Evet sildim ise yaramadı. Yeniden açtığımdà yine aynı sayfa geldigeçmişi sildiniz mi ?
O dediğim nereden yapılır acaba. Geçmişİ sildim ise yaramadı. Evet androidİnternet geçmişi, sık kullanılanlar vb. seçeneklerin olduğu bi ayarlar kısmı olması lazım "..." gibi bir gösterimi vardır köşede bir yerde. Oradan girip bi ayarlara baksanız, mutlaka seçenekler içinde bir yerlerde ilk sayfayı değiştirebileceğin bir ayarlama bölümü vardır., sık kullanılanları, geçmişi vs sil sıfırla komple en olmadı. Android mi?
Evet sildim ise yaramadı. Yeniden açtığımdà yine aynı sayfa geldi
Açıp kapattım ama bataryasıni çıkamadım. Onu deneyeyimTelefonu kapatıp bataryayı çıkarın ve tekrar takıp açın
Nereden yapacağım canım. Açık anlatabilir misin.Geçmişi ya da önbelleği silmenizi tavsiye ederim, tarayıcı ayarlarından yapmanız lazım ama. Önce önbelleği, çerezleri falan silmeyi deneyin, olmazsa tümden geçmişi silersiniz.
Benim En sık girdiğim yer kk dir.onun dışında pek sayfalarda sitelerde dolanmak aslında. Ama acaba virüs mü diye dusunuyorumşimdi başka başka sayfalara girin en son girdiğiniz yerler bazen sabitleniyor yada en fazla girdiğiniz siteler diyelim bi yerde 1 saat vakit geçirdiniz tel otomatik olarak onu en başa atıyor AKILLI ya
Tarayicıyi kaldırıp tekrar kurun. Ben Chrome kullanıyorum,bir kez H&M sayfasında takılı kaldı,gecmişi sildim,öyle yaptım,böyle yaptım en son kaldırdım tamamen ve tekrar kurdum,sorun çözüldü. Bir deneyin isterseniz.Evet sildim ise yaramadı. Yeniden açtığımdà yine aynı sayfa geldi
Canım nasıl yapacağım ya.anlatır misin.bataryayı da çıkarıp taktım aynı. Cildiracagim yaTarayicıyi kaldırıp tekrar kurun. Ben Chrome kullanıyorum,bir kez H&M sayfasında takılı kaldı,gecmişi sildim,öyle yaptım,böyle yaptım en son kaldırdım tamamen ve tekrar kurdum,sorun çözüldü. Bir deneyin isterseniz.
Hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama samsung kullanıyorum ben. Google Playden aratıp chrome'u buldum,yanında kaldır diye bir seçenek var oradan kaldırdım uygulamayı telefonumdan,sonra yeniden google playden yükle seçeneğine tıklayıp yükledim.Canım nasıl yapacağım ya.anlatır misin.bataryayı da çıkarıp taktım aynı. Cildiracagim ya
En iyi cozum bencedeHangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama samsung kullanıyorum ben. Google Playden aratıp chrome'u buldum,yanında kaldır diye bir seçenek var oradan kaldırdım uygulamayı telefonumdan,sonra yeniden google playden yükle seçeneğine tıklayıp yükledim.Eki Görüntüle 1825973 Buradaki kaldır tuşuyla kaldirıp yeniden yükledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?