Artışın gayet güzel canm tekrar betaya gerek yok bence 1000 in üzerinde de sanırım görülür kese salı görebilirsin hayırlı olsunArkadaşlar merhaba benim beta adetim geciktikten 1 gün sonra 329 du . Doktora gittim daha kesenin görünmesi için erken oldugunu yarın tekrar test vermem gerektiğini söyledi bende 44 saat sonra falan tekrar kan testi verdim 729 çıktı çok şükür. Doktor güzel artış oldugunu salı günü tekrar gelmemi keseyi görebiliriz belki dedi. Tekrar beta yaptırmama gerek yok dimi arkadaşlar hayırlısıyla ssalı günü görürüz belki keseyi
İnşallah canım teşekkür ederimArtışın gayet güzel canm tekrar betaya gerek yok bence 1000 in üzerinde de sanırım görülür kese salı görebilirsin hayırlı olsun
Yok canım
gune bi artıs kontrol edin 2 gunde 1 2 kat artmis olmasi gerekiyorBende pazar günü yaptırmıştım 0,320 çıktı betam salı günü 123 çıkmış tekrar yaptırmalı mıyım. adet de olmuyorum günlerdir. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
Gerek yok bende sadece 2 kez baktirmisrim boşuna iş ve stres çıkarmayın.. bidahaki kontrolde keseyi görürsünüz:)))Arkadaşlar merhaba benim beta adetim geciktikten 1 gün sonra 329 du . Doktora gittim daha kesenin görünmesi için erken oldugunu yarın tekrar test vermem gerektiğini söyledi bende 44 saat sonra falan tekrar kan testi verdim 729 çıktı çok şükür. Doktor güzel artış oldugunu salı günü tekrar gelmemi keseyi görebiliriz belki dedi. Tekrar beta yaptırmama gerek yok dimi arkadaşlar hayırlısıyla ssalı günü görürüz belki keseyi
Bende pazar günü yaptırmıştım 0,320 çıktı betam salı günü 123 çıkmış tekrar yaptırmalı mıyım. adet de olmuyorum günlerdir. Fikirlerinize ihtiyacım var kızla
Yani bence yaptırmalısınızBende pazar günü yaptırmıştım 0,320 çıktı betam salı günü 123 çıkmış tekrar yaptırmalı mıyım. adet de olmuyorum günlerdir. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
sadece 2 kez baktirmisrim boşuna iş ve stres çık
ilk yaptırdığım özel hastane de tekrar yaptırdım yine ilk sonucun aynısı çıktı ve özel hastane olmasına rağmen test sonuçlarına gerekli hassasiyeti göstermediklerini düşünüyorum açıkcasıYani bence yaptırmalısınız
Aslinda ozel hastaneye yorulmasaydınız keske saglik ocaginda hemen 5 dklik. Yine123 mu cikti sonucilk yaptırdığım özel hastane de tekrar yaptırdım yine ilk sonucun aynısı çıktı ve özel hastane olmasına rağmen test sonuçlarına gerekli hassasiyeti göstermediklerini düşünüyorum açıkcası
Hayır 0.320 çıkmıştı bugün adet oldumAslinda ozel hastaneye yorulmasaydınız keske saglik ocaginda hemen 5 dklik. Yine123 mu cikti sonuc
Üzüldüm sanırım kimyasal gebelik olmuş. En yakın zamanda Allahım saglikli bir gebelik nasip etsin inşallahHayır 0.320 çıkmıştı bugün adet oldum
Amin inşallahÜzüldüm sanırım kimyasal gebelik olmuş. En yakın zamanda Allahım saglikli bir gebelik nasip etsin inşallah
Benim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı bayanlar adetime 2 gun varilk yaptırdığım özel hastane de tekrar yaptırdım yine ilk sonucun aynısı çıktı ve özel hastane olmasına rağmen test sonuçlarına gerekli hassasiyeti göstermediklerini düşünüyorum açıkcası
2 gün sonra bence tekrar baktır canım:)Benim beta 2,3 çıktı yükselme sansi varmı bayanlar adetime 2 gun var
Canım test yaptrdnmi tekrarDün adet günümüz olmadım ve bugun çok su akiyo anlamadım sancidaa vuruyo altima anlamış deilm hasta olcm diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?