Tekrar aynı konu çemberin içinde dönüp çıkamıyorum?

Bir akıl verim?

• Eşinle aranı düzelt kızını onunla büyüt

OY: 6 11,3%
  • Boşan yurtdışında kal

OY: 33 62,3%
  • Türkiye ye gel boşan

OY: 14 26,4%

• Ankete Katılan
    53
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdiklarınız kızımı benden alacaklar korkumu arttırdı

Yazdiklarınız kızımı benden alacaklar korkumu arttırdı
Kızınızı normal sartlarda kimse sizden alamaz meraketmeyin. Ama bazı annelerin çocuklarının sorumlulugunu üstlenecek psikolojide olmadığını da yakinen biliyorum.Once ruhsal anlamda iyi olmak için destek alın,sonrasında geleceginizi inşa etmek için ne gerekiyorsa yaparsınız zaten.

Yazdiklarınız kızımı benden alacaklar korkum
Peki kızımı beni bu hale getiren adama vermeleri adaletmi

Kızını bahane etme. Muhteşem bir aile hayatınız olsa kızın için yurt dışında kal önerisi mantıklı olabilirdi. Ama berbat bir ilişkin, berbat bir kocan var ve kızınıza da berbat örneklersiniz. Kabul et işte. Yurt dışı filan hikaye. Şu ailenin, ilişkinin kime ne faydası var, bir düşünür müsün, ne faydası var ki kızın için yurt dışında yaşamak buna değsin? Önce huzur lazım, sevgi dolu bir yuva lazım çocuğa. Sürekli kavga gürültü içinde büyürken, emin ol o yavru da yurt dışının nimetlerinden muhteşem faydalanıyordur. Bir mantıklı düşün artık lütfen. Bu kaçıncı aynı konu ve düşünmek yerine sanki sadece yakınmaya odaklanmışsın. Yok ben boşanmam, sadece arada içimi dökeceğim dersen, en azından psikolojik destek al da sana ve kızına yazık olmasın.

Bu cocuklugumuzun meşhur sorusunu hatırlattı bana "tavuk mu yumurtadan çıkıyor ..yumurta mı tavuktan?" Zaten sağlıklı bir ruh halinde olmadığınız için bu adamı eş olarak seçmiş olabilir misiniz?

Ne kadar zorda olsa aileniz onlar sizin. Destek olurlar. İster yurtdışında kalın ister yurda dönün ama çocuğunuzu o ortamda büyütmeyin.

mutsuz bir evliliği ısrarala sürdürme çabası, üstüne bir de araya çocuk sıkıştırmak....

Ya bende yurtdısında yaşıyorum, bizim burda devlet boşanan kadına sonuna kadar destek. Sorunu olan bir kadın hiç tereddüt etmeden boşanabilir yani, siz neyi bekliyorsunuz???

Mesela neden kavga ediyor bu adam sizinle, hakaret boyutuna nasıl geçiyor? Normal şartlarda çekmeyin salın ipini derim de sizin boşanma gibi bir düşünceniz yok. Ben de diyorum ki kavga seviyesine gelmeyin. Davranışlarınızı gözden geçirin. Bosanmayacaksaniz bunu dilinize dolamayin. Psikoloji bırakmaz adamda bu. Ya da sadece drama queenliği seviyorsunuz. Ona da biz bir şey yapamayız.

Zaten bence canı sıkıldığından konu açıyor. Hani bizim fikirlerimizi önemsediğimden değil.
Tabi tabi ,bide bahaneleri yok mu!! Boşanmak isteyen öyle bi boşanır ki, bari konu açanlar şunu dese, boşanmak istiyorum ama seviyorum kopamıyorum napıyım falan desinler hani sanki boşanmak istiyorda şartlar el vermiyormuş gibi bizi yemeleri bende sinir yapıyor. Valla bekarlar daha net ya bu tür konularda, hakaret ediyor ayrılmıyorum diyorlar..

Cesaretini topla ve bulunduğun ülkenin haklarını iyice araştır sonra boşan Türkiye’ye dönmek zorunda değilsin ki ülke şartları ve hakları iyiyse orda da tek kızınla devam edebilirsin

Hem şartlar el vermiyor, sevip sevmediğimi bilmiyorum

Bu şuna benziyor:
"Sıtma olmaya razıyım, yeter ki ölmeyeyim. Nedense aklıma hiç iyileşmek de gelmiyor."
Tek pencereden bakıyorsunuz, iyi olacak kurtulacağım, prangalarımı kıracağım demek yerine; yürümeyi unutmayı tercih ediyorsunuz.
Sırf 'alıştığınız' için, bu stresli hayatı, konfor alanı gibi görüyorsunuz.
Kızınız çok mu düşkün? Babası o kadar çok sevse evladını, kızını dünyaya getiren kadına bakarken içi titrer. Biricik kızının, mutlu olması için, annesinin de mutlu olması gerektiğini bilir. Zaten öyle bir adam olsaydı, şimdi 'boşanayım mi? 'diye de sormazdınız. Kendinizi kandırmayın, bir zamanlar babasına aşık, ancak gerçek yüzünü gördükten sonra bağlarını koparmış bir kız çocuğu olarak yazıyorum.
Anneme, hala kızarım neden bu pisliği bekledin, erkenden evlenip bana da daha sıcak yuva sağlamadın diye.
O baktığınız pencereyi kapatın, kapıyı açın.

Reel hayatında da böyleysen eşin senden ciddi manada bıkmıştır kararsız, huzursuz ve sorunları büyüten biri..

E vermişin kararını

2 yaşındaki çocuğun babaya verildiği nerde görülmüş.
Sağlam ayaklarınızın üzerinde durun.
Ayrı bir ev kurun kendinize ve boşanın.
Baktınız yine olmadı Türkiye ye gelirsiniz ama ailenizden ayrı yaşarsınız.
Başka çözüm yolu yok gibi.

Sen boşanamayacaksın, bekle... Eşin belli bir zaman sonra kapıya koyacak seni. İşte o zaman ayrılacaksın. O zamana kadar da günlerin böyle heba olacak.
Sen sanıyor musun ki, bu adam seni boşamayacak. Zaten sinyallerini veriyor. O bırakmadıkça sen bırakamayacaksın. Yazık ediyorsun kendine.

Tutturmuşsun kızım babasına düşkün! Hangi bebiş babasına düşkün değil ki. Hem eşin seni, eşi olarak görmüyor ki. Neden idrak etmiyorsun ve kendini üzüyorsun.

Değmez kardeşim değmez!!! Hayatına bir düzen kur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…