Tekrar barışır mıyız?

yoncanurcan253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
71
1
48
9.sınıftan çok yakın arkadaşım var
Kızı kardeşim biriyle görmüş bende samimiyetimize güvendiğim için kuzenine sordum
Ama kız yapmaz eminim
Ben kuzenine de yapmaz dedim zaten
Ağzının payını verdim dedim
Kız mesaj atmış
Yoncanurcan saçmalama başıma bir olay geldi bak sinirliyorum arkadaşlığımız bitti by by yazmış
Arkadaşlıktan silmiş
Ben zaten ona dedim
Ben senle herşeyimi paylaştım,gerekenlere ağzının payını verdim.Onlar böyle şey yaparken sen bana mı şey yapıyorsun dedim
Onlar beni nerden tanıyorlar yazma senle görüşmek istemiyorum yazmış
Ben dedim ki
Uzun paragraf yazdım ona da aynen böyle
3 yıldır ben senin sen benim sırlarımı paylaşıyorsun ben böyle şerefsiz kalleş bir insan mıyım
Biz senle herşeyimizi paylaştık ben onlara ağzının payını verirken sen onlara inanıyorsun
Ben inanmamışken sen inanmadığım birşeyle yargılıyorsun beni dedim
Kızın kuzeni de sınıf arkadaşım zaten
Ona ulaşamadım kuzenini aradım
O da başından bir olay geçtiği için böyle, rahat konuşamıyorum bu arada dedi
Ben de ona yazdıklarımın aynısını telefonda ona ulaşamadığım için kuzenine söyledim.
Sence tekrar barışır mıyız?:43::43::43::14::14::14::18::18::18:

32 yaşındayım.. üniversite mezunuyum.. anlattığından hiçbirşey anlamadım.. sakin sakin bir otur ...al dedi çocuklarını dedi git dedi bende aldım çocukları dedim git dedim geldi.. kıvamında cümleler içeren bir yazıdan kimse birşey anlamaz... düzgün yaz ki cevap verelim..

32 yaşındayım.. üniversite mezunuyum.. anlattığından hiçbirşey anlamadım.. sakin sakin bir otur ...al dedi çocuklarını dedi git dedi bende aldım çocukları dedim git dedim geldi.. kıvamında cümleler içeren bir yazıdan kimse birşey anlamaz... düzgün yaz ki cevap verelim..
Ben de sorun bende mi acaba diye düşünmeye başlamıştım....:40:

sen de mi 9.sınıftasın?

yorum yapmak isterdim ama tek kelime anlamadım niye küstünüz.

sizin kuzeniyle değil, direk kendisi ile konuşmanız gerekirdi. belliki bu onu kızdırmış ama aradan biraz zaman geçsin barışırsınız.

Madem bu kız senin 3 yıldır bu kadar samimi arkadaşın, o zaman kendisi ile ilgili bir şey duyduğun zaman doğru olan gidip direkt kendisine sorman olurdu. Kıza ulaşamadın diye kuzenini araman gerekmezdi. Sonuçta siz yakın arkadaşsınız, seninle paylaştığı şeyleri aynı sınıfta olsanız da kuzeniyle paylaşmak istemiyor olabilir. Ki zaten kızın hakkında duydukların doğru mu yanlış mı bilmeden kuzeniyle konuşman da hata. Ben kardeşime de, arkadaşımın kuzenine de arkadaşımı savundum diyorsun ama işte onlara karşı savunma yapsan bile keşke önce arkadaşınla konuşmayı bekleseydin. Ulaşamadım diye hemen acele etmeseydin.

Arkadaşına küçük bir hediye al, otur karşısına benim niyetim kötü değildi. Ben senin hakkında kötü laflar yayılmasın diye panik yaptım o yüzden elime yüzüme bulaştırdım. İlk önce sana ulaşmalıydım haklısın, filan diye böyle anlat durumu. Eğer gerçekten samimiyse arkadaşlığı sana bir şans daha verecektir ablacım.

Back
X