- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Birinden hoşlandığımı ama olmadığını yazmıştım. Bugün o kişinin iş yerinden teklif aldım. Sosyal medya reklamları ile ilginen kişi ürünlerini yollayabileceklerini ve bunlar hakkında yorumlar yazıp yazamayacağımı sordu. hatta bunu 2 kez sordu ama benim hoşlandığım kişinin bu konu hakkında haberi olduğunu sanmıyorum. Acaba bir an kabul etsemiydim diye kararsız kaldım ama bir yanımda aa bak bana ücretsiz ürün almak için yanaşmış diye düşünebilir gibisinden düşündüm. Ama şu da var ki ben zaten bu kişiden alışveriş yaptığımda indirimli söylediği fiyatın fazlasını verdim olmaz öyle şey ne kadarsa onu ödeyeceğim diye. Kararsız kaldım açıkçası bir yanım keşke kabul etseydin diyor diğer yanımda olmaz öyle şey diyor
güncelleme:Benim bu işten kazancım olmayacak. ancak ürünler bana bedavaya gelecek bildiğim kadarıyla. ve benim hoşlandığım kişinin bu tekliften haberi varmış. kararsızlığım halen devam ediyor
güncelleme:Benim bu işten kazancım olmayacak. ancak ürünler bana bedavaya gelecek bildiğim kadarıyla. ve benim hoşlandığım kişinin bu tekliften haberi varmış. kararsızlığım halen devam ediyor
Son düzenleme: