• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar enerji, özgüven nasıl gelir?

Aurora90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
614
571
53
35
Heh son birkaç gündür öyle bir durumdayım ki, içim çok daralıyor, kalbim daralıyor. Zor nefes alıyorum kötü hissediyorum. Konuşasım geldi, umarım konu açayım derken saçmalamam şimdi, iyi açıklarım kendimi 😬

Son zamanlarda acaip abuk subuk insanlarla tanışıp flört yaşadım ve bayada travmatik bitti. Sonuncusu benle konuşurken hayatında biri bile varmış. Benki kendimi çok mükemmeliyetçi, araştırmacı ve bu konularda aşırı titiz bulmama rağmen ruhum duymadı. Hayır gerçi başka travmatik ve saçma bir nedenden ötürü bitirmiştik ama tam ertesi gün ve sonra ki günlerde de başka kızın solo fotolarını, orda burda onla olan seyahatlerini paylaştı falan. Şok şok şok oldum. Ondan önceki apayrı bir şey, o da çok sert bitti. Falan derken 2022 de hayatıma giren tanımaya çalıştığım herkes kısacası bi b.k çıktı. Çok da travmatik ve özgüven kırıcı bitti benim tarafımdan o ilişkiler.

Öyle özgüvenim gidik, ve kalbim kırık ki.. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Hiç çalışasım iş yapasım yok, yataktan çıkasım yok. Kalbim sıkışıyor sürekli. Başım ağrıyor. 7/24 ağladım ağlayacağım bir moddayim.
Birazda yalnız yaşıyorum, şöyle sarılıp tensel temas kurup içimdekileri anlatıp ağlayabileceğim biri olmadı:KK43:.. İçimde birikti birikti.
Aslında öyle istiyorumki düzenli bir ilişkim olsun. Birine güveneyim, hayatı paylaşayım. Ama tüm bu üst üste kötü deneyimler umudumu çok kırdı. Kendimi bile beğenmiyorum. Günlerdir estetik şeylerine falan bakıyorum.
Sanırım sonuncusundan sonra özelliklede ilk defa özgüvenim çok düştü🥲 Daha önce aldatılmamıştım, yada birinin aldatılmasına vesile olmamıştım. Neden oldu, neden yaptı, neyim eksikti, nerem çirkindi, hangi huyum kötüydü, peki ben nasıl farketmedim o kadar mı körüm, falan diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Beki benimde davranışlarım konuşmalarım kusursuz değil, ve biryerlerde yanlış yapıyorum. Bilmiyorum, çokça kendimide suçluyorum. 'Eğer şurda şu tepkiyi vermeseydim, olay buraya bağlanmazdı' , 'belki en baştan böyle davransaydım herşey daha iyi olurdu', 'Belki daha önce bıraksaydım en azından bu kötü şeyi yaşamazdım' gibi gibi uzar gider. Hep bi geçmişe gidip, yaptığım neyi değiştirseydim sonuç böyle olmazdı diye düşünüp düşünüp beynimi yiyorum..

Of çok bunaldım, nasıl özgüvenimi geri kazanırım? :KK43:

Son düzenleme:
Bir müddet kendini nadasa bırak
Sakin düz sıradan bir hayat
Kitap oku komedi izle bir kursa spora dansa git
Sıradan günlük bir insan olmaya gayret et
Acelen ne firuze sakin
Hızlı koşan çabuk yorulur
Evet yazımdan çok sık birileri ile görüşüyormuşum gibi olmuş ama 2022 de 3 kişi oldu her birinden sonra araya 3-5 aylık kendime gelme süresi koymuştum zaten, bitişlerinden çok etkilendiğimdende ötürü aynı zamanda. Bu çok sık mı?🙄

Bu insanlarla nasil tanistiniz

Bu o ılık ve gav.t arkadaş mı? Yaneee konu sahibesi valla bak ben de dahil hep adam olmayan tipler için üzülüyoruz ama canına yazık. Boşver bir gvat için ne estetik falan olcaksın ... yanlış anlama benim bulduklarım da kötü ama bu adam ılık ve g.doş yani bu extra extra kötü boşver sne bu zırtoyu

Bu o ılık ve gav.t arkadaş mı? Yaneee konu sahibesi valla bak ben de dahil hep adam olmayan tipler için üzülüyoruz ama canına yazık. Boşver bir gvat için ne estetik falan olcaksın ... yanlış anlama benim bulduklarım da kötü ama bu adam ılık ve g.doş yani bu extra extra kötü boşver sne bu zırtoyu
Evet öyle haklısın MissCherryBlossom MissCherryBlossom 😢 .. Sanırım başkası olduğunu bilmeseydim bu kadar etkilenmezdim. Onun zırvalıklarından ettiğimiz kavgalar ve ayrılma başka. Ama sadece bir gün sonra başka bir kız fotosu görmek ciddi ciddi çok zoruma gitti ve çok etkilendim. Aşamıyorum bunu. Adam için değil kendime üzülüyorum.

Bence biraz oluruna bırakmalısın. Son anlattığın kişinin konusunu okumuştum. Onun için üzülmeye değer mi :) karaktersizin önde gideniymiş.
Benim nacizane tavsiyem spora başlaman olur. Valla öyle bir özgüven geliyor ki sen bile şaşırırsın. En azından bende öyle oldu 😊

Bende aynı durumdayım ve diyete fln başlamaya karar verdim spor falan, bi kaç ay enerjimi kendime vereceğim,konu sahibi siz neler yaptınız?

Bende öyle kötü insanlara denk geldim ve zamanı vardır inanın.Beni her yerden sildi.Neden dediğimde de sebepsiz dedi insanlar tuhaf

Verici olmadım aslında dengeyi korudum ama ilişkiyi ileriyi taşımaya yönelik bir adım göremedim ben dengeye dikkat ederim ve denge çok önemli
Ama erkekler artık çok kalitesizleşmişler
Haklısınız dengeyi korumadim ama denge önemli
Kalite konusunda da haklısınız kaliteli yanlizlik tercihim

Biraz ağla
Üzüntünü içinde tutma
Yaşa doyasıya

Sonrasında yine kaldığın yerden devam edersin

Öncelikle birinin sizi aldatması hiç bir zaman sizin suçunuz değildir. İlla sizden yana bir sıkıntısı varsa adam olan adam anlatır veya ayrılır. Başkasının yaptığı çirkinlik yüzünden kendinizi suçlamayın asla. Fakat depresyon ciddi bir rahatsızlık öyle bizim milletin küçümsediği gibi bir şey değil. Kalk giyin gez vs ile geçen bir şey değil. Mutlaka profesyonel yardım alın.

İlişkiler maalesef laçka olmuş artık.
Bunun senle ilgisi yok.
Herkes arayışta.
Sana tavsiyem biriyle tanış önce arkadas ol.
Mesafeli duruyorsa onun ya sevgilisi vardır yada birşey çıkar altından.
Atıyorum arıyorsun adama ulaşamıyorsun istediğin zaman bu adamın hayatında başkaları olduğunu gösteriyor.
Yada hafta sonu plan yapıyor mu senle yoksa araya mı sıkıştırıyor .
Her gün senle iletişim kuruyor mu iki msj yazmaktan bahsetmiyorum arıyor mu mesela ne kadar konuşuyor senle.
Aslında anlaşılıyor ama işte biz anlamak istemiyoruz bazen

İlişkiler maalesef laçka olmuş artık.
Bunun senle ilgisi yok.
Herkes arayışta.
Sana tavsiyem biriyle tanış önce arkadas ol.
Mesafeli duruyorsa onun ya sevgilisi vardır yada birşey çıkar altından.
Atıyorum arıyorsun adama ulaşamıyorsun istediğin zaman bu adamın hayatında başkaları olduğunu gösteriyor.
Yada hafta sonu plan yapıyor mu senle yoksa araya mı sıkıştırıyor .
Her gün senle iletişim kuruyor mu iki msj yazmaktan bahsetmiyorum arıyor mu mesela ne kadar konuşuyor senle.
Aslında anlaşılıyor ama işte biz anlamak istemiyoruz bazen
Kesinlikle belli ediyor
Serbest bırakmak çok güzel bir his

Back
X