Gebeliğe Hazırlık Tekrar beta yaptırmalımıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rumuzzzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
34
8
1
Arkadaşlar merhaba benim beta adetim geciktikten 1 gün sonra 329 du . Doktora gittim daha kesenin görünmesi için erken oldugunu yarın tekrar test vermem gerektiğini söyledi bende 44 saat sonra falan tekrar kan testi verdim 729 çıktı çok şükür. Doktor güzel artış oldugunu salı günü tekrar gelmemi keseyi görebiliriz belki dedi. Tekrar beta yaptırmama gerek yok dimi arkadaşlar hayırlısıyla ssalı günü görürüz belki keseyi

Artışın gayet güzel canm tekrar betaya gerek yok bence 1000 in üzerinde de sanırım görülür kese salı görebilirsin hayırlı olsun

Bende pazar günü yaptırmıştım 0,320 çıktı betam salı günü 123 çıkmış tekrar yaptırmalı mıyım. adet de olmuyorum günlerdir. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Gerek yok bende sadece 2 kez baktirmisrim boşuna iş ve stres çıkarmayın.. bidahaki kontrolde keseyi görürsünüz:)))

Aslinda ozel hastaneye yorulmasaydınız keske saglik ocaginda hemen 5 dklik. Yine123 mu cikti sonuc

Benim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı bayanlar adetime 2 gun var

Dün adet günümüz olmadım ve bugun çok su akiyo anlamadım sancidaa vuruyo altima anlamış deilm hasta olcm diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…