Tekrar Hayatımıza Girmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?.

Whoami-2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
29
9
36
39
Bugün bu başlıkta bir konu açtım fakat hava durumu nedeniyle internet sikintisi vardı giremedim.. konuyu okuyanlar hatirlayacaktir.
Ancak geldiğimde hesabim kapatılmıştı.bu durun beni ayrıca üzdü.
Ben konuyu özetleyip sorumu yenilemeyecegim zira on yargılar fazlaca.
Sadece sorulan sorulara kişisel saygımdan dolayı cevap verip gideceğim.
Su anki esim ve ben iki ayrı yerde yaşıyorduk 2015 yılı tayinleri açılınca tayinisteyp eşimin yaşadığı şehre gorevlendirildim tutacağınız evin evleneecegimizde kalacağımız ev olmasını istediğinizden ev tutana kadar nişanımızı yaptık ve kayinvalidemlerle kalmaya başladım evi tuttuktan sonra da eşya düzene kadar 1.5 ay geçti nisandan 3 hafta sonra resmi nikah kıydık 1.5 ay nişanlı kaldığım evden evli olarak ciktim ve kendi evimize geçtik.
Bu sure içerisinde bahsi geçen kız üniversiteyi kazanarak bulunduğumuz ile geldi basta ev arkadaşları ile kalacaktı ancak ev arkadaşları başkasını alınca kız dışarıda kaldı bizde ev bulana kadar kapımızı açtık ailede o süreç içinde bize emanet etti bunda abes bir durum yok sanırım
Kizin çantasına gelince ben kimsenin özel eşyasını karıştırmam mesleğim itibariyle etik kurallarına aykırıdır nişanlı olarak ayni evde kaldigim sure içerisinde kızın gelmesi ile ayni odada kalmaya başladım evde olmadığı bir gün süpürge tutarken makyaj çantasını düştüğü yerden kaldırmak istediğimde açık olan ağzından bütün eşyalar düştü doğum kontrol hapı da bu eşyalar içerisinden çıktı bu durum elbette beni ilgilendirmediancak sonradan meydana gelen olaylarda beni rahatsız etmeye yetti
Ben kızın bizimle kalmasını annem kayinpederim dahi istemiyorduk ancak bi anlamda mecbur kaldım ev bulana kadar en azından hatta birlikte ev aradık kendisine ancak 800 tl kira ile tek başına gücüm yetmez diyerek heer seferinde bulamadan geri donduk bu kız yurtta falan da kalmaz yani sadece insanlığını da yenildik
Saçı ıslak geldiğinde annemler şüphelenmiyordu çünkü hee seferinde köye gittiğini amcası gilde yıkanıp geldiğini söylüyordu emin olun bu yalana ben uzunca bir sure kandım en son kavga ettiğimizde hepsini itiraf etti zaten.
Herneyse çok uzun oldu ancak o kadar yargılayıcı mesajlar atmışsınız ki kendimi kotu hissettim bu yüzden ilgilendiğiniz için tesekkur ederim..

Ben diger konunu bilmiyorum okumadim.. ama bu kadar anlattigindan birsey anlamadim yani o kiza ne oldu niye sizin hayatiniza tekrar ne diye girmeye calisiyor.. yada bu yazidigin konu bi sonuca varmamis yani ne demem gerektigini bilemedim.

ben okumadim msjlari, kız kim, neden evinize aldınız, biriyle iliskiye mi girmis

Önceki konunuzu bilmiyorum.
Kızın cinsel hayatı olmasından şüphelenip bundan mı rahatsız oldunuz?
Kimse istemiyorsa niye kalıyor, hiç anlamadım ya konu sahibi :/

Eski konuyu bilmeyince anlamadım mevzuyu. Mesele ne? Kız sevişiyor mu? Eğer mevzu buysa size ne? Bu değilse mevzu nedir?
Konu başlığını googleden yazın yanına kadinlar kulübü diye ekleyin eski konusu çıkıyor.

Bir tek ben anladım:)

Bu kızı zorla def etmişlerdi başlarından. Tekrar hiç bir şey olmamış gibi gelmek istiyordu. Konu sahibesi de ben napim diyordu.

Edit; bence gerekirse yediği naneleri sebep göstererek istemediğinizi belirtin. Belli ki arsız. Siz niye onun için huzurunuzdan oluyosunuz aman.

Bakin hesabim pasif hale gelmiş link verdim ben sadece orada soru soran arkadaşlara saygımdan dolayı bu konuyu açtım ya zahmet edip konuyu okuyun ya da iğneleyici mesajlarla cevap vermeyin ilk defa yardim istedim ama burası sanırım herkesin insanlari dala geçmek için cevapladığı bir yer ben sadece bir fikir istemiştim fazlasını değil özür dilerim.

Konuya baktım. Koskoca kız kilit vuramazsınız. Otoriteniz altına alamayacağınız bir insanı da kimseden emanet almayın. Sonra hesap vermek zorunda kalmazsınız. Sevişiyorsa da sizi ilgilendirmez. Ha ben ailesine sorumluyum diyorsan o sorumluluğu ya baştan almayacaktın yada erkeklere güven olmaz tarzı sıcak bir konuşma yapacaktın. Gerisi sizi pek bağlamıyor sanki. Çocuğunuz değil.

Elbette o kısmı bozi ilgilendirmez biz esim ve ben bize yalan söylemesinden dolayı hayatımızdan çıkardık zaten ancak kız bunca olana rağmen arayıp hala ben gelicem diyebiliyor benim aklım bu noktada duruyor biz o hatayı bir jere yaptık kendi hayati ama buna bizi tekrar dahil etmeye çalışmasına kızıyorum mesaj atıp ağzıma geleni söylemek istiyorum ancak kendime yakistirmiyorum

baktim. ya universite ogrencisi kiz belli ki sizden kucuk. sahip cikilmali bence

Sahiplik kısmı artık kendi ailesini ilgilendiriyor biz bir abi ve abla olarak hatta anne babamızı da dahil ederek üzerimize düşeni fazlası ile yaptık ancak olanları yani kizin neden birden çekip gittiğini ailemi bilmiyor kizin annemi arayıp ben donucem demesi bile afallatti beni kızla konuşmalı miyim ailemden uzak durması için çünkü artık guvenmiyorum

siz evlenip ayrıldınız kayınvalidenizin evinden ,eşinizle ayrı bir evde yaşıyorsunuz,o kızın ne sebeple olursa olsun sizin evinize gelip kalması zaten yakışıksız bir durum,kabul etmeyeceksiniz,eşinizin kardeşi değil kuzeni değil yeğeni değil ne işi var size geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…