• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evleniriz diye bosanan adamin sehrine es durumuyla gelmistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ouyeyimben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
11
-8
1
39
Biliyorsunuz bosandik bebek 8 aylıkken benim akrabam kimsem yok.buraya alıştım sayılır ama sinirlerim bozuluyor bu adam rahatlıkla kimsem yok diye de bosadi beni.be guzel bir de cocuk doğurdum burdaa kalalım elinin altında istiyor.ama bu zoruma gidiyor öğretmenim ben.yarin il disi tayinler açılıyor.yerimde olsanız tayin ister miydiniz ana baba kuzen dayı amca vs kimsem yok bunu göz önüne alarak cevaplar misiniz bir de cocugum 2 buçuk yaşında buradaki bakıcısı iyiydi .tayin isteyip gittiğim yerde çocuğumla perisan olur muyum? Babasi ayni şehirde olmamiza rağmen haftada 1 gun 2 veya 3 saat goruyor
Cocugu gecende aldi altına yapmış diye beni aradı getireyim temizle de geri gotureyim dedi.getirdi temizledim tekrar götürdü.

Biliyorsunuz bosandik bebek 8 aylıkken benim akrabam kimsem yok.buraya alıştım sayılır ama sinirlerim bozuluyor bu adam rahatlıkla kimsem yok diye de bosadi beni.be guzel bir de cocuk doğurdum burdaa kalalım elinin altında istiyor.ama bu zoruma gidiyor öğretmenim ben.yarin il disi tayinler açılıyor.yerimde olsanız tayin ister miydiniz ana baba kuzen dayı amca vs kimsem yok bunu göz önüne alarak cevaplar misiniz bir de cocugum 2 buçuk yaşında buradaki bakıcısı iyiydi .tayin isteyip gittiğim yerde çocuğumla perisan olur muyum? Babasi ayni şehirde olmamiza rağmen haftada 1 gun 2 veya 3 saat goruyor
Cocugu gecende aldi altına yapmış diye beni aradı getireyim temizle de geri gotureyim dedi.getirdi temizledim tekrar götürdü.
Bir öğretmen derdini nasıl bu kadar kötü anlatır?

Aaa hayret bugün pazar da değil konu açman ilginç olmuş.

Tayin iste tabi ki, hiç bir şey olmaz korkma. Küçük bir yere iste tayinini.
Ben de öyle istiyorum kucuk kasaba gibi bir yer olsun ama alışkanlık ya burası gittiğim yerde rezil olur muyum diye de korkuyorum

çocuğumun bakıcısı iyi, oraya gidersem perişan olurum vs. diyerek ne istediğinizi zaten belli etmişsiniz. Bizim ne dediğimizi zaten önemsemiyorsunuz. Önceki konularınızdan da biliyoruz
Fikir istiyorum sizlerden lütfen.

Bedevi, hadi kendini kandırıyorsun bizi neden kandırıyorsun? Adamın umrunda değilsin, çocuk bile umrunda değil. Hiç de öyle elinin altında durmanı falan istemiyor. En son ne zaman yüz yüze geldin iki kelam ettin? Tayinler açıldıysa durma git rahat edeceğin bir yere, bekleme daha, evlenmeyecek tekrar seninle.

Fikir istiyorum sizlerden lütfen.
Fikir verelim tabiyki bu platform o yüzden var. Ama siz bizi boşuna uğraştırıyorsunuz. Eşinizin sizi kandırmaya çalıştığını herkes sayfalarca anlatmasına rağmen inanmayıp yeniden sizle evleneceğini düşünerek dımdızlak boşandınız.

Ben mesela kendi fikrimi söyleyim: neden başka şehre gitmeyi düşündüğünüzü anlamadım. Madem tüm düzeniniz burda sebep ne?

Bedevi, hadi kendini kandırıyorsun bizi neden kandırıyorsun? Adamın umrunda değilsin, çocuk bile umrunda değil. Hiç de öyle elinin altında durmanı falan istemiyor. En son ne zaman yüz yüze geldin? Tayinler açıldıysa durma git rahat edeceğin bir yere, bekleme daha, evlenmeyecek tekrar seninle.
Ben de biliyorum asla evlenmez benimle tekrar.Allah da ona mutlu yuva kurdurmasin

Fikir verelim tabiyki bu platform o yüzden var. Ama siz bizi boşuna uğraştırıyorsunuz. Eşinizin sizi kandırmaya çalıştığını herkes sayfalarca anlatmasına rağmen inanmadınız.
Ben mesela kendi fikrimi söyleyim: neden başka şehre gitmeyi düşündüğünüzü anlamadım. Madem tüm düzeniniz burda sebep ne?
Cevap vereyim adaaminn elinin altında olmak istemiyorum.kendisi erdemlide anasıyla yaşıyor bana attığı mesaj aynen şöyle.mersine geleceğim gelmişken oğlanı da gormek istiyorum.bu durum normal.mi?

Cevap vereyim adaaminn elinin altında olmak istemiyorum.kendisi erdemlide anasıyla yaşıyor bana attığı mesaj aynen şöyle.mersine geleceğim gelmişken oğlanı da gormek istiyorum.bu durum normal.mi?
Normal. Adam çocuğu görmek istemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X