- 13 Mart 2023
- 254
- 90
- 28
- 34
- Konu Sahibi Elenaaa1990
-
Merhaba dr da umutsuz konuşmadı aslında çünkü sağlıklı bir yumurtam olduğunu biliyorum çoktandır. Fakat nedense bir süredir olmayınca insan olmama ihtimalini daha çok düşünüyor.veren Allah diyilmi umitsiz olma uzulme olur Allahin izniyle.
En çok 11 aydır olmamasina takılıyorum ayrıca ters rahim olması.neye takıldınız anlamadim? gebelik için 1 sperm 1 yumurta gerek zaten ?
tamm kendin bilirsinEn çok 11 aydır olmamasina takılıyorum ayrıca ters rahim olması.
Amh düşük olması.. . Yumurtam büyüyor çatlıyor fakat dollenmiyor sanırım. O nedenle olumsuz düşünüyorum
olumsuz dusunme yumurtanda var zatenMerhaba dr da umutsuz konuşmadı aslında çünkü sağlıklı bir yumurtam olduğunu biliyorum çoktandır. Fakat nedense bir süredir olmayınca insan olmama ihtimalini daha çok düşünüyor.
ters rahim nasil benimde rahmim arkaya dogru yamulmus katlanmis gibi bi hali var ilk hamilelikde doktor dedi sen nasil hamile kaldinEn çok 11 aydır olmamasina takılıyorum ayrıca ters rahim olması.
Amh düşük olması.. . Yumurtam büyüyor çatlıyor fakat dollenmiyor sanırım. O nedenle olumsuz düşünüyorum
Allah razı olsunters rahim nasil benimde rahmim arkaya dogru yamulmus katlanmis gibi bi hali var ilk hamilelikde doktor dedi sen nasil hamile kaldininankki Allah vermek.isdedikden sonra sadece evli olman yeterli iyi dusun bebek kosa kosa gelecek sana Allahin izniyle
insallahAllah razı olsuninsalh o günleri de görürüm teşekkür ediyorum
Ama zaten her ay bir ya da iki yumurtamız oluşup çatlar. Daha fazlası da oluşur ama biri öne çıkıp çatlar. Bunda moral bozacak birşey yokArkadaşlar yaklaşık 11 aydır gebelik planlıyor elde edemiyoruz. Eşimde sorun yok. Bende ters rahim var ve amh degerim 0.279 yaş 30.Bugun reglin 3.gunuydu ve alttan baktılar. 3.gune göre oldukça olgun olan sag tarafta bir yumurtanın var sağlıklı dedi. Solda hiç yumurtan yok bu durumda gebe kalırsan sag taraftan oluşur dedi. IIaçlı Rahim filmi çektirmemi önerdi.Pzt yine gideceğim yumurtanın durumuna bakacakmis. Erken catlama ihtimali olabilir diyor. Ovulasyon testi kullandığımı da paylaştım kendisiyle fakat ovulasyon testi tam yumurta catlama tarihini net vermiyor olabilir. Regl sonrası hemen ilişkiye başla dedi.
Hsg sonrası kolaylıkla gebe kalan ya da tek yumurtası olup gebe kalan var mı aranızda. Üzülmeyecektim ama yine gözyaşlarım sel oldu
Canım saajan yine döktürmüşsün,heryerde güzel dileklerini görüyorum Allah sana evlatlarının hayrını göstersinters rahim nasil benimde rahmim arkaya dogru yamulmus katlanmis gibi bi hali var ilk hamilelikde doktor dedi sen nasil hamile kaldininankki Allah vermek.isdedikden sonra sadece evli olman yeterli iyi dusun bebek kosa kosa gelecek sana Allahin izniyle
rabbim aynisindan sana ve konu sahibine versin bu mubarek geceden isdiyorum bak bu gunlerim sizin olsun gecenin bu vakti ayaginizda bebek ninnidie ninni bu yorumi saklayin not edin bakarsiniz bu satlerde gunlerime kalincaCanım saajan yine döktürmüşsün,heryerde güzel dileklerini görüyorum Allah sana evlatlarının hayrını göstersin
rabbim aynisindan sana ve konu sahibine versin bu mubarek geceden isdiyorum bak bu gunlerim sizin olsun gecenin bu vakti ayaginizda bebek ninnidie ninni bu yorumi saklayin not edin bakarsiniz bu satlerde gunlerime kalinca
Valla bende dua alabilir miyim az önce Meryem suresini okudum kızım olursa bir adını Meryem koyucam Allahım diye dua ettim bende dua istiyorum :)))rabbim aynisindan sana ve konu sahibine versin bu mubarek geceden isdiyorum bak bu gunlerim sizin olsun gecenin bu vakti ayaginizda bebek ninnidie ninni bu yorumi saklayin not edin bakarsiniz bu satlerde gunlerime kalinca
Allahim sanada meryemini tez zamanda gondersin inseAllahValla bende dua alabilir miyim az önce Meryem suresini okudum kızım olursa bir adını Meryem koyucam Allahım diye dua ettim bende dua istiyorum :)))
Allah razı olsun Allah ağzının tadını hiç bozmasın inşallahAllahim sanada meryemini tez zamanda gondersin inseAllahsanada dua edecegim hep
Allah sendede razi olsunAllah razı olsun Allah ağzının tadını hiç bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?