• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekme atarak sevgi gösterilir mi?

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
35
Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.

İlk defa böyle bir şey duydum.

Sende kalk iki tokat çak....
sonrada Ayy canım benim..
sevdim seni de...
bakalım nasıl oluyomus:KK67:

eşin ruh hastası mı?

Ense tokat ıliski sakalasma erkek erkeğe olur. inek sabanin, fadime giizz diye karisinin toyota tekme attığı görüntü geldi aklima:KK45: siz de seviyor olsanız sorun değil ama siz rahatsız ola ola devam etmesi işin b.kunu çıkarmak demek:KK59:

fghjnml.webp

bunun gibi mi :KK70:

Yoksa siz Alemin kralı dizisindeki Nihale misiniz :D

Back
X