• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evleniriz diye bosanan adamin sehrine es durumuyla gelmistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevap vereyim adaaminn elinin altında olmak istemiyorum.kendisi erdemlide anasıyla yaşıyor bana attığı mesaj aynen şöyle.mersine geleceğim gelmişken oğlanı da gormek istiyorum.bu durum normal.mi?
Hayatını hala o adama göre dizayn ediyorsun. Kendin istiyorsan git, istemiyorsan kal. Sürekli o adamda yaşıyorsun. Kendi hayatına bak.

Biliyorsunuz bosandik bebek 8 aylıkken benim akrabam kimsem yok.buraya alıştım sayılır ama sinirlerim bozuluyor bu adam rahatlıkla kimsem yok diye de bosadi beni.be guzel bir de cocuk doğurdum burdaa kalalım elinin altında istiyor.ama bu zoruma gidiyor öğretmenim ben.yarin il disi tayinler açılıyor.yerimde olsanız tayin ister miydiniz ana baba kuzen dayı amca vs kimsem yok bunu göz önüne alarak cevaplar misiniz bir de cocugum 2 buçuk yaşında buradaki bakıcısı iyiydi .tayin isteyip gittiğim yerde çocuğumla perisan olur muyum? Babasi ayni şehirde olmamiza rağmen haftada 1 gun 2 veya 3 saat goruyor
Cocugu gecende aldi altına yapmış diye beni aradı getireyim temizle de geri gotureyim dedi.getirdi temizledim tekrar götürdü.
Sen adımını at . İstediğin yere tayin iste. Allah büyük sonuçta ilk başta bu şehre gelirken de bakıcınız cok iyi değildi orada da bulursunuz …

Sizin düşünüş tarzınız çok farklı cidden bizlerden bunu da ruhsal durumunuza bağlıyorum

tayin isteyin rezil olmazsınız kaç yaşında kadınsınız çocuğu kreşe falan verirsiniz yahu bu çocuk kaç yaşında kafamda hep 8 ay dönüp duruyor
2.5 yaşındaymış

Bedevi, hadi kendini kandırıyorsun bizi neden kandırıyorsun? Adamın umrunda değilsin, çocuk bile umrunda değil. Hiç de öyle elinin altında durmanı falan istemiyor. En son ne zaman yüz yüze geldin iki kelam ettin? Tayinler açıldıysa durma git rahat edeceğin bir yere, bekleme daha, evlenmeyecek tekrar seninle.
Haddime değil ama…
Neden bu kadar sert üslupla eleştiriyorsunuz ki 🤦🏻‍♀️ Ben azıcık böyle yorumlar görünce üzülüyorum. Derdini yazan belki tabiri caizse bir gaz istiyordur bir umut istiyordur kimsem yok diyor ya anlatabileceği kimsesi yoktur filan …

Sizin düşünüş tarzınız çok farklı cidden bizlerden bunu da ruhsal durumunuza bağlıyorum

tayin isteyin rezil olmazsınız kaç yaşında kadınsınız çocuğu kreşe falan verirsiniz yahu bu çocuk kaç yaşında kafamda hep 8 ay dönüp duruyor
Coxuk 8 aylıkken bosandi
Su an 2 buçuk yaşında.

Evet ama gelmişken gormek istemis yani aslında başka işler için geliyor gelmişken de cocugu aradan çıkarmak istiyor buna nasil normal dersiniz.
Burdan şunu anlıyorum; adam yıllarca seni yani çocuğunun anasını, geri evlencez diye kandırmış.
Bakmış sende tepki hareket falan yok o da hayatına bakmış. İşi çıktığında gelip çocuğu görüyor arada gelip gezdiriyor falan standart.
Sen ise durumdan rahatsızsın tayin olayı da fırsat çıkmış ama hala yok bakıcı iyi yok ortama alıştım diye kendine bahaneler üretiyorsun. Eminim ki burda 400 kişi de git dese sen kaldım diye konu açacaksın aylar sonra.

Yanına gidecek kimseniz yokmuş ve kendinize olduğunuz şehirde düzen kurmuşsunuz zaten, eski eşinize olan saplantılı tavrınızdan vazgeçebilirseniz tayin istemenize gerek yok bana kalırsa çünkü güçlü bir karaktere sahip değilsiniz ve hiç bilmediğiniz bir şehirde 2 yaşında bir çocukla düzen kurana kadar mahvolursunuz.
Mesajınızdan anlaşıldığı üzere siz çocuğu uzak bir yere götürerek adamı terbiye etmek istiyorsunuz ancak işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, haftada 2-3 kere görmeye gelen baba ayda bir bile gelmeyebilir. Kendi kişisel hırslarınız için çocuğunuzu madur etmeyin rica ederim

2,5 yaşında aslında kreşe verilebilir ama bezli kabul ediyorlar mı bilmiyorum
2,5 yaş tuvalet eğitimi için de normal bir yaş diye biliyorum

Biliyorsunuz bosandik bebek 8 aylıkken benim akrabam kimsem yok.buraya alıştım sayılır ama sinirlerim bozuluyor bu adam rahatlıkla kimsem yok diye de bosadi beni.be guzel bir de cocuk doğurdum burdaa kalalım elinin altında istiyor.ama bu zoruma gidiyor öğretmenim ben.yarin il disi tayinler açılıyor.yerimde olsanız tayin ister miydiniz ana baba kuzen dayı amca vs kimsem yok bunu göz önüne alarak cevaplar misiniz bir de cocugum 2 buçuk yaşında buradaki bakıcısı iyiydi .tayin isteyip gittiğim yerde çocuğumla perisan olur muyum? Babasi ayni şehirde olmamiza rağmen haftada 1 gun 2 veya 3 saat goruyor
Cocugu gecende aldi altına yapmış diye beni aradı getireyim temizle de geri gotureyim dedi.getirdi temizledim tekrar götürdü.
Ben tayin isteme diyenlerdenim. Çocuğunun babasina da ihtiyaci var. Bende sehir değiştiricem ama oğlumun büyümesini bekliyorum.
Derseniz ki ailemin oldugu yere gidecem onlarda destek olucak o zaman gidin, cunku tek cok zor ama bilmediğiniz bir şehre gidecekseniz hic gitmeyin bence

Evet ama gelmişken gormek istemis yani aslında başka işler için geliyor gelmişken de cocugu aradan çıkarmak istiyor buna nasil normal dersiniz.
Tek başına baktığında normal. Ama biz biliyoruz ki bu adam çocuğum da çocuğum diye ölüp bitmiyor. Seninle de işi kalmadı. Senin hala tayinimi aldırsam mı aldırmasam mı diye ikilemde kalman normal değil.
Haddime değil ama…
Neden bu kadar sert üslupla eleştiriyorsunuz ki 🤦🏻‍♀️ Ben azıcık böyle yorumlar görünce üzülüyorum. Derdini yazan belki tabiri caizse bir gaz istiyordur bir umut istiyordur kimsem yok diyor ya anlatabileceği kimsesi yoktur filan …
Biz bu arkadaşı biliyoruz, olay dert anlatma, gaz aramadan çıkalı çok oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X