tekme mi atıyor

superisi12

Sarellem
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
744
370
123
dünden beri karnımda pıt pıt bişyler atıyor 5 dk bi yada 10dk bi ilk kez dün oldu ve bugünde oluyor arada acaba bebişim tekme mi atıyor ilk gebelik ve 16+4günlük hamileyim

Ayy kıyamam annesi oynamaya başlamış olmalı..Maşallah :nazar: doktor bana o haftalarda hissedemezsin diyordu ama ben hissediyordum..Ama şu da bir gerçek ben daha 3 - 3,5 aylık iken de hissediyorum diyordum ama atar damarmış hehehhe :9: :9: :9:

tekme değildir canım.kasları okadar kuvvetli değil daha.muhtemelen hıçkırıklarını hissediyosun.sağlıklı gelsin bebeğin inşallah.

5dk boyunca 2, 3 saniye de bir mi oluyor? Ona bebekte ki hiçkirik deniliyor ama senin söyledigin haftalarda benim bildigim hiçkirik daha çok erken.
Bence hareketlenmeye ba$lami$ bile.... Benim arkada$larimin çogu 16ci haftalarinda hisetmeye ba$ladilar. Ben 18imde :)

Ne güzel.. Keyfini çikar :emir_bebek:

Bende 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım hafif hafifti ara ara oluyordu Tekmeleri olabilir bence hissetmen gayet doğal gözünaydın:)

Ben de 16-17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ama doktor daha hissedemezsin, bir ayı var diyordu, sonradan fark ettim ki, onlar bebeğimmiş gerçekten, aynı şekilde oynuyor çünkü şimdi de. İlk haftalarda zaten tek bir vurma gibi değil de sürtünüyor gibi ya da karnın gurulduyor gibi filan oluyor, hafif hafif hissediyorsun. Bebişin o bebişin :9:

En güzel duygu di mi?
Muhtemelen bebek hareketlenmeye başlamıştır.. Ben 17+3'te hissetmeye başladım.
Ama bu hareketler tutarsızsa damar atması da olabilir

Back
X