teknolojik yardım bekliyorummm:)

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
kızlar telefon alıcam inşallah bu 3.telefonum olucak her telefonum en az 5'er yıl aralıklarla alındığı için bozulana kadar kullanma prensibi içinde olmak durumundayım 2telefonumd anokiaydı ve çok memnundum başka telefon olsa 5 6yıl dayanmazdı..şimdi araştırdım ben nokia C3düşünüyorum ama donma oluyormuş ekranda o da sanırım hafıza kartındna oluyormuş birde sesi düşükmüş benim için ses önemli müzik dinliyorum kullanlar lütfen yorumlarını yazsınlar şarj durumu nasıldır mesela?ve E63 E71 bunları tavsiye eder misiniz?

Ben uzun süre araştırdım hatta 6-7 ay telefonsuz bile dolaştım hem uygun fiyata hemde bana hitap eden bir telefon olsun diye...
Hatta arada HTC HD2 kullandım. Süper bir telefon ama dokunmatik bana göre değil. Kilidi çabuk açılıyor. Mesaj yazarken zorlanıyorum ondan sattım ve özüme geri döndüm.
En sonunda E72 de karar kıldım. Bronz rengini garantili ama 2.el olarak aldım. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Benim için 5 mp fotoğraf çekmesi, radyo ile mp3 bir arada olması ve sağlamlık en çok aradığım özelliklerdi. Şarj süresi müzik dinlemediğin zaman rahat 4-5 gün gidiyor. Bir kaç kez yere düştü ama tık demedi.
Sende bu şekilde kriterler belirleyip alırsan bence uzun süre severek kullanırsın. Hee daha önce N95 vardı 2 sene kullandım. Ama satmamım sebebi tamamen yeni modellerin görüntüsünün güzelliğiydi. Açıkcası 2 telefon arasında işlev olarak muazzam bir fark yoktu.

e 72 alamam bana çok gereksiz olur o telefon yani aslında e 71 bile benim için gereksiz ama c3ün de pek özelliği yok yani hafıza kartı için tekrar bi 50lira vermem gerekicek arada 200lira fark kalıyor yani hala daha karar veremedim telefona çok ihtiyacım var çalışmıyor artık basmıyor tuşları ama içime sinende bir telefon olmadı teknolojik alışveriş yapmaktan nefret ediyorum hiç bana göre değil ya birdenokia 5800var express m. özellikli dokunmatik ama şarjı 3.günde bitiyor mesaj yazma için penası ve kalemi var yani dokunmatik almak isteyenler benc ebir baksın şu anda en çok satan telefon o ve gerçekten müzik ses sistemi falan süper ama şarjı benim için çok az ve dokunmatik istemiyorum ben c3ü olanlar bir duysa beni ah keşkee:)sana da cvp yazdığın için çok teşekkür ederim telefonunla çok mutlu ol hep iyi haberler al:)))

Canım haklı olabilirsin ama ben telefonu gg' den 420 liraya altım yani sen şimdi 350 civarı bir parayı C3 vereceksin. Tabii dersen garantili 2. el alırım o zaman tabikide daha uygun fiyata bulursun. Sanırım C3 çok fazla kullanan yok. Ben ilk defa senden duydum ve nette araştırdım. Sitelerdeki yorumları falan bakarsan daha çabuk amacına ulaşırsın.
Google "nokia c3 yorumlar" kullanan, kullanmayan pek çok yorum var.

c3 2010da çıktığı için çok yeni yani o yüzden kullanıcısı pek yok kullananlarında tek dert yandığı nokta ses çıkışı düşük diyorlar çok saol bilgiler için:)

bende e72 almayı düşünüyorum hatta bişey olupta caymazsam yarın gidip alıcam renk konusunda beyaz düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…