Yazdiklarınız kızımı benden alacaklar korkumu arttırdıBenim kızım babası olmadan uyumayan...eşimle yan yana otursam beni itip araya giren bir çocuktu...2.5 yaşındayken eşimi 6 aylığına yurt dışına gönderdi devlet .Vallaha hayat gayet de devam etti.Kaldi ki benim çocuğum hiç göremedi babasını o zaman diliminde. Ben paylasimlarinizdan eşinizin kizinizla tek başına başının çaresine bakıp yasayabilecegini ama sizin kizinizla tek başınıza yasayamayacaginizi bu sorumluluğu alamayacaginizi düşünüyorum.
Kızınızı normal sartlarda kimse sizden alamaz meraketmeyin. Ama bazı annelerin çocuklarının sorumlulugunu üstlenecek psikolojide olmadığını da yakinen biliyorum.Once ruhsal anlamda iyi olmak için destek alın,sonrasında geleceginizi inşa etmek için ne gerekiyorsa yaparsınız zaten.Yazdiklarınız kızımı benden alacaklar korkumu arttırdı
Yazdiklarınız kızımı benden alacaklar korkum
Peki kızımı beni bu hale getiren adama vermeleri adaletmiBenim kızım babası olmadan uyumayan...eşimle yan yana otursam beni itip araya giren bir çocuktu...2.5 yaşındayken eşimi 6 aylığına yurt dışına gönderdi devlet .Vallaha hayat gayet de devam etti.Kaldi ki benim çocuğum hiç göremedi babasını o zaman diliminde. Ben paylasimlarinizdan eşinizin kizinizla tek başına başının çaresine bakıp yasayabilecegini ama sizin kizinizla tek başınıza yasayamayacaginizi bu sorumluluğu alamayacaginizi düşünüyorum.
Peki kızımı beni bu hale getiren adama vermeleri adaletmi
Bu cocuklugumuzun meşhur sorusunu hatırlattı bana "tavuk mu yumurtadan çıkıyor ..yumurta mı tavuktan?" Zaten sağlıklı bir ruh halinde olmadığınız için bu adamı eş olarak seçmiş olabilir misiniz?Peki kızımı beni bu hale getiren adama vermeleri adaletmi
Öf dimi yaD şıkkı boşanma ama Kk ya 10 yıl boyunca daha boşanacağım diye konu aç.
Nasıl olsa kimseyi dinlemeyip bu dediğimi yapacaksınız.
Zaten bence canı sıkıldığından konu açıyor. Hani bizim fikirlerimizi önemsediğimden değil.Öf dimi ya
Tabi tabi ,bide bahaneleri yok mu!! Boşanmak isteyen öyle bi boşanır ki, bari konu açanlar şunu dese, boşanmak istiyorum ama seviyorum kopamıyorum napıyım falan desinler hani sanki boşanmak istiyorda şartlar el vermiyormuş gibi bizi yemeleri bende sinir yapıyor. Valla bekarlar daha net ya bu tür konularda, hakaret ediyor ayrılmıyorum diyorlar..Zaten bence canı sıkıldığından konu açıyor. Hani bizim fikirlerimizi önemsediğimden değil.
Cesaretini topla ve bulunduğun ülkenin haklarını iyice araştır sonra boşan Türkiye’ye dönmek zorunda değilsin ki ülke şartları ve hakları iyiyse orda da tek kızınla devam edebilirsinEşimle tartışıyoruz sık sık ağza alınmıyacak şeyler söylüyor insanlık dışı şeyler , sonra süt liman oluyor, çok dengesiz , ben ise çok hassasım yaşananları unutamıyorum, bir iyi bir kötü, küçükte bir kızım var , 2 yaşında eşim, , bensiz büyütmenin planlarını kuruyor,
Sürekli kızım la tehdit ediyor kızımda ona düşküm korkuyorum,
dağıldım doğumdan sonra yaşadıklarımı kaldıramadım, psikolojik fiziksel çöktüm, yurtdışında kimsem yok yalnızım, kendimi iyi hissetmiyorum , boşanma adımını kolay atamıyorum, türkiyede olsam çoktan ayrılmıştım, herkes Türkiye’ye gelme diyor kızın içim yurtdışında kal , zaten Türkiye’ye geldigimde de düzelmiyor hayat zor, ailem de sorunlu , sıkışıp kaldım , çıkamıyorum
Hem şartlar el vermiyor, sevip sevmediğimi bilmiyorumTabi tabi ,bide bahaneleri yok mu!! Boşanmak isteyen öyle bi boşanır ki, bari konu açanlar şunu dese, boşanmak istiyorum ama seviyorum kopamıyorum napıyım falan desinler hani sanki boşanmak istiyorda şartlar el vermiyormuş gibi bizi yemeleri bende sinir yapıyor. Valla bekarlar daha net ya bu tür konularda, hakaret ediyor ayrılmıyorum diyorlar..
E vermişin kararınıŞu an düşündüm kızım büyüyene kadar 18 yaşına gelene kadar yurtdışında kalıyım en az 1 yılda eşimle ayrılmayayım duruma bakıyım 1-2 yıl sonra ayrılık kararı veririm kızım 18 yaşına gelince de dönme kararı , çok mu hayalperest bir düşünce, hemen mi dönmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?