- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamda öyle sever morartır sıkar alıştık biz annemde kıyameti koparır bağırır ki bizde öyle canım acıyo sonuçta ama sadece bize değil kuzenlerimi de öyle sever küçücük çocuklara sarılıp sıkar kuzenlerden biri -amca seni seviyorum ama karnımı çok sıkıyosun- demişti :) öyle seviyo adam ve değişmeyecekMerhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
Sende kafasına sandalye gecır boyle sevıyorum de . Bir psıkologa gorunsun . Tamam anlarım ısırısın mıncırırsında tekme nedır ya .
Şaşırdım böyle sevmemi olur.Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
tamam biz de arada boğuşuruz gaza gelirsek de tek taraflı şiddete dayalı sevgi de ilginçmiş.. kesinlikle normal değil alenen hoşlanmayan kişi için saygısızlık..Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.