denemeye deqer tatlımmm yanındakı on sene tanıdqın ınsanı bazaen hıc tanımadıqnı farkedıosunn kıı uzaktan bırı bu kdr uqrsıo senle bence dene ne olck kıı kısmet ısı bunlar olur belkıde cok buyuk bı ask ewlnırsnız fln
"Kaşar"ına denk geldim ne demek yahu?:26: Marketten peynir mi seçiyor?
erkeklerin kendi aralarındaki iğrenç bir benzetme ama ne demek isteedğini herikimizde anlatık sanırsam
kızlar mrb ben burda daha öncede bir konu açmıştım .ama bilmiyenler içn tekrar özet geçeyim
faceden biriyle tanıştım .gel zman gitzman görüştük ama ne tel ne msn hiçbişi varmedim.sonra ona karşı bişiler hissetmeye başladım ve yanlış kararlar almamk için bitirmeye karar verdim.ve bitirdim.aradan 8 9 gün geçti bir msj lütfen bir şans ver ben senden çok hoşlandım sensiz olmuyo sen farklısn tarzında bir msj aldım ondan ee tabi bende yazdım karşılık olarak böyle olmaycağını daha ilerisi olmaycağını falan ben yapmam ne tel verip konuşabilirim nede buluşabilirm dedim.tamm haklısn korkuyosun kafanda dünya kadar sorular var hakılsında ama ben ciddiyim gerçekten aşık oldum dedi.senin resmini ablma gösterdim ablamda çok beğendi dedi ne dedin benim hakkımda dedim çok güzel ama yüz vermiyo demiş ablasıda akıllı kızmış aferim demişbak bende karşıydım netten biriyle ciddi düşünmye falan dedi senin gibi birinin çıkabileceğini tahmin etmemiştim hep dışrda olsun nette olsun hep kaşarına denk geldim dedi.senin çeki,ngenliğin beni çok etkiledi dedi artı ogün konuşuyoduk benim kalkmam lazımdı yemek hazırlıcam dedim sen yemek yapmayıda mı biliyosun falan dedi evt ne var bunda dedim bunalr falan çok etkilemiş kendisini.güven problemini aşamayız dedim .tanıcaz birbirimizi ben izinde gellicem 20 gün görüşücez dedi sonra bidaha gelicem söz nişan bişi olur adı konur daha rahat görüşüp birbirimizi tanırız dedi.
bak bana güvenmiyosan ailemle geliyim dedi anlat durumu siznkilere dedi ben ablama açtım bile konuyu dedi.onlrada bilsin dedi .sanırsam çok ciddi bu çocuk hem mantıklı konuşuyo hemde yakışıklı ama korkuyorum benn napıcam kızlar ya sonra facden birkaç basit görünümlü kız vardı onalr kim dedim lisede falan dedi senin öyle arkdaşlarınmı var dedim sorun değil istemiyosan silerim hatta şifremi vereyim sen sil dedi.yok artık dedim sonra kendi silmiş.faceden falanda yaptığı yorumalr arkdaşlarıyla muhabetti falan hoş offf kafam çok karışıkk çokkk
Anladık ama hemcinsiniz olarak böyle bi küçültmeden rahatsız oldum. Bu erkekler uslanmazKaşarmış
aslında bu tür konularda yorum yapmayı sevmiyorum ama sana şu kadarını söyleyebilirim ki kesinlikle ve kesinlikle uzak durulması gereken bir olay.sana bunun için yüzlerce neden sayabilirim.ama sen bilirisin.pişman olacagını hissdiyorum.erkelerin bi kaç tatlı sözne güvenen kızlardan olmayı göze almıssın ayrıca aranızdaki aşk degil sadece ondaki merak duygusu biraz da seni gizemli bulmus canım ama zamanla etkisi gececektir.ve sen o zaman cok pişman olacaksın.çünkü aşk böyle bişey degildir,özellikle net ortamındaki bi erkegin beklentisi bu tür basit duygularını tatmin etmekten öteye gecmez.her gün yüzlercesine şahit oluyoruz.seçim senin yol senin.
siz durust oldugunu dusunuyorsaniz sormayin bos yere burdaki kimsenin yorumunu--- zaten kulaklarinizi tikamissiniz
haklısın ama orda bende tepkimi gösterdim zaten merak etme ama aldığım cevap bana onalrı savunma dedi
sen benim durumuma ne diyosun yaa bi fikir ver
Sadece resimden görüp aldanma sakın..Millet neler yapıyor neler..Başkalarının resimleriyle kendileriymiş gibi insanları keklemeye kalkıyorlar.. Msnde camdan falan görmediysen sakın kanma derim.Sonra üzülen sen olursun..
Kader,kısmet diye düşünüyorum ya yolda,ya sokakta ya da nette sonuçta kaderinde varsa mutlaka tanışıyorsun bir şekilde.bende bazı arkadaşlar gibi olumsuz düşünüyordum kesinlikle olmaz diyordum ama kader:) ... hem ne demişler :"nasipse gelir Hintten Yemenden,nasip değilse ne gelir elden".Bencede denemeye değer diye düşünüyorum ama buluşacağın zaman kalabalık bir ortamda görüş insan oğlu sonuçta çokta güvenme:) Hakkında hayırlısı olur inş canım:)
kaşarına denk geldim lafına ben de takıldım ama artık erkekler tarafından çok kullanılmasına alıştığım için anlamına değil,içeriğine takıldım.hep kaşarına denk geldim diyen adam belli ki sürekli nette bu tip arkadaşlıklar kuruyor,arıyor.öyle bi amacı olmayıp da ne bileyim nette tesadüfen tanışmış olsanız,yanlışlıkla eklemiş olsa,ortak arkadaşınız olsa ve bu şekilde netten sizi tanıştırsa falan neyse de,amacı zaten nette "karı-kız (!) olayları" olan bi adama güvenmemek gerekir diye düşünüyorum:97:
ınternetten bırıyle tanısmay bekleme konusma ları cok cıg ve sevıyesız geldı bana kım o a sakın bulaşma yaşın küçük herhalde benden sana abla tavsiyesi
haklısın ama orda bende tepkimi gösterdim zaten merak etme ama aldığım cevap bana onalrı savunma dedi
sen benim durumuma ne diyosun yaa bi fikir ver
Benden büyüksün ne akıl vereyim bilemiyorum. Benim de bir arkadşaım internetten biriyle tanışmaya yeltendi, tanışamadı ama bende bu konuları uzun uzun düşünmüştüm. Mantığınla ve duygularınla hareket et. Ailene danış hatta. Umarım mutlu olrsun. Sevgiler.
bende şu anki sözlümle face de tanıştım 2 senelik arkadaşlığımızın ardında söz yaptık ve bikaç ay sonra nişanlanıcaz. demem şuki her internette olan bozuk yada yalancı değildir. ne ben aile yapısı kişiliği bozuk bi insanım nede sözlüm. denemeye dğer bence
bi an öyle kötü oldumki anlatamm aynısını yaşadım aceden tanıştık aynı köylüyüz ama tanımıyodum aynı yazdıklarını dedi bana burda kaşar çok heryerde sen çok arklısın istersen yarın ailemi getiriyim istesinler seni sözlenelim nişanlanalım diye aynı sözler hepsi aynı hatta bi an korktum ki yeni bi kızla konuşuyor sen osun dye daha küçüksün ondan boşver dyecektim ama sonra okudum ki meslegi alan başkaymış ben hatta bir kaç ay sevgili olduktan sonra numara verdim senin gbi korktum ama noldu çok sürmedi kalmış ki evlilik alan senin durumun arklı olblr bilmiyorum ama burdaki herkesin olumlu yada olumsuz fikrine önem ver bence insanlar netteki kadr dürüst olmuyolar malese..kızlar mrb ben burda daha öncede bir konu açmıştım .ama bilmiyenler içn tekrar özet geçeyim
faceden biriyle tanıştım .gel zman gitzman görüştük ama ne tel ne msn hiçbişi varmedim.sonra ona karşı bişiler hissetmeye başladım ve yanlış kararlar almamk için bitirmeye karar verdim.ve bitirdim.aradan 8 9 gün geçti bir msj lütfen bir şans ver ben senden çok hoşlandım sensiz olmuyo sen farklısn tarzında bir msj aldım ondan ee tabi bende yazdım karşılık olarak böyle olmaycağını daha ilerisi olmaycağını falan ben yapmam ne tel verip konuşabilirim nede buluşabilirm dedim.tamm haklısn korkuyosun kafanda dünya kadar sorular var hakılsında ama ben ciddiyim gerçekten aşık oldum dedi.senin resmini ablma gösterdim ablamda çok beğendi dedi ne dedin benim hakkımda dedim çok güzel ama yüz vermiyo demiş ablasıda akıllı kızmış aferim demişbak bende karşıydım netten biriyle ciddi düşünmye falan dedi senin gibi birinin çıkabileceğini tahmin etmemiştim hep dışrda olsun nette olsun hep kaşarına denk geldim dedi.senin çeki,ngenliğin beni çok etkiledi dedi artı ogün konuşuyoduk benim kalkmam lazımdı yemek hazırlıcam dedim sen yemek yapmayıda mı biliyosun falan dedi evt ne var bunda dedim bunalr falan çok etkilemiş kendisini.güven problemini aşamayız dedim .tanıcaz birbirimizi ben izinde gellicem 20 gün görüşücez dedi sonra bidaha gelicem söz nişan bişi olur adı konur daha rahat görüşüp birbirimizi tanırız dedi.
bak bana güvenmiyosan ailemle geliyim dedi anlat durumu siznkilere dedi ben ablama açtım bile konuyu dedi.onlrada bilsin dedi .sanırsam çok ciddi bu çocuk hem mantıklı konuşuyo hemde yakışıklı ama korkuyorum benn napıcam kızlar ya sonra facden birkaç basit görünümlü kız vardı onalr kim dedim lisede falan dedi senin öyle arkdaşlarınmı var dedim sorun değil istemiyosan silerim hatta şifremi vereyim sen sil dedi.yok artık dedim sonra kendi silmiş.faceden falanda yaptığı yorumalr arkdaşlarıyla muhabetti falan hoş offf kafam çok karışıkk çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?