Tekrar evlenenler...

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Merhaba arkadaşlar
Boşandıktan sonra tekrar evlenen ve iki tarafında çocuğu olan arkadaşlarımın dengeyi nasıl kurduklarını merak ediyorum. (Bu tür evliliklerde çocuk olan arkadaşlarda sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri anlatabilirler mi? Sonra şahin olan arkadaşlar sizde destek verin lütfen)
Hadi kadınlar kulübünün güzel kadınları şu konuya bir el atıverin.
Şimdiden çok teşekkürler herkese

İşte ben hem şanslı olmak, hem şans olmak istiyorum.
Arkadaşınızın ağzının tadı bozulmasın inşallah.
Ben iki çocuğumla, hiç evlenmemiş biriyle evlilik yaptım. Daha 1 aylık evlilik ama yapmaz olaydım. Herkes şanslı olamıyor ne yazık ki. İnşallah düzgün bir adama rastlarsınız.

Ben iki çocuğumla, hiç evlenmemiş biriyle evlilik yaptım. Daha 1 aylık evlilik ama yapmaz olaydım. Herkes şanslı olamıyor ne yazık ki. İnşallah düzgün bir adama rastlarsınız.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.
Sıkıntı nedir tam olarak?

İnşallah canım çok teşekkür ederim.
Sıkıntı nedir tam olarak?
Sıkıntı insan zannederek evlendiğim kişinin kaprisli, bencil, duygusal olarak olgunlaşamamış olması. Öncesinde bunları çok güzel saklamış olması. 1,5 ayda bıktım gerçekten. Bugün neye kapris yapacak, bugün ne sorun çıkartacak diye düşünmekten. Sabahki tartışma sonrası evden gitti , çookkk rahatım şu an.

Herşeye problem çıkartan kişi başa beladır cidden.
Konuştunuz mu peki durumu?

Bosanmazsiniz bence, onlar da arada sikinti yasiyor ama genelde iyiler.Adam birakmiyor gelip ozur diliyor.Adam cekilmeyecek olsa arkadasim cekmezdi.Ogluna baba gibi davraniyor oglu onu cok seviyor.Ev isleeine yardimci oluyor mukemmel hanimlik beklemiyor .Elindeki tum parayi eve harciyor yetmezse arkadasimdan istiyor.Tartismalarini asla cocugun yaninda yapmiyorlar.Arkadasim ailesiyle gorusmuyor ve o bunu kabul ediyor annesinin huysyzlugunu kabul ediyor kendi de duskun degil
Tutkulu bir iliskileei var ayrilmaz onlar.Siz de buyuk ihtimal oylesiniz bilemiyorum.

Benim de esiminde ikinci evliligi
Ikimizin de ilklerden cocugu var
Bide bebek yaptik etti 3 cocuk :)
Gerci esimin cocugu annesiyle yasiyor ama totalde 3 cocukluyuz deriz hep

Tabi ki cok kolay degil ama karsilikli anlayis cok onemli , cocuklari dislamamak senin cocugun benim cocugum dememek gerekiyor

Eskiler desmemek gerekiyor , eski eslerin hayatimizdaki varligini kabul edip kiskanclik yapmiyoruz

Bu arada benim oglum esime baba diyor ve tapiyor tabiri caizse , esimde kendi oglundan ayirmaz oyle bir oglummm deyisi var ki oz babadan farki yoktur

Boyle yazinca cok kolay gozukuyor ama biz ciddi emek verdik bu evlilik icin ve vermeye de devam ediyoruz tabi ki..

Benden size tavsiye iyice tanimadan evlenmeyin , bugun burda bi konu acilmisti fiziksel siddet goruyordu bir uye daha ilk haftadan baslamis , sakin iyice tanimadan evlenmeyin ne olursa olsun cocugunuz var once o gelmeli

Çok çok teşekkürler.
İnşallah mutluluğunuz daim olsun.

Geçen okuduğum bir kitapta çocuklar üvey anneye "bonus anne" diyorlardı, çok sekerdi. :)
Çok tatlıymış cidden.
Yapım gereği çocuklarla aram çok iyidir her zaman ama işte işler böyle olunca ben bile çok korkuyorum ki çocuklar acaba ne düşünür çok merak ediyorum.

Herşeye problem çıkartan kişi başa beladır cidden.
Konuştunuz mu peki durumu?
Her seferinde konuştuk, beklentileri, sıkıntıya yol açan durumları. O zaman pişman, o Zaman hak veriyor. Bir bakıyorsunuz işine gelmeyen birşeyde yine aynı terbiyesiz seviyesiz tavırlar. İnanın bu kadar sürede öyle iğrendirdi ki kendinden görmek bile istemiyorum suratını. Hadsiz düşündükçe sinirlerim geriliyor. Baakk akıllı ol lafı mesela bu sabahki beni çıkdırtan tavırlardan biri. Ki bu yontulmuş hali. Gece uykusu kaçsa beni uyandırıyor ki ben çocuklarım küçük sürekli gece uyanmalarıyla uğraşıyorum. Bencil ötesi bir varlık kısacası. Allah hakettiğini versin inşallah da benimle daha fazla uğraşamasın

Bu arada kesinlikle haklısınız çok iyi tanımak gerekiyor. İnşallah herşey herkes için güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…