Bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Peki telefonunuzun model ve kullandığınız browser ıda öğrenebilir miyim.
Peki telefonunuzun model ve kullandığınız browser ıda öğrenebilir miyim.
Bende sizdeki gibi görünmüyor çünkü.
Sorun o alan da kullanılan karakterleri fazlalığıydı.Tamam sorun düzeltilmiş teşekkür ederim , üstte ortada ÖM yazıyor ve en sağda Bildirimler yazıyor .
Sorun o alan da kullanılan karakterleri fazlalığıydı.
Kullanıcı adı ne kadar uzun olursa görünen menüde gözüken başlıklar o kadar azalıyor.
320 piksel bir telefon kullanıyorsunuz sanırım. Sorun bu yüzdendi.
Iphone 5 ve daha eski modelleri 320 piksel genişlik olduğu için böyle görünebiliyor. Ama bu bir problem değil.Iphone kullanıyorum düzelmiş ama siz mi düzelttiniz ? Çünkü kullandığım cihazı değiştirmedim aynı cihaz .
Eklediğiniz resimlerin linklerini gönderirseniz inceleyebiliriz.eklediğim resimler açılmıyor.e postaylada ulaşmaya çalıştım sze ama cevap gelmedi..
siteden sürekli kendi kendine çıkış oluyor sebebi nedir acaba
evet zaten şifrem vs otomatik dolduruyor acaba bnm pc yle alakalı mı dedim ama bi kaç arkadasıma daha oluyomuşGiriş yaparken "Beni Hatırla " kutucuğunu işaretliyormusunuz ?
evet zaten şifrem vs otomatik dolduruyor acaba bnm pc yle alakalı mı dedim ama bi kaç arkadasıma daha oluyomuş
teşekkürleer :)Tamam site de genel bir sorunmuş.En kısa zamanda düzelecektir..
Evim evim güzel evim forumunda.Karaokumun evi karşınızda başlıklı açtığım konudaki tüm resimler açılmıyor.Eklediğiniz resimlerin linklerini gönderirseniz inceleyebiliriz.
Konuyu bulamadım bana linkini gönderebilir misiniz?Evim evim güzel evim forumunda.Karaokumun evi karşınızda başlıklı açtığım konudaki tüm resimler açılmıyor.
Şimdi buldum konunuzu.Evim evim güzel evim forumunda.Karaokumun evi karşınızda başlıklı açtığım konudaki tüm resimler açılmıyor.
Başka bir uygulama için yaptığım bir değişiklikti. Unutmuşum. Haber verdiğiniz için teşşürler.Her forumun altinda yükleniyor diye bir yazi goruyorum ve en ust kisminda.sebebi nedir?
Konu basi
Eki Görüntüle 2037490
Konu sonu
Eki Görüntüle 2037491
Birde favorilerim kismi kaldirildi mi siteden tamamen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?