Tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.

Ama eşim gidiyo. Gitmese annesi babası hemen arıyogel diye. Brnim gidip gitmemem de çok değiştirmez olayı. Eşimin anlaması lazım
Eşine gelip bizim anlatamayacağımıza göre senin anlatman lazım.
Uzmanlar bas bas bağırıyor evinize birini kabul etmeyin, başkalarının evlerine gitmeyin diye.

Annem ve yengem (amcamin hanimi) 45 yildir hem elti, hem arkadaslar ve yine 45 yildir yanyana evlerde oturup hergün (evet evet hergün) görüsür, bir araya gelirler. Yengem risk grubunda o yüzden virüs ciktigindan beridir sadece görüntülü olarak telefondan görüsüyorlar. Lütfen siz ve esinizde evinizde kalin.

Biliyorsunuz yaklaşık üç ay önce, evimi ayırmıştım. Kv nin tam karşı binasına. Ben burda konu açtığımda, herkes değişen bişi yok sadece karşı bina evin içinde gibi olursun yine demiştiniz ve bana fazla alıştırmam gerektiğini söylemiştiniz sağolasınız. Ben uyguladım bunu, şuan virüsü bahane ediyorum ve gitmiyorum. Haftada bir rşimle gidip yarım saat takılıp geliyorum. Kv bundan dolayı küsmüş sanırım. Ne arayıp soruyo, eşim söylemedi ama sanırım eşime dert yanıyolar. Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye. Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim, kaynanam gidip geliyo benim kadar yapmıyo. Bana lütfen fikir verin. Eşim, annesine gitmem konusunda ısrarcı değil şuan. Fikirlerinizi bekliyorum kırmadan :)
Başkasını değil kendini düşün ve mutlu et neresine vicdan yapıyon bunun ,,ne güzel kurtulmussun kocanda birşey demiyo illa düzenli ziyaret sartmi canın çeker git canın çekmez gitme mesela ben tartıştık küsüm kaynana ve çocuklarıyla eşimde çok barismam için uğraştı ben görüşmek istemiyorum dedim iki senedir gormuyorum ailem daha önemli benim için azıcık canınız kıymetli olsun üzmeyin çok düşünmeyin oğlu düşünsün boşver

Back
X