tekirdagda rahim filmi cektirenler yardimm

Bigaripyolcu

Baharım geldi, göz aydınlığım, her şeyim...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1.679
2.914
133
Kizlar tekirdagda hsg nerde kime cektirdiniz ben esengul hanima dusunuyorum tecrubesi olan var mi bu konuda

Tekirdağ değil ama çorlu vatan hastanesinde çektirdim ben dun. Sıfır ağrı hissettim sadece atletler takılınca bir baskı ve soğukluk o kadar. Bilgin olsun canım yolun çorluya düşerse tavsiye ederim

Yaa peki hangi hastane anestezi yapmiyorlar miymis orda canım.sagol cevabin icin ben henuz zamanini bekliyorum ama anestezisiz olmak da istemiyorum:( korkuyorum

Özel Vatan hastanesinde oldum ben canım. Benim doktorum anesteziye hiç gerek yok dedi. Soyle soyliyeyim sana vajinal muayne olduğunu düşün o takılan alette hiç acı vermedi bana sivi da. Hele sıvı içinde bir ıslaklık soğukluk gibi hissettim. Ne zaman ilacı verecek diye beklerken bitmiş bile. Hiç öyle basınçlı hissetmedim ilacıda. Korkacak hiiç bir şey yok

Özel Vatan hastanesinde oldum ben canım. Benim doktorum anesteziye hiç gerek yok dedi. Soyle soyliyeyim sana vajinal muayne olduğunu düşün o takılan alette hiç acı vermedi bana sivi da. Hele sıvı içinde bir ıslaklık soğukluk gibi hissettim. Ne zaman ilacı verecek diye beklerken bitmiş bile. Hiç öyle basınçlı hissetmedim ilacıda. Korkacak hiiç bir şey yok

Kimisi cok acidi diyor alet takilirken ya da sivi verirken benimde gozum korktu.daha once uyutulmadan kurtaj oldum mahvoldum fobi oldu resmen mudahele.rahim durumuna gore degisiyor sanirim canim yaa ne guzel senin cok rahat gecmis kurtulmussun sonuc ne cikti peki

Benim aley takılırken hiç acı olmadi sanırım rahîm yolu dar ise acı oluyor. Ben dün girdim sonucun bugün cıktı ama doktorumu göremedim . Çalıştığın için her gün izin alman zorlaşıyor. Cumartesi evdeyim o gün gidicem kismetse. Ama doktor siviyi verirken ekranı izleyen asistanin hocam sivi gecti siz de bir bakin isterseniz dedi. Insallah sorun yoktur. Bir de tuplerde tikaniklio varsa sivo cok acitiyormus diyorlar. Umarım temiz çıkar sonuclar. Aldığımda yazarım tekrar durumu. Inşallah seninde güzel gecer ve temiz çıkar canim

Hadi bakalim ne mutlu sana kolayca gecmis.ben sonucunun da iyi cikacagina inaniyorum cok sagol bilgilendirmeler icin.rahat gecen birini gormek guzel:) sonucu alinca da yazarsan sevinirim

Hadi bakalim ne mutlu sana kolayca gecmis.ben sonucunun da iyi cikacagina inaniyorum cok sagol bilgilendirmeler icin.rahat gecen birini gormek guzel:) sonucu alinca da yazarsan sevinirim

Merhaba canım. Dün sonuçlarım aldım temiz cikti. Tıkanıklık yokmuş. Adetimin 5.gunu kullanmak üzere Klomen verdi doktorum. Ilaç bitince tekrar gideceğim. Şimdilik durum bu ve bundan sonra neler olacak hiç bilmiyorum

Merhaba canım. Dün sonuçlarım aldım temiz cikti. Tıkanıklık yokmuş. Adetimin 5.gunu kullanmak üzere Klomen verdi doktorum. Ilaç bitince tekrar gideceğim. Şimdilik durum bu ve bundan sonra neler olacak hiç bilmiyorum

Tahmin etmistm gozun aydin canim.belki adet olmazsin bu ay;) sonucta hsg cekildigin ay hamile kalan cok insan var.klomen icin tekrar adet olmak lazm dedigin gibi.Allah herkesin gonlune gore versin

Back
X