Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese
Bi kaç gündür tekmeleri vajina da hissediyorum bi kaç defa göbek hizasında ve altında hissettim önceden göbek hizasında hiisediyordum hep şimdilerde neden sürekli böyle bilgisi olan var mı 21+1 günlük hamileyim
Çok benziyor aynı karnımda attığı tekmeler gibi ağrım falan olmuyor öyle olunca kasılma nasıl oluyor ki bilgim YokTekme olduguna emin misiniz ani kasilmalar olmasin
Çok benziyor aynı karnımda attığı tekmeler gibi ağrım falan olmuyor öyle olunca kasılma nasıl oluyor ki bilgim Yok
Gittim bugün dr a kasılma var mı diye nst ye de bağlandım organ taraması yaptırdım aminesure testi de yaptırdım hepsi temiz iyi çıktı şükür bağlardan kaynaklı ağrılar olabilir hamileliğin getirdiği sebepsiz aprışaf dedi vajianaya vurmalar da olabilir dedi rahmin heryeri bebeğe ait dedi dünden beri de vurmuyor gerçekten vajina da karnımda oynuyor rahim ağzımda 39 çıktı Vajinal hem ultrasondan baktı kan tahlillerim temiz idrarımda biraz enfeksiyon çıktı sadeceBebegin ters durdugu icin olabilir benim oyle cunki kasıklarda ve vajinada hissediyorum ondan once daha yukarıdaydı donunce anlıyorum zaten
Aynen hala bi aşağıda bi yukarda sağ sol geziyo şimdi de kalça ağrım başladı ağladım ağrıdan ortopediye randevu aldım yarınaKorkulacak bisey yok demekki sukur enfeksiyonu bende yasadim son tahlilimde cikmadi ama hala ağrılarım oluyo sanirim kum döküyorum sürekli dönüyorlar bu haftalarda heryerde hissetmek mümkün
Bence ihmal etme sancılandırmasın olurolmadık yerde benim her türlü ağrı oluyor İnan ki ortopedi dr u yapacak birşey yok dedi bilmiyorum napıcamÜrolojiye gitmem gerekiyo ama bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum benimde kalcamda uyluk kemiğinde cok agrı oluyodu sırt üstü yatinca ozellikle ama farkedince yan tarafima donuyorum bi kac gündür agrim olmuyo