İnşallah dediğin gibi olur çok korkunç bir şey benim için aşık olmadan evlenmek. Yapabilecek gibi değilimBırak biraz zaman geçsin, aşkın acısını da yaşa, yaşa ki bitsin o aşk tamamen. Alışkanlıkların unutulsuN..
Tekrar aşık olabilceksin merak etme. İlk başta ya bidaha terkedilirsem diye daha temkinli olacaksın ama karşında güvendiğin bi insan varsa eskisinden de daha çok seveceksin. Kıymet bileceksin çünkü, eski hatalarından ders alarak daha ılımlı olacaksın.
Kısaca, evet tekrar aşık olabilceksin ama biraz zaman..
Hepiniz çok haklısınız kızlar inanın çok zor bi durum. Ve şu an başka biriyle görüşüyor o. Benim anlamadığım ben neden o şekilde hissetmiyorum o nasıl bu arada başkasını sokabildi hayatına ki o kadar çok acı veren o mutlu olan yine o . Çok ahımı aldı çok yaraladı beni hayatımı sekteye uğrattı. Mutlu olmasını asla istemiyorum , rabbimin adaletinden de şüphe etmek istemiyorum . Ne düşüneceğimi şaşırdım
Canim erkekler gecmisi geride birakip ileriye bakmada daha basarili galiba. Dogru olan bu demiyorum. Oyle bir mutlulukla yeni bir iliskiye baslayanlar oluyor ki, diyorsun kendi kendine ,ben bu adama hicbir sey hissettirememisim, diye. Uzucu ama oyle.
Sen de ahım tutacak mi diye beklentiye girme canim. İnan o beklenti insani cok uzer. Mutsuz olurlar diye beklerken mutluluklarina sahit olursun, uzulursun. Onlar hakkinda hic dusunmeden kendine odaklanmaya calis.
Ne zaman tekrar asik olacagini bilemezsin. Belki sen bile sasirirsin. Kotu dusunmemek lazim belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?