çörekotu, hayıt çayı gibi.

Back
X