• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekme atarak sevgi gösterilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.
kusura bakmayın ama yuhunuz diyeceğim. ne sevgisi bu ya..

Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.

biz arada boğuşuruz
ama şakalaştığımız bellidir.
ben yumruk atarım koluna falan o da beni ısırır. kollarımı bileklerimden tutar falan.
bazen benim canım acır yapma derim
çünkü bazen gücünü ayarlayamıyor.
özellikle ısırılmak hiç hoşuma gitmiyor.

ama dediğim gibi bu nadiren enerji patlaması yaşadığımız zamanlarda :D

tekme atmak derken, durduk yere mi atıyor?

ayı severken öldürürmüş :110:
Sizde ütüyü patlatın kafasına :KK11:

Eşiniz bu kadar haşin seviyorsa,seviştiğiniz zaman ne yapıyor acaba ..

Yok canım tekme atılarak sevilir mi kafa göz Allah ne verdiyse dağıtıp sevmesi lazım yoksa sevgi olmaz. :D :D Şaka bi yana can yakıcı şekilde sevgimi olurmuş ya insan sevdiğine kıyamaz.Eşinizle konuşmalısınız baktınız anlamıyor sizde onun canını yakın :KK62::KK62::KK62: bakalım bir daha yapabilecek mi ?

Biz eşimle şakayla karışık güreşiriz ama tekme falan yok ..
Güreşirken ısırırımda mıncırıırımda ama şaka yanı acitmadan ..
Sizin ki ne maksatla yapıyor.
Durduk yere ısırıp , tekmemı atıyor .s

arkadaşlar işyerindeyim ve kahkaha atmaktan gözümden yaş geldi nolur yorumlarınız bu kadar iyi olmasın her yorumda gülmek istemiyorum

biz hiç enerji patlaması yaşamayız tuhaflık bizde galiba :KK70:
kocayla güreşme boğuşma mı olur ya adamlar zaten güçlü alır yere serer kadını.
sadece mıncırma mı diyorsunuz onu yaparım ben.

:KK70::KK70::KK70::KK70:Üzgünüm ama sesli güldüm.
Bizde de çatal bıçak sandalye masa havada uçuyor.
Biz dağınık seviyoruz :KK11:

Bir an hayal ettim annem yanımda ona da sesli anlattım
Siz koltukta oturmuş tv izliyorsunuz eşini geri geri gidip hızını alıp agzinizin ortasına tekme yi basıyor siz tabi :KK57::KK57::KK23:
Ardindan da ama seviyorum hayatım diyor :KK70::KK70::KK70:
Neyse kendimi astım susayim bari :KK30:

Yuh ya benim eşimle bırak normal hayatı kavga ettiğimizde çok ağır bi laf söylesem bile vurmaz. Bir tokatı nasip değildir. Sürekli der. Bazen öyle bir sinir ediyorsun ki seni linç edesim geliyo ama işte saçının teline zarar gelse ölürüm. Kuyamıyprum sana die. Bu saçmalık ne canım tamam benim eşimde ısırır mıncıkşar ama şiddet aslaaaaa.

Benim görümcemin eşi de böyle canım, resmen dövüşüyolar diyebilirim yani, Allahtan görümcem iri yarı da eşinin elinde kalmıyo :D Bence ilkel bi içgüdü olabilir bu eşindeki :)

Back
X