Teklif Kartı

boyle bişiyi yapan bi erkeği merak ederdim doğrusu hayal gücü geniş ve zeki biri olmalı bunu yapan. .hem benim için o kadar özenmiş uğraşmış :P eveti koparıp yollardım evet dediysem evlenme teklifine demedim sonuçta oyle bi bakardım neyin nesi diye ona göre yol verirdim :)

yok böyle birşey nezahat isminde bir arkadaşıma gelmişti. bir düğündeydik ve şok olmuştuk. tabiki hiç bir yerini koparmadan kağıdı komple iade ettik.sonra ne oldu bak onu hatırlamıyorum 16 yaşındaydık şimdi 28 yaşındayım.....

ben ortaokula giderken bir çocuk böyle bir kart vermişti. kandimi nasıl özel hissetmiştim varya eveti kopardım tabi (çocukluk işte) o gece uyuyamadım sevinçten bana özel sanıyorum ya ertesi sabah okula gittim bir baktım aynı hıyar başka kızada veriyor kart varya nasıl kötü oldum ama onu öle bırakırmıyım tekwando kırmızı kuşaktım o zaman bir dövdüm bir dövdüm sonra o çocuğu okulun oralarda gören olmadı :))))

Ben 17 yasindayken banada cok cirkin buldugum sinir oldugum bana asik ama utangac bir cocuk bir arkadasiyla göndermisti.Üzerinde almanca benimle cikarmisin " yaziyordu.Altada iki secenek koymustu.Evet ve hayir. Bende sinirlenip kagidi onun gözü önünde burusturup atmistim.Bide üzerine kurbagagözlü deyip cocugu azarlamistim.
Vayyyyy bee ne günlerdiii.Valla buda cok orjinalmis yaaaa.:Roflol:Tövbe Tövbeeeeee

Bana da bir keresinde arabadan atmışlardı ama böyle koparmalı değil telefon numarası yazıyordu evet dersen ara beni diye. çok manyak var ortalıktaa :oklava:

gerçekten varmış bi zamanlar bunlardan hiç güleceğim yoktu yaa süpermiş ben de istiyorum bu kartlardan:Roflol::Roflol::Roflol:

Back
X