- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
Kizlar tekirdagda hsg nerde kime cektirdiniz ben esengul hanima dusunuyorum tecrubesi olan var mi bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel Vatan hastanesinde oldum ben canım. Benim doktorum anesteziye hiç gerek yok dedi. Soyle soyliyeyim sana vajinal muayne olduğunu düşün o takılan alette hiç acı vermedi bana sivi da. Hele sıvı içinde bir ıslaklık soğukluk gibi hissettim. Ne zaman ilacı verecek diye beklerken bitmiş bile. Hiç öyle basınçlı hissetmedim ilacıda. Korkacak hiiç bir şey yok
Hadi bakalim ne mutlu sana kolayca gecmis.ben sonucunun da iyi cikacagina inaniyorum cok sagol bilgilendirmeler icin.rahat gecen birini gormek guzel:) sonucu alinca da yazarsan sevinirim
Merhaba canım. Dün sonuçlarım aldım temiz cikti. Tıkanıklık yokmuş. Adetimin 5.gunu kullanmak üzere Klomen verdi doktorum. Ilaç bitince tekrar gideceğim. Şimdilik durum bu ve bundan sonra neler olacak hiç bilmiyorum
ne kadar ücret ödediniz acaba ?Tekirdağ değil ama çorlu vatan hastanesinde çektirdim ben dun. Sıfır ağrı hissettim sadece atletler takılınca bir baskı ve soğukluk o kadar. Bilgin olsun canım yolun çorluya düşerse tavsiye ederim