Tek yumurtayla gebe kalan ?

parla1212

27
Pro Üye
25 Ağustos 2024
1.109
451
38
Geçen ay klomen kullandım ve ovitrelle vuruldum iki yumurtam vardı olmadı regl oldum bu ay tekrar başladım klomen kullandım yumurtam 18 mm ama tek yumurtam var sizce tutarmı sizin kaç yumurtanız vardı gebe kalanlar yazabilirmi ?

Zaten 1 yumurta döllenmesi yetiyor, yumurta büyüklüğü de güzel. Allah nasip ederse tutar tabi ki

Canım değerin kaç çıkmıştı ?
Canım benim tedaviyle olmadı 4 kere çatlama tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı tedaviyi bıraktım kendiliğinden gebe kaldım 2 3 ay sonra 15 çıkmıştı ilk değerim regl olacağım gün rabbim nasip etsin inşallah sanada 🙏🏻

Amin
Canım benim tedaviyle olmadı 4 kere çatlama tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı tedaviyi bıraktım kendiliğinden gebe kaldım 2 3 ay sonra 15 çıkmıştı ilk değerim regl olacağım gün rabbim nasip etsin inşallah sanada 🙏🏻
canım inşallah 🙏🏻 düşük mü sence deger ama adetime de daha var 2 Haziran peki sizin adetler düzenlimiydi yada ovalüsyon takibi yapmışmıydınız ? İnşallah benimki de yükselir bana dua edermisiniz 🌸

Amin

canım inşallah 🙏🏻 düşük mü sence deger ama adetime de daha var 2 Haziran peki sizin adetler düzenlimiydi yada ovalüsyon takibi yapmışmıydınız ? İnşallah benimki de yükselir bana dua edermisiniz 🌸
Düşük çıksa bile üzülme regle daha varmış ve ben 15 le öğrendim iki günde bir kan ver iki kat artıyorsa sağlıklıdır ben de pcos çikolata kisti vardı reglm çok da düzenli değildi ateş imi ölçerek takip etmiştim canım dualarım seninle bence gebelik var inşallah sağlıcakla artar 🩷🧿

Back
X