Bebek İkinci El tekin acar hediye çeki

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
Arkadaşlar elimde 175 tllik tekin acar hediye çeki var, ben ankaradayım, çeke talip olan olursa kızılayda elden teslim edebilirim, ay sonuna kadar geçerli

Canım çek bedeli kadar, zaten tekin acarın fiyatları malum, benden indirimli alsan bile iki ürün alsan mağazaya yine üste para vericeksin, bi parfüm zaten 200 üstü, o yüzden çek bedeli zaten bende geçen hft çarşamb alışveriş karşılığı almıştım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

175 tlye 175 tllık cek alıp bıde kızılaya gıdıp kım ugrasırkı direk magazadan nakıt alır ozaman mantıgı anlayamadım yani :)))

bencede git mağzadan 175 tl lik uürün al aynı kapıya çıkar zaten o çekler sadece belli durumlarda geçiyo mesela belli bir tutardan sonra kullanıyosun kampanyalı ürünler yok felan gibi

Canım mantık şu, benim ihtiyacım yok ama alışveriş yapacak olan varsa o çeki kullansın ben de çekimi paraya çevireyim, illa kızılay olması şart değil ama tekin acar kızılayda iki tane! Bir de her üründe geçerli alt limit de yok, direkt git 175 liralık harcama yap çık o şekilde!

Ayrıca ilk soran arkadaşa da söyledim ben bedelinden aza versem sen fiyat olarak fazla bişi alırsan zaten mağazaya fark vericeksin, ben niye zarar edeyimki o zaman? Mağaza kazanacağına forumdan bi hemcinsin kazansın ben böyle düşünüp başlık açtım, ayrıca sadece kızılay mağazasında geçerli değiş, ben işyerim kızılayda ve iki tane mağaza olduğu için öyle söyledim! Ayrıca alıcı değilseniz niye böyle dalga geçer gibi yorum yaptınız anlamış değilim, alıcı değilsrniz konum sizi ilgilendirmez öyle değilmi? Buraya cevap yazmak için vakit harcayacağınızs gidip tekin acar alışverişinizi yapabilirdiniz misal

Peki çeki alanın bu işten ne karı olacak?

Ya ben şunu anlatmaya çalışıyorum, eğer bu ara makyaj malzemesi veya parfüm falan almak isteyen varsa hani bide babalar günü, mağazaya para vereceğine bana versin, ben hem ihtiyacım olmayan bi çeki bozdurmuş olayım karşı taraf zaten o parayı verecekse ha bana vermiş ha mağazaya onun için farketmezki

175 tl çeki 175 tlye ben satsam bana da mantıklı olurdu ))sorun 175 tl çeki siz kaça satmayı düşünüyorsunuz?

Canım sen ne kadar düşünüyosun? Ben alacağımı aldım gereksiz olcak fazlası o yüzden böyle bi başlık açtım! Ayrıca illa herşeyden kar etmek gerekmiyoki, ben dedim ya eğer alışveriş yapacak olan varsa mağAza yerine bana versin hem benim işimi görsün hem kendininki! Zaten ay sonunda kullanımı bitiyor çekin

yok biz anlatamadık heralde..
arkadasım bak kendin dıyorsun..
"forumdan bir hemcinsin kazansın"
ve diyorsunki "alışveriş karsılıgı aldım"
e güzelim o zaman sende bu çeki kendı karsılıgından uyguna vereceksınkı hem sen kazan hem alıcak olan kar etsin..

hem o nasıl bı mantıkki zaten 200den aşagı bısey yokmusmus nasıl olsa uste para verecekmişmiş.. üsüne 75 tl vermek var 25tl vermek var.. üstüne verecek dıye nıye fazla versin.. karsı tarafdan ıyılık beklıyorsun işi gucu yokmus gıbı senle bulussun sana guvensın gercekmı degılmı isim gereklımı degılmı bılmeden gelsın o fıyata cekı alsın hıc kârı olmasın ama sen karsı tarafa ıkram yapmıyorsun.. bencılce bı hareket..
maddı ıhtıyacın olsa anlarım.. kii onda bıle uygun dille söylersin ıhtıyacım var alan olrmu vesaire.. sen yüklü bi alışverıs yaptınki aldın o kuponu

Ben şunu söyledim eğer alışveriş yapacak olan varsa mağazaya değil bana versin hepsibu, illa kar etmek mi gerekiyor herşeyden onu anlamadım zaten! Ayrıca elden teslim edicem, gider mağazadan alışverişini yapar çeki kullanır isterse alışverişin sonuna kadar beklerim geçerli değilmi anlaşılır zaten, kimseyi kazıklama gibi bi derdim yok, ben sadece tekrar söylüyorum kar etme derdi olmayan ama alışveriş yapacak olan varsa bu çeki alsın karşılığını bana versin o kadar! Mağazaya 175 lira verirken kimse bişi demez e bunu çekle uiyapıp parasını da bana verse nolurki onu anlamadım

sen bedavaya elde ettiğin bi kuponu 40-50 lıra daha az kârla versen mantık hatası yaptıgını kabul etsen ne olur bende onu anlamadım..

aman ya neyse ne .. alacak olana hayırlı olsun

Herşeye kar zarar olsrak bakmadığım için belki senle anlaşamıyoruz, ben bedavaya almadım ayrıca, ihtiyaçlarım vardı, çeki o şekilde elden çıkarırsam başka bi ihtiyacımı giderebilirim o parayla diye düşündğm eğer zaten gidip alışveriş yapma niyeti olan biri varsa diye! Hepsi bu! Niye bu kadar anlaşamadık onu anlamadım zaten!

Bence herşeyde kar olarak bakmadığınız size hediye olarak verilen çeki aynı fiyata bozurmak istemenizden belli!
Saçma bir ilan olmuş bunu anlatma çalışıyoruz..

Ya ilgilenmediğiniz bi ilana niye bu kadar dertlendiniz anlamadım! Eğer bu ara alışveriş yapacak olan varsa mağazaya değil bana versin dedim hrpsi bu! Mağazaya verirken hiç sıkıntı yok, aynı parayı bi bsşkasına verince aa dur şundan ne kırparsam kardır mantığımı geliyo hemen aklınıza!

herhangi bir bedel ödemeden aldığınız 175 tl lik hediyeyi siz 175 tl ye satmaya calısıyorsunuz. Gerçekten bir durup düşünmenizde fayda var. Zira alacak kişiyi de salak yerine koymaya gerek yok diye düşünüyorum. Yani burada hiç giyilmemiş hediye gelmiş olan kıyafet ayakkabı vs bile normal ederinden aşağı satılmakta.

Misal siz 100 tl altın alıp, 100 tl satamazsınız. Altın alış - satış fiyatları farklıdır.
Ama altın yine de altındır :) fiyatın yükselmesini bekler öyle satarsınız değil mi ?

Umarım mantığı anlatabilmişizdir.

Sevgiler

Ceren

Bedel ödemediğimi nerden çıkarfınız? Sadece şu an onunla alışveriş yapsam gereksiz olacak benim için o yüzden böyle bişi düşündüm! Burda yapılan satışlarda hediye grleni ederin altında satıyolar yani parasınj vermedikleri şeyden bir de para kazanıyolar bu ne oluyo o zaman? Bem parasını verdiğim ama kullanırsam gereksiz olacak bişeyi değiştirmek istedim sadece hepsi bu! Kimseyi salak yerine koyduğum yok yani! Sadece ve sadece alışveriş yapacak varsa takas yapalım değitokuş yapalım istedim ne büyüttünüz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…