Tekrar aynı konu çemberin içinde dönüp çıkamıyorum?

Bir akıl verim?

• Eşinle aranı düzelt kızını onunla büyüt

OY: 6 11,3%
  • Boşan yurtdışında kal

OY: 33 62,3%
  • Türkiye ye gel boşan

OY: 14 26,4%

• Ankete Katılan
    53
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cesaretini topla ve bulunduğun ülkenin haklarını iyice araştır sonra boşan Türkiye’ye dönmek zorunda değilsin ki ülke şartları ve hakları iyiyse orda da tek kızınla devam edebilirsin
Yalnızlıktan delireceğimden korkuyorum , herkes ruh hastası, eşimse 1 iyi bir kötü dengesiz

Sen boşanamayacaksın, bekle... Eşin belli bir zaman sonra kapıya koyacak seni. İşte o zaman ayrılacaksın. O zamana kadar da günlerin böyle heba olacak.
Sen sanıyor musun ki, bu adam seni boşamayacak. Zaten sinyallerini veriyor. O bırakmadıkça sen bırakamayacaksın. Yazık ediyorsun kendine.

Tutturmuşsun kızım babasına düşkün! Hangi bebiş babasına düşkün değil ki. Hem eşin seni, eşi olarak görmüyor ki. Neden idrak etmiyorsun ve kendini üzüyorsun.

Değmez kardeşim değmez!!! Hayatına bir düzen kur.
Ne yapıyım elimdeki en iyi seçenek bu, yaşadığım ülkeden memnun değilim , yalnızlık hissediyorum , işimden memnun değilim, ülkeme dönünce ailemle sorun yaşıyorum, bu evliliği kör topal devam ettirmek en iyi seçenek değil mi?

Bu şuna benziyor:
"Sıtma olmaya razıyım, yeter ki ölmeyeyim. Nedense aklıma hiç iyileşmek de gelmiyor."
Tek pencereden bakıyorsunuz, iyi olacak kurtulacağım, prangalarımı kıracağım demek yerine; yürümeyi unutmayı tercih ediyorsunuz.
Sırf 'alıştığınız' için, bu stresli hayatı, konfor alanı gibi görüyorsunuz.
Kızınız çok mu düşkün? Babası o kadar çok sevse evladını, kızını dünyaya getiren kadına bakarken içi titrer. Biricik kızının, mutlu olması için, annesinin de mutlu olması gerektiğini bilir. Zaten öyle bir adam olsaydı, şimdi 'boşanayım mi? 'diye de sormazdınız. Kendinizi kandırmayın, bir zamanlar babasına aşık, ancak gerçek yüzünü gördükten sonra bağlarını koparmış bir kız çocuğu olarak yazıyorum.
Anneme, hala kızarım neden bu pisliği bekledin, erkenden evlenip bana da daha sıcak yuva sağlamadın diye.
O baktığınız pencereyi kapatın, kapıyı açın.
Ayrılmayı deniyorum ama yıkılıyorum,güçlü kadınların işi boşanıp yeni hayat kurmak, ben vbeceremiyorum, en iyi seçenek bu deyip devam ediyorum, eşimde bir iyi bir kötü bununla avunuyorum

Gerçekten bu döngüden kurtulmak istiyorsaniz biseyler yapacak olan sizsiniz. Orada da vardir kadinlara destek veren kuruluş ve dernekler. Bukadar rahatsizsaniz bahaneleri birakip bişeyler yapmalisiniz ya da durumu kabullenmelisiniz başka türlü huzurlu olamazsiniz. Hayat sizin hayatiniz söylenerek geçirmek istiyorsaniz bu da sizin seçiminiz tabi.

Kızına çok düşkün kızıda ona
Hanimefendi bosanirsaniz ikiniz bosanacaksiniz. Adam cocugundan bosanmiyor. Bosanan anne ve babalar oluyor. Adamin babaligi bosaninca bitmiyor. Cocugu bahane gostermeyin. Ben de bosandim. Oglum da babadina duskun ve gorusuyorlar.

herkes kadının tarafını tutmuş ama olayın iç yüzünü bilmiyoruz, kavga ederken herkes kötü şeyler söyleyebilir, kim bilir sen adama neler dedin? bir de eski sevgilim aklıma geliyor vs yazmışsın galiba. Adamın haklı olduğunu düşünüyorum. Burası kadınlarkulübü diye hep biz haklı olacağız diye bir kaide yok.

İyi de siz bu döngüden çıkmak istemiyorsunuz ki! Herkes aynı şeyi söylemiş yine bahaneler yok kızım banasına çok düşkün yok yalnızlıktan korkarım yok ailemle anlaşamıyorum. Siz vicdanınızı rahatlatmak için konu açıp her söylenene kulak tıkıyorsunuz. Siz böyle yaşayıp gidin en iyisi

İyi de siz bu döngüden çıkmak istemiyorsunuz ki! Herkes aynı şeyi söylemiş yine bahaneler yok kızım banasına çok düşkün yok yalnızlıktan korkarım yok ailemle anlaşamıyorum. Siz vicdanınızı rahatlatmak için konu açıp her söylenene kulak tıkıyorsunuz. Siz böyle yaşayıp gidin en iyisi
İstiyorum bu döngüden çıkmak ama en doğru yol hangisi onu bulmak istiyorum kızım için pişman olmak istemiyorum, gelecekten çok korkuyorum

Deniyorum ayrılmayı ama başaramıyorum çok üzülüyorum,

Burada ki anket sonucuna göre karar vermeyeceksiniz herhalde. O evde yaşayan, o evlilği yürüten sizsiniz. Anket sonucu boşanma devam et, çıkarsa nefret ettiğiniz biriyle aynı yatağı paylaşmaya devam mı edeceksiniz? Kusura bakmayın ama, o zaman siz hayatınızı yönetemiyorsunuz.
Ya kendinizi de sorgulayıp hatalarınızı bulup toparlamaya çalışacaksınız, çabanıza karşılık bulamazsanızda boşanacaksınız. Bunun kararını siz verin ki, ileride ah vah demeyin.

Ne yapıyım elimdeki en iyi seçenek bu, yaşadığım ülkeden memnun değilim , yalnızlık hissediyorum , işimden memnun değilim, ülkeme dönünce ailemle sorun yaşıyorum, bu evliliği kör topal devam ettirmek en iyi seçenek değil mi?
Yaşadığın ülkeden memnun değilsen Türkiye 'ye dön o zaman. Aç davanı.
Ailene gitmek zorunda da değilsin. Burada asgari ücret bile olsa iş bul, eşyalı apart bi dairede bir müddet kızınla beraber yaşa. Kızına gündüz annen baksın. Abinle babanla muhattap olma. Kızın bırak, al, çık.

Sendeki babanın da
Abinin de
Kocanın da ..............
Bir kadının da üstüne bu kadar gidilmez ki :(

Aile terapisti yok mu sizin orda gitsene iyi gelir.. uzmana danışman daha iyi burdaki arkadaşlarıda bıktırmışsınız :)

Burada ki anket sonucuna göre karar vermeyeceksiniz herhalde. O evde yaşayan, o evlilği yürüten sizsiniz. Anket sonucu boşanma devam et, çıkarsa nefret ettiğiniz biriyle aynı yatağı paylaşmaya devam mı edeceksiniz? Kusura bakmayın ama, o zaman siz hayatınızı yönetemiyorsunuz.
Ya kendinizi de sorgulayıp hatalarınızı bulup toparlamaya çalışacaksınız,üc bddvez çabanıza karşılık bulamazsanızda boşanacaksınız. Bunun kararını siz verin ki, ileride ah vah demeyin.
D
Yaşadığın ülkeden memnun değilsen Türkiye 'ye dön o zaman. Aç davanı.
Ailene gitmek zorunda da değilsin. Burada asgari ücret bile olsa iş bul, eşyalı apart bi dairede bir müddet kızınla beraber yaşa. Kızına gündüz annen baksın. Abinle babanla muhattap olma. Kızın bırak, al, çık.

Sendeki babanın da
Abinin de
Kocanın da ..............
Bir kadının da üstüne bu kadar gidilmez ki :KK43:
kızımı elimden Alıcak psikolojim bozulucak diye korkuyorum

D

kızımı elimden Alıcak psikolojim bozulucak diye korkuyorum
Bak canım psikolojin zaten normal değil ve kocan olacak şahıs istese şu an çocuğu elinden alır.
Yaşadığın psikolojik şiddetten ötürü doğru düşünemiyorsun.
Farzet ki Konuyu ben açtım. Yabancı birinin konusunu okuyorsun.
Ne yapmasını istersin?

Anlıyorum kocanla mutlu olmak istiyorsun,boşanmak istemiyorsun. Ondan bütün caban ama biz bir şey yapamayız.
Ama bak tehhuccud namazinin ardından seccedede yalavararak ettiğin dua red olunmaz dene,bir şey kaybetmezsin. Allah yuvana huzur,muhabbet versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X