- 20 Ocak 2015
- 9
- 4
- 86
- 34
- Konu Sahibi turkanturkan
-
çoğalır amzirisen ama senin bıcırık seni alırmı orasını düşün sen oda alışmıştır rahata artıkkizlar meraba dogum yapali bugun tam iki ay oldu sezeyan oldum die bebegime anne sutu cok vermedim ilk zamanlar amelyat agrimdan dolayi emzirme yerine sagip verdim sutum cok yoktu die bide aptamil alip bineronla verdim sonra bineron daha kolay geldi o kadar soylemelerine ragmen dinlemeyip hala biberonla veriorm ama bi haftadir fark ettimki bebegim anne sutu sagip verdigim donemde daha kiloluydu yuzu solms simdi vicdan azabi cekiorm oyle icim yaniorki sutum hala gelio ama cok azalmis acaba tekrar baslasam vermeyw cogalirmi yine nolur yardimci olun
bence yanlış yönlendirmeyin. benim oğlum 5 günlükken AB0 kan uyuşmazlığı sebebi ile uzayan sarılık yüzünden kilo alamadı mama desteğine başladı doktor ama beni de hiç bırakmadı.biberona alışmış bebeği memeye biraz zor döndürürsünüz ama hiç değilse düzenli sağın göğsünüzü kendi sütünüzü biberonla verin. açken memeyi verin alırsa öyle alır ancak. almazsa da dediğim gibi biberona kendi sütünüzü koyup verirsiniz
Evet sezeryan oldum die bu bir sebep cunku emfeksiyon kaptimSezeryan oldunuz diyemi emzirmediniz anlamadım tam olarak?
Bu bir sebep değil bence.
ben nerde yanlış yönlendirmişim onu çözemedim? bende meme ver diyorum zaten memeyi almazsa hiç değilse biberonla da olsa sütünü ver diyorum? siz bişeyleri yanlış anlamış olmalısınız sanırım yada ben yanlış anlatmış olmalıyımbence yanlış yönlendirmeyin. benim oğlum 5 günlükken AB0 kan uyuşmazlığı sebebi ile uzayan sarılık yüzünden kilo alamadı mama desteğine başladı doktor ama beni de hiç bırakmadı.
8 aylık olana kadar hem mama hem meme devam etti. benim sütüm azaldığı kendisinin de dişleri çıktığı için canımı çok acıttığı bir gün can havli ile kızdıktan sonra bıraktı.
diyeceğim biberon ayrı anne kokusu/ memesi ayrı.
konu sahibi bariz cahillik etmiş meme vermemiş.
bence asıl tembel olan bebekler değil biberon rahatlığına alışan anneler..
konu sahibi uğraşırsan bebeğin memeye döner. belki yetmez mama ile devam eder ama seni ne kadar emerse kardır..
Öyle bir şey yok kardeşim.Sezaryen olunca meme verilmemesinin nasıl bir sebebi olabilir ki? Hamileyim sırf meraktan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?