Tekirdağ ve Çorludan doğum için doktor tavsiyesi

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Merhabalar:71:, 6.5 aylık hamileyim,doğumum sezaryen olacak, tekirdağda veya çorluda yapmak istiyorum, tekirdağ yaşama gittim ama internetteki genel yorumlara bakınca kadın doğumcularının tavsiye edilmediğini gördüm, hangi hastane ve dr ları önerirsiniz

Merhabalar:71:, 6.5 aylık hamileyim,doğumum sezaryen olacak, tekirdağda veya çorluda yapmak istiyorum, tekirdağ yaşama gittim ama internetteki genel yorumlara bakınca kadın doğumcularının tavsiye edilmediğini gördüm, hangi hastane ve dr ları önerirsiniz

slm,bende 3 aylık hamileyim,şimdiye kadar 'vatan hastanesinde sedat tomruk'ilgilenmişti benimle,ona da zaten zorla gidiyordum,1 ay sonra 4'lü taramam olucak ama asla ve asla birdaha ne vatan hastanesi nede sedat tomruğn adını duymak istemiyorum,
çorluda iyi ve kaliteli bir hastane,anlayışlı, konusunda uzman dr'lar ve sinirli olamyan ebeler yok,yok,yok,varsa bilen lütfen banada yardımcı olsunlar..

Tekirdağ da Nörolog ve Kadın doğum uzmanı
Merhaba arkadaşlar, 8aylık evliyim ve İstanbul da yasıyorum, eşimin işi sebebiyle yakın zaman da Tekirdağ'a yerleşeceğiz.Epilepsi tedavisi görüyorum ve ileriki zamanlarda hamile kalma durumları olması sebebiyle aynı hastanede sürekli iletişimde olabilecek Nörolog ve Kadın Doğum Uzmanı arıyorum.Tanışık olduğunuz doktorlar hakkındakı tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Back
X