Bana da güzel nasihat olduBir müddet kendini nadasa bırak
Sakin düz sıradan bir hayat
Kitap oku komedi izle bir kursa spora dansa git
Sıradan günlük bir insan olmaya gayret et
Acelen ne firuze sakin
Hızlı koşan çabuk yorulur
Evet yazımdan çok sık birileri ile görüşüyormuşum gibi olmuş ama 2022 de 3 kişi oldu her birinden sonra araya 3-5 aylık kendime gelme süresi koymuştum zaten, bitişlerinden çok etkilendiğimdende ötürü aynı zamanda. Bu çok sık mı?Bir müddet kendini nadasa bırak
Sakin düz sıradan bir hayat
Kitap oku komedi izle bir kursa spora dansa git
Sıradan günlük bir insan olmaya gayret et
Acelen ne firuze sakin
Hızlı koşan çabuk yorulur
Evet öyle haklısınBu o ılık ve gav.t arkadaş mı? Yaneee konu sahibesi valla bak ben de dahil hep adam olmayan tipler için üzülüyoruz ama canına yazık. Boşver bir gvat için ne estetik falan olcaksın ... yanlış anlama benim bulduklarım da kötü ama bu adam ılık ve g.doş yani bu extra extra kötü boşver sne bu zırtoyu
Çok verici olmak kaybettiriyor benim tahammül bitti geçen instada gördüm ne tanışmaya ne tartışmaya halim var diye gerçekten öyle.Bende öyle kötü insanlara denk geldim ve zamanı vardır inanın.Beni her yerden sildi.Neden dediğimde de sebepsiz dedi insanlar tuhaf
Haklısınız dengeyi korumadim ama denge önemliVerici olmadım aslında dengeyi korudum ama ilişkiyi ileriyi taşımaya yönelik bir adım göremedim ben dengeye dikkat ederim ve denge çok önemli
Ama erkekler artık çok kalitesizleşmişler
Kesinlikle belli ediyorİlişkiler maalesef laçka olmuş artık.
Bunun senle ilgisi yok.
Herkes arayışta.
Sana tavsiyem biriyle tanış önce arkadas ol.
Mesafeli duruyorsa onun ya sevgilisi vardır yada birşey çıkar altından.
Atıyorum arıyorsun adama ulaşamıyorsun istediğin zaman bu adamın hayatında başkaları olduğunu gösteriyor.
Yada hafta sonu plan yapıyor mu senle yoksa araya mı sıkıştırıyor .
Her gün senle iletişim kuruyor mu iki msj yazmaktan bahsetmiyorum arıyor mu mesela ne kadar konuşuyor senle.
Aslında anlaşılıyor ama işte biz anlamak istemiyoruz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?