Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela mutfakta is yapıyoruz cikarken bem ondeysem arkadan bi tekme. Geçen sabah oldu artık bağırdım. Canım acomadi sorun bu değil. Cok sinirlerimi bozuyor. Gece yattik uyuyacagiz diyelim. Sarılıp opup uyursun degil mi. Ben ne zaman sarilmaya kalksam sonu kavgayla bitiyor. Bildiginiz kacmaktan yoruluyorum. Acaba neremi isiracak diye kestirmeye çalışıyorum.biz arada boğuşuruz
ama şakalaştığımız bellidir.
ben yumruk atarım koluna falan o da beni ısırır. kollarımı bileklerimden tutar falan.
bazen benim canım acır yapma derim
çünkü bazen gücünü ayarlayamıyor.
özellikle ısırılmak hiç hoşuma gitmiyor.
ama dediğim gibi bu nadiren enerji patlaması yaşadığımız zamanlarda
tekme atmak derken, durduk yere mi atıyor?
Seviyor aynen öyle seviyor. Insan annesinin kafasını isirir mi. Isiriyor. Annesinin de hosuna gidiyor. Ne dert varsa hepsi aileden zaten.Annesinin yanındayken "hadi kocacığım anneni de beni sevdiğin gibi sevsene " de.
Kuduz mudur nedir töbe töbe kafa nasıl ısırılırSeviyor aynen öyle seviyor. Insan annesinin kafasını isirir mi. Isiriyor. Annesinin de hosuna gidiyor. Ne dert varsa hepsi aileden zaten.
Babasi da onları öyle severmis sevme yoksunu adam. Annesi de bayiliyor eşim öyle sevdiğinde onu. Ben gerçekten çok sasirdigim seyler görüyorum bu ailede.Kuduz mudur nedir töbe töbe kafa nasıl ısırılır
Birisi de eşimin aileis çok muhafazakar ama , kayınpeder görümcemin göğüslerini bile sıkıyo demiştiBabasi da onları öyle severmis sevme yoksunu adam. Annesi de bayiliyor eşim öyle sevdiğinde onu. Ben gerçekten çok sasirdigim seyler görüyorum bu ailede.
Seviyor aynen öyle seviyor. Insan annesinin kafasını isirir mi. Isiriyor. Annesinin de hosuna gidiyor. Ne dert varsa hepsi aileden zaten.
sende onu isir kolundako goysundeki killari cek bende boyle seviyorum seni de bir kac defa cani yansin anlasinIsirdigi yerlerde bildigin morluklar oluşuyor. Bunlar normal değil ama anlatamıyorum. Sevgi böyle gosterilmez diye günde kaç kere söylüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Size sormak istediğim konu belki saçma gelebilir ki bana da saçma geldiği için size danışmak istedim. Eşim beni canımı acitarak seviyor. Isirmak vurmak hatta tekme atmak. Bunlar beni çok rahatsız ediyor. Konuşmam da kavga etmem de care olmuyor. Aranızda bu gibi şeyler yaşayan ve bana tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim.