Doğru sizin dediğiniz kriterler de evler mevcut ama altta ki arkadaşın dediğine bakarsanız mesela çınarlı mahallesi tekinsiz diyor.Konuyu açmamda ki amaç süper lüks deniz manzaralı ev istiyorum demek değildi.Mütevazi hem evin içi hem fiyat olarak,deprem sebebi ile de yeni bina oda sıfır değil 10 yıla kadar tamamım.Siz de öyle bi yazmışsınız ki kendimden yazdığımdan şüphe duyup saray istiyorum sanki..
hayır onu demek istemedim
ama ben sizin yazdığınızdan o dediğiniz mahallede hep 30-50 yaş arası böyle karanlık küçücük sokaklara bakan evler var diye düşündüm
buranın merkez mahalleleri öyle ben de bunu düşünüp merak ettim ve netten direkt bu evler çıktı karşıma
benim gözümde canlanan 30 yıllık dökülen bir bina ama merkezi diye istenen 2500 TL idi
siz o ilçeyi yazdığınız için oradan baktım sadece
bunlar buzdağının sadece görüneni işyeri arkadaşlarınız ile irtibata geçin, onlar nerelerde oturulur, ulaşım vs daha iyi bilgi verir
bir doktor arkadaş anlatmıştı
Kayseri'ye atanmış hastaneye yakın bir mahalle varmış kemik kokuları olurmuş
burada oturulmaz demişler ama o mesela orayı farklı kriterler ile tercih etmiş, sonra babası gelmiş ne kokuyor buralar demiş
yani orada oturan, orada yaşayan en güzel bilgiyi verir, o da kurum içerisinden bilgi almanız daha sağlıklı olur
ben sadece hiç bakmadan panik oldunuz sandım da kendimce yardımcı olmaya çalıştım