TEKRAR EV MESELESİ:(

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Günaydın sevgili bayanlar
Şuraya evle ilgili çok konu açtım farkındayım
İnş. Son olur o yüzden son kez bir fikir verir misiniz
Evim 12 yıllık 3+1 140 metrekare arka bahçe cepheli pek komşuluk olmayan pek temiz olmayan gerek bina gerek bahçe olarak bir ev
Diğer ev sıfır 3+1 yol cepheli ama yoldan 50-70 metre kadar geride önünde çocuk parkı olan( 2 oğlum var)bir bina
Annemle aynı sitede özellikle istiyoruz anneme yakın olmak çalışıyorum.
Şuan ki evimzi 200.000 e satsak
Yeni ev için 330.000 tl diyorlar
Aradaki fark kadar paramız var ama kredi çekeceğiz çünkü eşim parayla ticaret yapıp kazanıyor
1.830,00 tl ödeme çıkıyor
Aylık gelirimiz 8.000-8.500 değişiyor
Siz olsanız evinizi değiştirirmisiniz yoksa bu evde biraz daha oturur musunuz
Evimizin fiyatı her geçen gün düşerken diğer evler hergün artıyor
Yardımlarınızı bekliyorum
Çalışıyorum belki cevap yazamam ama tüm yorumları okuacağım
İyi günler:)

Kazancınız kredi ödemeye müsait gibi duruyor , giderlerinizi düşünerek daha doğru kararı siz verirsiniz ama ben olsaydım alırdım 3 günlük dünya istediğim evde oturamayacaksam ne anlamı var ?

Bence mantıklı. Ödeyeceginiz tutar çok fazla değil. İnsan önce cekiniyor ama bir düzene girince ödemeler kolay oluyor.

Ben olsam alırdım yeni evi.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı yazamadım
Ama teşekkür ederim
Hepinizin ortak fikri alınması yönünde
Bana cesaret verdiniz teşekkür ederim
İnş.şu ev olurda bu sefer ki konum "taşınıyorum" olur

Tabii ki de yeni ev. Ödemeler de sabitse zamanla o para size daha az gelecektir. Yeni ev psikolojisinize de iyi gelecektir hem. Bana kalsa şu koşullarda hemen yarın taşınırdım

Tabii ki de yeni ev. Ödemeler de sabitse zamanla o para size daha az gelecektir. Yeni ev psikolojisinize de iyi gelecektir hem. Bana kalsa şu koşullarda hemen yarın taşınırdım
Teşekkür ederim,
Sizler böyle yazınca cesaretleniyorum
:)

yani yeni canlandı ortalık. şimdi koysanız ne zaman satılır diğer ev o zamana kadar alınabilir. Çabuk karar vermelisiniz

Geliriniz uygun görünüyo. Ben olsam alırdım.

Yapılmayacak bir gelir gider dengeniz yok. Yeni ev herzaman iyidir. Eskisi değer kaybetmez ama yenisi gibi kullanışlıda olmaz. Bence değiştirin. Tebdil-i mekanda ferahlık varmış gibi göründü anlattıklarınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…