Güvenlik duvarı en yüksek ios zaten
Büyük harfli dokunmatik aklıma sansung geliyor.
S'i elime alıp denemedim
Piyasada hala varsa, sürgülü kapaklı telefonlar büyük puntolu, ve sesi yüksek
Yaşlı teyzem memnun.
Bana android' ler cok karisik geliyor. Once kendim ogrenmeliyim ki ona anlatayim.Teknolojiye çok hakim değilim ama hem Android hem iOS kullanmış biri olarak yaşlı ve teknolojiye çok da hakim değilse iOS alsın diyebilirim. Kullanımı daha kolay daha az karmaşık sanki.
Uygun fiyat diyorsanız da Samsung'un şu j serileri epey uygun ama dayanıklı mı bilemem tabii. Gerçi ben androidde en çok htc seviyordum.
Bana androdi' ler cok karisik geliyor. Once kendim ogrenmeliyim ki ona anlatayim.
O sebeple ios alacaktim.
ne cok marka var, ihtiyacina uygun bulamadim henuz. Dediginiz seriyi inceleyecegim, tesekkur ederim.
Inceleyecegim tesekkurler.Dediğim telefon doro diye geçiyormuş, Avea'nın sayfasında satılıyor
Babam 70 yaşında en son araştırıp araştırıp Samsung aldı
Ben ıos tabanlı kullanıyorum ama ben uzağım yakınında birinin kullandığından al dedim arkadaşlarının Samsung kullandığını söyleyip almış
Model de söyledi fiyat da ama unutmuşum valla
Yalnız casus programdan korkan yaşlı ilginç geldi sevgilisi mi dinleyecekmiş onu yoksa Adil Öksüz mü bu kişi
Ifsa olmayayim diye detay yazamiyorum ama sevgilisi falan yok. Sadece dedikodunun bol oldugu ortamda.
Gizli gizli ses kayitlari yapilip sen benim hakkimda onunla mi konustun? vs deniliyor.
Yahut bambaska seyler var, herkesin bir baskasindan gizledigi, sirri.
O da son zamanlarinda hir gur istemiyor, rahat etsin kafasi istiyor.
Bende kotu bir seye sebebiyet vermek istemiyorum.
Tesekkur ederim.] hatta şöyle bir örnek gostereyim kolay modu secince yazilarda otomatik buyuyor
Korkuyor iste panikli, bana gelen mesajlari gorur mu? Konusmanin icerigini bilir mi?E ama ses kaydı ayrı telefon dinleme ayrı...
Hem madem hır gür istemiyor, dedikodu yapmasın teyzem
Bu kadar masrafa ne gerek var yaw dedikodu yapmasın yeterliIfsa olmayayim diye detay yazamiyorum ama sevgilisi falan yok. Sadece dedikodunun bol oldugu ortamda.
Gizli gizli ses kayitlari yapilip sen benim hakkimda onunla mi konustun? vs deniliyor.
Yahut bambaska seyler var, herkesin bir baskasindan gizledigi, sirri.
O da son zamanlarinda hir gur istemiyor, rahat etsin kafasi istiyor.
Bende kotu bir seye sebebiyet vermek istemiyorum.
Tesekkur ederim, Lg ye bir magazaya gidip bakacagim. Elime bir alayim istiyorum.Telefona virüs proğrami yüklesin casus proğramlara karşi etkili olabiliyor.Telefnn dinlenip dinlenmedigin numarasinin basina 155 di sanirim sayi konusunda emin degilim tuslayip arayip mesgulse dinlenmiyordur.Birde düsünce kirlmasn diyorsanz metal kasali olanlar tercih edilebilir.telefon l.g. fln elmaya karsi uygun ve daha kullnsli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?