Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen ay klomen kullandım ve ovitrelle vuruldum iki yumurtam vardı olmadı regl oldum bu ay tekrar başladım klomen kullandım yumurtam 18 mm ama tek yumurtam var sizce tutarmı sizin kaç yumurtanız vardı gebe kalanlar yazabilirmi ?
Canım benim tedaviyle olmadı 4 kere çatlama tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı tedaviyi bıraktım kendiliğinden gebe kaldım 2 3 ay sonra 15 çıkmıştı ilk değerim regl olacağım gün rabbim nasip etsin inşallah sanada
Canım benim tedaviyle olmadı 4 kere çatlama tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı tedaviyi bıraktım kendiliğinden gebe kaldım 2 3 ay sonra 15 çıkmıştı ilk değerim regl olacağım gün rabbim nasip etsin inşallah sanada
canım inşallah düşük mü sence deger ama adetime de daha var 2 Haziran peki sizin adetler düzenlimiydi yada ovalüsyon takibi yapmışmıydınız ? İnşallah benimki de yükselir bana dua edermisiniz
canım inşallah düşük mü sence deger ama adetime de daha var 2 Haziran peki sizin adetler düzenlimiydi yada ovalüsyon takibi yapmışmıydınız ? İnşallah benimki de yükselir bana dua edermisiniz
Düşük çıksa bile üzülme regle daha varmış ve ben 15 le öğrendim iki günde bir kan ver iki kat artıyorsa sağlıklıdır ben de pcos çikolata kisti vardı reglm çok da düzenli değildi ateş imi ölçerek takip etmiştim canım dualarım seninle bence gebelik var inşallah sağlıcakla artar