tekrar görüşmeye başladık

canım benim niye bitti neden bitti çok özel değilse sonra oralı olmadımı ne yaptı

o zaman kendine de ona da bi şans ver

canım benim niye bitti neden bitti çok özel değilse sonra oralı olmadımı ne yaptı

bende sen gibiyim zor güvenirim ama bir süre sonra bitti sevgisi sanırım çok kavga ettik biz başka kızlarla ilgilendi sinir oldum herşey başta çok gzl tek msjında bile nasıl mutlu olursun seversin ama ya ayrıldıktan 6 gün sonra başkasına giderse kaldıramazsın ben onu okadr sevmiştim dersin herşeyde böyle başladı sen arklısın agırsın iyisin kaşar çok lalar aynı..

üzme kendini canım benim.haklsın erkek milleti köprüyü geçene kadar ..offf bilmiyorumm kafamm o kadar karışık kı

Canım dikkatli ol bence..

Sanırım bu konularda tecrubesizsin..

Ciddi olmasa bukadar çok uğraşır mı diye sormandan belli..

Bir iki dil dökmüş, herhangi birşey yapmamış ki..

Neler gördüm ben..Adam hüngür hüngür ağlıyor bile yalan yere..Tek amacı ise cinsel yönden faydalanmak..

İnsanlar bu derece beter olmuş yani..

Nette tanıştığın için demiyorum bunları.Net veya normal hayatta çooook dikkatli olmamız gerek..Erkekler öyle bir çakal olmuşlar ki..

Olurda reele dökülür ise ilişkin sana bir kaç ip ucu vereyim ; Mesela asla ve asla elini tutmaktan öteye gitme bir kaç ay...Eğer o isterse, elini tutmaktan ötesini asla hayal etmemesini söyle..

Birde maddi olarak ilk zamanlarda asla yanında bulunma..Hani hesap ödemekmiş, kontör göndermekmiş gibi..

Tam olarak güvenene kadar deneyebildiğin kadar dene onu..Tavırlarınla olsun, kurduğun cümlelerle olsun..

üzme kendini canım benim.haklsın erkek milleti köprüyü geçene kadar ..offf bilmiyorumm kafamm o kadar karışık kı

öyle tabiki ben onun için yanımdakilerden vazgeçtim şimdi ayrılalı 3 ay oldu hala başka tekli kabul etmedim ama son gördüklerimden sonra yanlış yaptıgımı anladım şimdi ise yeni bi hayta başlıcam Allah ın izniyle sende kendin en iyisini bilirsin bak ne dyecegim ilk resmini gördügümde ben bu beni üzer dmştim sende ilk gördgnde ne tepki verdysen dogrudur.. dye dşnyorum ii dşn

evt canım tecrübesizm .bu da korkutuyo beni .o daha rahat bellii car car konuşuyo.erkek milleri aklı uçkurunda oluyo hepsinin.tavsiyelriin içinde çok tşk ederim.zaten ben öyle rahat biri değilim elimi falan tuturamam.ama yinede dediklerini kulak arkası yapıcam.Allah razı olsun cnmm .

seni çok iyi anlıyorum canmm .inşallah yeni başlıcan hayatta çok ama çok mutlu olursun.ben onu ilk gördüğümde garip ama güven verdi biilmiyorum bi farklı geldi .ki ben bi bitirmiştim sonra 8 9 gün sonra yienden msj attı.peki ailen netten tanıştığını biliyomuydu ailesiyle tanıştırdımı seni

sagol canım başta ben istemedim o benden büyüktü halada büyük:) aramızda 3 yaş var belkide o yüzden anlaşamadık ona çoçk gibi geliyomuşum alan benim tavırlarım ahreketlerim oturmuş ama kıskançmışım öyle dyodu ama güven vermeyen birinden ne beklersin ki babam bilmiyodu annem bliyodu açıkçası bitti babamda böyle şeylere karşı bende karşıyudım ama sevdim deddim sonuda kötü bitti males ama şuan ona kırgın degilim ve belki tuha ama sıradan bi arkadaşım gbi geliyo oana arkadaşlık bile ederim o derece bişey hisstmiyorum artık nette tanışıp evlenn benden byk bi tanıdıgımda oldu gayet mutlu sadece karekter meselesi sonuçta bazı insanalr iki yüzlü olabliyo gerçktede çok var ama sanl daha tehl,ikeli dye dşnyorum..

kendinizi savunuyorsunuz ama her fırsatta.insanların yorumlarıa hak vermektense en azından bi dogruluk payı aramaktansa ben ona güveniyorum yok öyle biri degil gibi insanda şüphe uyandıran acıklamalarınız var.

bu da demek oluyor ki siz de internetten tanısmakta bi sorun olacagını düşünmüyorsunuz.ben de yasayın o zaman diyorum . tanımadıgınız nette kız arayan erkekleri kendinize yakın görüyorsanız diğer arkadasların dediği gibi insanları boş yere oyalamayın.hayat sizin seçim sizin.

ßence sen fazla inanmış güvenmişsin canım. Nasıl onun gerçek kimliğini sana göstermiş olduğuna inanabiliyosun daha görmemişsin bile! Sanal ortamda neler dönüyor haberin varmı ? 3 kişiyle çıkmış diyosun peki buna nasıl inandın ? Nasıl olsa ayrı şehirlerdesiniz araştırıp soruşturacağın kimsede yok.. Dilin kemiği yok ki herşeyi söyler.. Sen yinede fazla kaptırma kendini derim. Madem sende ona karşı bişiler hissediyosun ozaman çağır yüz yüze gelin bi konuşun sonra karar verin ilişkinizin adını koyun....

bak benim bir konum var arkadaşımla ilgili..
onu bi oku isstersenn..
insanlara güven olmaz canım..netten hiç tanımadığın aranızda hiç bir ortak arkadaş bile olmayan biriyle ne paylaşabilirsin..ne olabilir ki aranızda.."kaşar" kelimesini kullanan bir şahsın sen onla anlaşamayıp ayrılsan senin içinde o tanımlamayı kullanmıycanı nerden biliyorsun..Ben sanmıyorum ya.. bu kadar körü körüne insanlara güvenmeyiin!!

hem" ilk önce" mantıklı düşünmüşsün önce silmişsin sonra o mesaj atmış yine aklını karıştırmış.
bu senin için bir sınav olsa gerek.
unutma ki " sınavlarda her zaman ""ilk düşündüğümüz seçenek doğrudur"
umarım anlatabilmişimdir.

bakın benim kendimi savunduğum onu savunduğum falan yok niye yanlış anlıyosunuz ya da ben mi yanlış anlatıyorum.tabii fikirleriniz önemli ve bende herşeyi olduğu gibi sizlere paylaşıyorum.daha nett anlaşılsın yorumalrınızı daha doğru yapabilesiniz diye.eğer netten tanışmanın sorun olacağını düşünmeseydim emin ol burda böyle bir konu açmaz ve o kişiye enazından bir msnmi verirdim.benim kimseyi oyaladığım falan yok içimi açtım derdimi paylaştım isteyen okur Allah rızası için bir yorum yapar isteyen okumaz yada okur geçer.niye bukadar üzerime geldiğinizide anlamadım ayrıca.

canım benim ben 22 yaşındayım üniv bitrdim o kadar salak olduğumu düşünmüyorum yapma gözünü seveyim.adamın facede profili var devreleri var fotoları var yorumalrı falan var . 3 kızla çıkmış ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem inandım demedim kii lütfen biraz daha dikkaetli okuyun ve anlamadan üzerime oynamayın rica ediyorum.

ablacım açtığın konulara göz attım ama hangisi anlayamadım başlığını atarsan okuyabilirm.çok haklısn netten birine kolay kolay güvenemzsin.ama bunun ciddiyeti şurda evt ben bi bitirmiştim.aradan geçen zmanda takrar döndü ve ciddi olduğunu söyledi tamm ne msn ne tel hiçbişi istemiyorum.ozman izin ver ailemle çıkıp gelip aileleri tanıştıralım diyo .ciddi olmazsa nieye böyle yapsınn kafamı karıştıran şey bu

ailemin izin vericeğini bilsem arkamda durup destek vericeklerini bilsem denerim şansımı ama onalr asla müsade etmeycek ben bu çocuktan hoşlandım ne kadar dürüst ahlaklı edepli orasını bilemem.çünkü tanımıyorum.ailem işte destek verse tanımaya çalışırım o da yokk ama tanımakta istiyorum öyle garip duygular işte

bence uzak dur canım,arkana bile bakmadan uzaklaş ondan!!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/arkad...un-trajikomik-hikayeve-sonunda-pismanlik.html
bu canım açtığım konu..sanal ortmdan insanın başına herşey gelebilir..
Daha tam anlamıyla tanımıyorsun.. Yani birbirinizi görüyor olursunuz sürekli okulda falan ama internetten tanışırsınız sohbet eder buluşursunuz tamam az çok zaten sen o insanı analiz etmişsindir..ama böyle hiç tanımadığın biri tatlım..
Ayrıca ailem müsade etmez demişsin kimse müsade etmez..
şimdi bu çocuk sana yasak elma gibi gözükücek..
Daha çok görüşmek istiyceksindir..
İllada görüşücem hoşlandım diyorsan; bir aile büyüğüne anlat durumu iyi anlaşabildiğin yaşıtın gibi davranan teyze,hala,kuzen v.s onla git buluşmaya ertesi buluşmada da ailesiyle gelsin madem ciddi düşünüyorsanız eğer..
böyle güzel aklı başında çözümler üretebilirsin tatlım..
Ama sakın sözlerine kanıpta o ciddi düşünüyor deme.. Herkes sanalda istediğini yazabilir..nerden biebiliriz ki..
Bu sanal ortam tamamen şans işi..Ne çıkarsa bahtına.. ama Kaderden de kaçılmaz tabi
hakkında hayırlısı olsun..Sakın kimseden habersiz kendi başına birşey yapmaya kalkma sakın

okudum ablacım bu ne böyle yaa ibretlik hikaye gibi Allah akıl fikir versin daha bişi demiyorum.

benim konuma gelince evt ablacım daha tanımıyorum.ancak o izne geldiğinde görüşcez.sen demişsin ya hani aile büyüklerinden kendine yakın olan brine bahset diye hepsi yakındır bana biz birbirimize çok düşkünüz.ama beni anlayacak olan tek kişi kuzenimdir onunla bir görüşeyim .ablacım niyetim ciddi diyo ne kadar doğru orasını bilemem ama tamm senden ne msn ne tel istiyorum.hiçbişi istemiyorum.izin ver ailemle geliyim diyo.gel desem ailesiyle gelicek. zaten tek başıma yapamam ben korkarım illaki arkamda bir destekçim olmalı kuzenimle görüşcem.
saol ablacım bu önerin çok iyi oldu benim için.

ya olabilir netten tanışılabilir de, aileleri göndereyim falan filan demesi saçma geldi. bunlar için çok erken daha de bence. tlfonda konuş önce sonra bir görüş yüzyüze, anlarsın az çok. baktın içine sinmedi.. yol verirsin..
kötü insanlar reelden tanışınca da çıkıyor, bir dene bakalım madem hoşlandın. umarım güzel olur sonuç

canım benim umarımm iyi olur çok saol iyi dilelerin için.

aileleri gönderme durumu şölye benden kaynaklanıyo ben bir türkü cesaret edemediğim için.oda bana güvenmiyosun madem ailemle geliyim diyo .

en korktuğum erkek tipi hangisidir biliyo musunuz ve korkulması gereken

1-tanışır tanışmaz ya da tam tanımadan evlilikten bahseden (bunun içine yaşı epey geçmiş kız bulamamış evlilik için son çırpınışlarını gerçekleştiren saf aile oğullarını katmıyorum..onlar zaten kendini belli eder..)

2-tanışır tanışmaz size güzel sözler söyleyen daha sevgili olmadan yılışık yılışık aşkım canım muhabbetlerine giren..

bu tipler ya evliliğin ciddiyetinin farkında olmayacak kadar toydur..ki böyle toy birisi de evlilik sorumluluğu alamaz zaten..

ya da kızların ciddi erkeklerden hoşlandığını bilip bu yolla kandırmaya çalışıyordur..her iki ihtimalde de hemen evlilikten bahseden olunca durun şöyle bir düşünün..noluyoruz diyin

en korktuğum erkek tipi hangisidir biliyo musunuz ve korkulması gereken

1-tanışır tanışmaz ya da tam tanımadan evlilikten bahseden (bunun içine yaşı epey geçmiş kız bulamamış evlilik için son çırpınışlarını gerçekleştiren saf aile oğullarını katmıyorum..onlar zaten kendini belli eder..)

2-tanışır tanışmaz size güzel sözler söyleyen daha sevgili olmadan yılışık yılışık aşkım canım muhabbetlerine giren..

bu tipler ya evliliğin ciddiyetinin farkında olmayacak kadar toydur..ki böyle toy birisi de evlilik sorumluluğu alamaz zaten..

ya da kızların ciddi erkeklerden hoşlandığını bilip bu yolla kandırmaya çalışıyordur..her iki ihtimalde de hemen evlilikten bahseden olunca durun şöyle bir düşünün..noluyoruz diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…