teklif...

yates

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
6
0
6
Ankara
sevgiliniz ya da esiniz size nasil acildi?
bu soruyu benim ki mi cok takoz yoksa butun erkekler mi ayni merak ettigim icin sordum?
lutfen cok ozel degilse ne ve nasil acildi anlatirmisiniz

Kısaca özetliyim
Beni görmüş bir yerde uzun süre peşimden kostu bişeyler içmek için merakımdan sonunda pes ettim ve ilk görüşte zaten aşık oldum:17: sonra peş peşe buluştuk bir barda uslu uslu otururken sanırım 3 . Bulusmamızda beni çekip öptü :17:ogünden sonra ayrılmadık bir kaç ay sonra evlendik :17::nazar:

bu soruyu benim ki mi cok takoz yoksa butun erkekler mi ayni merak ettigim icin sordum?

İyi geceler canım , sevgılımle aynı lısedeydık ılk sene aynı sınıfta dıger seneler başka sınıftaydık ama tanıyorduk bırbırımız..Lise bıtmıstı o zmnlar bana pat dıye soyledı birden ben hiç beklemiyordum..Yuz yüze söylemedi ama..

Ben kabul etmedim ilk 3-4 ay peşimden koştu vazgecmedı ben istemediğimi demiştim neyse koştu koştu sonrada kabul ettım ..Şuan 19 ay oldu sayılır

Seninki nasil teklif etti ki cicim ?? Her yigidin yogurt yiyisi farklidir yani normalde bir sorun yoksa buna takilmamani tavsiye ederim..

Ha bana soracak olursan tanismamizdan sonra faceden eklemisti ve aylarca ordan konuştuk yavas yavas beni once kendine alistirdi, sonra telefon numarami aldi türlü bahanelerle :) ardindan her gun aramaya basladi , ayri sehirlerde oldugumuzdan ben gitgide korkmaya basladim istemiyordum... kamera galan aciyoduk arada.. sonra bir gun bana ilk gordugu andan beri kafasindan atamadigini, beni sevdigini soyledi ben de imkansiz dedm yine korktum istemedim.. yanima gelmek istedi gene istemedim... bi gel dedim bi olmaz gelsen de gorusmem dedim bikac ay boyle gecti... sonunda o kazandi geldi ve gorustuk.. geldiginin ikinci gunu, o gun tam 14 subatti ve bana gul almisti onu verdi, tesekkur edip yanagindan optum sonra sinemaya gittik elimi tuttu boyle basladi yani..ve bir daha da bitmedi. Yakinda sozlencez hatta :) onemli olan yaninda ne hissetrirdigi sana nasil teklif ettigi cok onemli degil bence..

Eşim beni sokakta yürürken görmüş takip etmiş, dükkanımıza girdiğimi görmüş, orada hep izlemiş. sonra mail adresimi öğrenmiş tesadüfen oradan.
sonra şu maili yazmış.

kaliteli filmlerin sonunda söyletirler bazen. hatta cümle çogu zaman <seni
hep sevdim>e dönüsür. esas adam hep sevmistir gizli gizli aglamistir ama
allah kahretsin ki bir türlü söyleyememistir.
ama ben esas adamlari sevmem
esas adamlar SIRADAN insanlar içindir
SIRAYI bozmasaydim yazamazdim

simdi harflerim kendilerine çeki düzen vererek ve 'BEGENMEZSE BOZULMAYALIM
ARKADASLAR' cümlesinin arkasina saklanip sana bir cümle hediye etmek
istiyorlar.
Merhaba, Seni Seviyorum
seni sevmeseydim YAZAMAZDIM...

bunu yazmış. ve böylece başladı işte. :38:

Son düzenleme:
Biz internetde tanıştık böyle bir forum sitesi vardı , aralıkta üye olmuştum haziranda msnde çıkma teklifi etdi bizde ayrı şehirlerdeyiz

Back
X