Saç Rengi ve Saç Boyama Tekrar actirsam sacimi?

cipsfistik

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
66
10
1
34
Iyi aksamlar kizlaar
Sacimi 1 ay kadar once orielle actirdim. Ilk kez boyle tumden acici uygulandi. Ama istedigim renk tutmadi, pek yipranma da yok gibi. Tekrar oriel uygulansa cok yipranir mi/yanar mi?
Yoksa 2 seferden bisi olmaz mi diyorsunuz

Bence biraz bakım yağı ile bakım yapın saçlarınıza sonuçta kimyasal 1 ay sonra tekrar açtırın

Cok korktum simdi yaa 1-2 ay ara versem yine yanar mi?
Ben bır daha o rıskı hayatta goze almam bence sızde almayın. Belımdekı saçlarımı yandıkları ıcın omuzumda kestırmek zorunda kaldm.Yanmalarının ustunden neredeyse 1 yıl gectı daha yenı toparlayabıldım neler kullandım ne paralar harcadım duzeltmek ıcın o kadar kısa kestırmeme ragmen lastık gıbılerdı.Şuanda yenı yenı eskı halıne dondu ama sureklı kestırdıgım ıcın uzunlugu hala omuzumda falan.Bitkisel oryaller var bırsey yapmıyor onlar bır ıkı ay sonra guvenılır bır yere bıtkıselıyle actırabılırsın belkı

Ben bır daha o rıskı hayatta goze almam bence sızde almayın. Belımdekı saçlarımı yandıkları ıcın omuzumda kestırmek zorunda kaldm.Yanmalarının ustunden neredeyse 1 yıl gectı daha yenı toparlayabıldım neler kullandım ne paralar harcadım duzeltmek ıcın o kadar kısa kestırmeme ragmen lastık gıbılerdı.Şuanda yenı yenı eskı halıne dondu ama sureklı kestırdıgım ıcın uzunlugu hala omuzumda falan.Bitkisel oryaller var bırsey yapmıyor onlar bır ıkı ay sonra guvenılır bır yere bıtkıselıyle actırabılırsın belkı

O zaman bir dahaki ay 10.1 ile devam ediyim simdi 8.1'e boyatiyodum tesekkur ederim

Bir de dogal koyu kestane sac orielle acildiginda ne renk olmaliydi? Kullu sarinin tutmasi icin. Benimki acildiginda tupturuncu olmustu. Daha da acilmasi gerekmez miydi?

o konuda net bilgim yok daha doğrusu evet sarıya kadar açılmalıydı ama ben pek açıcı kullanma taraftarı değilim ya ne bileyim saçım açıcıdan yandı ya belki de ondandır bu nefretim:)
ama açık boyaya yoğun küllü mix turuncu azaltıcı falan katılarak da açılır saç..

Benimkini bir ayda üç kere açtılar ,ona rağmen sadece kırıldı ve biraz kestirmek zorunda kaldım :)
Aslında saçım çok güçlü de değil ama bilemiyorum neden :D
Saçınızın sağlığına göre karar verin bence . Bir ay da toplanması için ideal bi zaman zaten.

Benimkini bir ayda üç kere açtılar ,ona rağmen sadece kırıldı ve biraz kestirmek zorunda kaldım :)
Aslında saçım çok güçlü de değil ama bilemiyorum neden :KK70:
Saçınızın sağlığına göre karar verin bence . Bir ay da toplanması için ideal bi zaman zaten.

Tesekkur ederim, actiricam galiba artik. Geceleri sayikliyormusum sacimi actiricam diye , sozlum de guluyormus. Ne guluyosun sacima mi guluyosun diye bagiriyomusum :KK70:
Anlayacaginiz kafama taktim. Actirip kurtulayim :KK48:

o konuda net bilgim yok daha doğrusu evet sarıya kadar açılmalıydı ama ben pek açıcı kullanma taraftarı değilim ya ne bileyim saçım açıcıdan yandı ya belki de ondandır bu nefretim:)
ama açık boyaya yoğun küllü mix turuncu azaltıcı falan katılarak da açılır saç..

Tam anlamiyla bu rengi istiyorum

image.webp

Back
X