• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evleniriz diye bosanan adamin sehrine es durumuyla gelmistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gidin. Orada hayatınız nasıl olur bilemeyiz ama burada sanki çok mu mutlusunuz?

Dönmeyecek bir adamı hala bekliyorsunuz. Takıntılı, saplantılı şekilde benzer konular açıp, verilen tavsiyeleri hiç ciddiye almıyorsunuz.

Tayin isterseniz belki yeni yer sizin ruh sağlığınıza iyi gelecek. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. Bakıcıda bulursunuz, yeni bir hayatınız olur.

Çocuğunuzada, öğrencilerinizede yazık. İster gidin ister kalın ama en kısa zamanda ruh sağlığınız için yardım alın.

Tek başına baktığında normal. Ama biz biliyoruz ki bu adam çocuğum da çocuğum diye ölüp bitmiyor. Seninle de işi kalmadı. Senin hala tayinimi aldırsam mı aldırmasam mı diye ikilemde kalman normal değil.

Biz bu arkadaşı biliyoruz, olay dert anlatma, gaz aramadan çıkalı çok oldu.
Hadi iyisin ilk duyarı sen yedin :KK53:

Biliyorsunuz bosandik bebek 8 aylıkken benim akrabam kimsem yok.buraya alıştım sayılır ama sinirlerim bozuluyor bu adam rahatlıkla kimsem yok diye de bosadi beni.be guzel bir de cocuk doğurdum burdaa kalalım elinin altında istiyor.ama bu zoruma gidiyor öğretmenim ben.yarin il disi tayinler açılıyor.yerimde olsanız tayin ister miydiniz ana baba kuzen dayı amca vs kimsem yok bunu göz önüne alarak cevaplar misiniz bir de cocugum 2 buçuk yaşında buradaki bakıcısı iyiydi .tayin isteyip gittiğim yerde çocuğumla perisan olur muyum? Babasi ayni şehirde olmamiza rağmen haftada 1 gun 2 veya 3 saat goruyor
Cocugu gecende aldi altına yapmış diye beni aradı getireyim temizle de geri gotureyim dedi.getirdi temizledim tekrar götürdü.

Son cümleye kadar kimseniz yoksa çocuğun babasına yakın olmanız mantıklı diyecektim ama vazgeçtim kaç bacım sen ordan.

Aaa sürekli yeni uyelik alıp banlanıp gidiyor üzulüyorumda ☹️
Laf dinleyeydi, 3884848448 tane üyelik almayaydı, aynı hikayeyi az değiştirip yedirmeye kalkmayaydı. Gelip derdini anlatıp gideydi. Sonra tekrar geleydi.

Biliyorsunuz bosandik bebek 8 aylıkken benim akrabam kimsem yok.buraya alıştım sayılır ama sinirlerim bozuluyor bu adam rahatlıkla kimsem yok diye de bosadi beni.be guzel bir de cocuk doğurdum burdaa kalalım elinin altında istiyor.ama bu zoruma gidiyor öğretmenim ben.yarin il disi tayinler açılıyor.yerimde olsanız tayin ister miydiniz ana baba kuzen dayı amca vs kimsem yok bunu göz önüne alarak cevaplar misiniz bir de cocugum 2 buçuk yaşında buradaki bakıcısı iyiydi .tayin isteyip gittiğim yerde çocuğumla perisan olur muyum? Babasi ayni şehirde olmamiza rağmen haftada 1 gun 2 veya 3 saat goruyor
Cocugu gecende aldi altına yapmış diye beni aradı getireyim temizle de geri gotureyim dedi.getirdi temizledim tekrar götürdü.

Size defalarca üyelik almayın, bu siteye üye olmayın dedik, bunun için geçerli nedenlerimiz de var üstelik.
Siz inadına hafta 8 gün 9, üyelik alıp konu açıyorsunuz.

Önceleri eski eşle evliymişsiniz gibi anlattınız, sonra sanki başka biriyle evlenecekmişsiniz gibi konular açtınız, bu konuda da kimsem yok diye anlatıyorsunuz, babanız siz küçükken vefat etmiş ama anneniz, halanız vs var, yani kimsesiz değilsiniz, daha nişanlıyken adamla sözleşme yapmaya kalktınız, adamın aile dostu bir adam gelinlik kumaşları satıyormuş kumaşı benden olsun demiş, gelinlik modelini kimse bilmeyecek diye nişanlınıza yeminler ettirmiş birisiniz, profilinizi çiziyorum ki bilinsin, eski eş size tekrar evleniriz deyip boşanma davası açmış, tamam kandırmış ama o kadar güvensiz ve kontrolcü birisiniz ki adam boşanmak istediğinde kuvvetle muhtemel kabul etmediniz.

Yanlış anlamayın ama sizin burada üyeliğe değil uzman desteğine ihtiyacınız var, insan var olan annesini, halasını bile yokmuş gibi göstermez.

Rica ediyorum artık gelmeyin, zira her gelişinizde üyeliğinin iptal edileceğini size çok önceden söylemiştik, siz de çok iyi biliyorsunuz bunu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X