Tekirdağ’ı bilenler

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.262
20.046
598
Tekirdağ’dan yatırımlık ev almaya karar verdik. Yarın iki tane görmeye gideceğiz. Biri Çorlu’da, diğeri Ortacami mahallesinde sıfır 1+1 evler. Bütçemiz 2 milyona kadar. Alıp kiraya vereceğiz, bu bölgeleri bilen varsa fikir verebilir misiniz? Ayrıca başka nerelerden bakabiliriz? Konumu lütfen taşımayın, bu ev alma konusu benim uzun zamandır derdim, bilenler bilir:) ayrıca emlakçılara da hiç güvenmiyorum. İlk defa ev alacak biri neleri sorgulamalı? Kat mülkiyeti, iskan durumu vs bunlar öncelik. İstanbul’dan iki kek gelmiş demesinler diye emlakçı ve satın alma sürecinde de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tekirdağ daha sakin ve makul bence Çorlu'ya göre, Çorlu sanayi bölgesi olduğu için çok fazla göç aldı ve her anlamda bozuldu. Gerçi siz yatırımlık olarak düşünüyorsunuz, Lüleburgaz'ı da önerebilirim aslında. Trakya'da en sevdiğim il Edirne ama orada konut fiyatları inanılmaz arttı.

Değirmenaltından 1+1 alın
Hiç kiracısız kalmaz
Okul bölgesi
Hayırlı cumalar şimdiden

çobançeşme mahallesi, rumeli ve şeyh sayit mahallelerinde evler baktık. buralarda hep yeni yerleşim yerleri var zaten, pek çok inşaat var. kısa zamanda değil belki ama 3-5 yıla buralar da değerlenecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…