• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekme atarak sevgi gösterilir mi?

Eşiniz karetecimi o nedir öyle tekme tokat ısırmak...Sizi eşiniz severken öldurmesin dikkat edin valla

Bruce Lee filmlerinde bile adam sevdiği kadına sarılıyor bee.. Bu neymiş böyle :KK69:Sende bir aduket (street fighter da uçan tekme) çek.. Ödeşin:KK53:

Ne saçma ne tuhaf bir durum.
Sevme şekli böyle diyelim,yarın öbürgün çocuģunuz olunca onuda böyle mi sevecek:KK51: İsırıp,tekmeleyip sonrada sevdim eşşek sıpasını mı diyecek:-)

Çocukla dövüşerek, güreşerek sevgi gösterisinde bulunan anne-babaların oğulları büyüyünce böyle koca oluyor işte.
Sevgiyi böyle gösterilir sanıyorlar, bir de üstüne normal görüyorlar.

Lütfen çocuklarınızla boks,güreş, tokatlama gibi şiddet içeren şekilde oyunlar oynamayın hanımlar

Not:Ayyyy kamu spotu gibi olmuşum ben:KK45:

Tekme derken yani bi evde durtuklemek gibi olani vardir bir de sinirlenip atilani vardir.
Veya isirmak da hakeza..
Eğer bunlarin ölçüsü kaciyor ise siz bileceksiniz ve terapi ile duzeltebilirsiniz.
sevgilimde öyle biraz daha sert sever ama nahsettiginiz morluklar yoktur. Veya bem kötü bir sey hissetmem dokunduğunda

Benimkide avcunu yüzüme yapıştırirdi bazen çocuk severiz öyle de ağlar ya çok oylesöyleye söyleye vazgecirdim

bence alttan alttan sizden hınç çıkarıyor seviyorum ayağına :S
eskiden tanıdığımız bir teyze vardı evliliği sorunluydu şiddetli vs birgün hanım teyze gece uyurken uyanıp kocasına hiddetli bir tokat atıp uyuyor numarası yapmıştı..nedense aklıma o geldi :eek:

Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
babamda öyle sever morartır sıkar alıştık biz annemde kıyameti koparır bağırır ki bizde öyle canım acıyo sonuçta ama sadece bize değil kuzenlerimi de öyle sever küçücük çocuklara sarılıp sıkar kuzenlerden biri -amca seni seviyorum ama karnımı çok sıkıyosun- demişti :) öyle seviyo adam ve değişmeyecek

Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.

Tekme nedir ya ? Kafayımı yemiş bu adam !!!
Gitsin tedavi olsun paşa paşa,
Yoksa yakında sizde sevgi göstergesi olarak onun dilinden konuşacaksınız bardağı kafasında kırmak gibi,
Çok seviyorum aşkım dersin olur biter....

Tekme atmak sevgi göstergesi değil.Isırmak,çimdik çoğu insan bunları kullanır.Bunlardan nefret ederim.El şakasını hiç sevmem.Eşim tam tersi el şakasına bayılır.Uzun uğraşlar sonucu vazgeçti.
Artık böyle durumlarda;
_git kız git bak kanım kaynıyor diyerek uyarı sinyali verir.
Benim de en çok sevdiğim şey korkutmak.Ev rose red filmindeki ev misali oluyor.İkimizde bayılırız korkutmaya.
Bir sorun var bizde ama:)))

Şaşırdım böyle sevmemi olur.

tamam biz de arada boğuşuruz gaza gelirsek de tek taraflı şiddete dayalı sevgi de ilginçmiş.. kesinlikle normal değil alenen hoşlanmayan kişi için saygısızlık..

bu ülkede sevdiği için öldürenler bile var :KK62: garip bir milletiz vesselam... sorunuza gelince tekmeyle sevgi alakasız bence eşiniz şiddet eğilimine kılıf bulmuş....

Back
X