Tekne turu

kivircikpin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
298
517
103
Merhaba arkadaşlar malumunuz tatil zamanı geldi bendeniz yıllarca tatil yapmama özel ders almama rağmen ayağımın değmediği yerde yüzemiyorum.
Arkadaşlarla tatile çıkacağız tekne turu diye tutturacaklar aranızda benim durumumda olup da tekne turuna katılan var mı varsa eğer neler yaptınız?? Nolur rahatlatın beni

Korkmamak için kendini kesinlikle ikna etmelisin bence. En temiz denize gireceksin ve yosun derdi de olmayacak Ama sığ denizdeki gibi hemen yanında tekne olduğu için paniklesen bile hemen geri çıkarsın tekneye. Eğer yine de kendini garantiye almak istiyorsan bir makarna al. Onu beline bağlarsın en azından yorulduğunda dinlenirsin. O olmaz ben yüzüyorum sonuçta dersen palet al belki o hız kendini güvende hissettirir.

Bence yapabilirsiniz
Tertemiz deniz nereye gidiyorsunuz bilmiyorum bazılarında dibini bile görebiliyoruz
Eşim de sizin gibiydi ona kramp giriyordu ayagi değmediği yere geldiğinde. Bense iyi yuzuyorum bubyaz bi baktım beni bırakıp gitmeler sirt üstü yatmalar hayırdır dedim alıştım artık dedi sen de istersen yapabilirsin kendine güven zaten etraf kalabalık birsey olsa mudahale ederler ama gerek kalmaz inan:süslü::KK66:

yelekle gir, ohh mis, herkes yüzme bilmek zorunda değil, kimseden utanıp sıkılmana gerek yok, yelekle gir tatilin tadını çıkar

Gecen gun katildik biz.Gayet yuzme bilenler seninle ayni sebepten ya su sosisleri bellerine gecirdiler ya da yelek giydiler.Sosis mantikli ama.

Yelek giy dicem ama dikkatli ol, geçen sene Akdeniz turunda yelegimi görevli takmasina rağmen bi baktım çıkmış! Hiçbirşey olmaz güvenli demişti güya. Nasil panik oldum anlatamam. Kiyidaydik allahtan o anda ,derinde değildik, yuzmede biliyorum az buçuk ama panik oluyor insan. Eşim az ilerdeydi hemen. O yüzden yelek+sosis giydim:(

ben derinde yüzemiyordum havuzda ve denizde.
tekne turunda aştım derinlik korkumu. çünkü etrafta insanlar vardı ve tekneden çok uzaklaşmıyordum yüzerken. bi baktım dibi görünmeyen sularda yüzebiliyorum artık :) bence kesinlikle katılmalısın

Tekne turuna katildim ama tekneden atlamadik sadece tur atmistik.
Su korkunuz varsa yelek giy

Yelek en mantiklisi sanirim umarim rezil olmam:110:
Endişe etmeyin rezil olacağım diye, yüzme bildiğim halde bazen bende mini botu alıyorum yanıma, üstüne uzanıp etrafı seyrederek kıyıdan uzaklaşmak keyifli oluyor diye, kimse kimseye dönüp aaa şu yelek giymiş, bu kolluk takmış diye laf etmez, denize girdiğinizde paniklemeyin, kendinizi suya bırakın, Karadeniz dışında hiçbir denizde su sizi dibe çekmez zaten, suyun üstünde kalırsınız, sakinliğinizi koruduğunuz sürece de batma hissi olmaz, nefesinizi kontrol edin, sık sık panikleyerek nefes almak hem yorar hemde korkunuzu körükler, mis gibi Deniz kokusunu içinize çekin, denizin güzelliğini seyredin, yorulur endişe duyarsanız da hemen tekneye çıkarsınız, iyi eğlenceler dilerim.

Bende senin gibiyim gayet iyi yüzerim fakat ayagım deymeyince panik oluyorum.Tekne turuna katildigimizda tekneden atlamadim teknedeki can yeleginden giyip merdivenlerden suya indim cok rahatti beni icin sende öyle yapabilirsin

Ben tekne turlarını bu yüzden sevmiyorum .Yüzmeyi çok iyi bilmediğim için.Bana kalsa ördek takar yüzerim derin yerde. :D
Yelek sosis tüm imkanlardan faydalan.Can bu şakası olmaz.
Tadını çıkar.İyi eğlenceler.

Back
X