Tekrar Hayatımıza Girmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?.

ben kendi çocuğumun sorumluluğunu bile zor alıyorum eşimle ortak karar almaya çalışıyoruz... iyi bir özgüveniniz var büyük bir kzıın sorumluluğunu alacak hemde üniye giden ailesine durumun içine girmeden detaysız bir şekilde anlatın kızlarının sorumluluğu size deil onlara ait yarın bişi olursa kıza sebep gösterilirsiniz...

EKsik bilgi falan vermedim hem önceki konuda hem kendimi anlatabilmek adına bu konuda yeterincef teferruata girdim ancak dünden beri sadece saldırılıyor sizden sonra yorum yazan arkadaşın yaptığı gibi bu kadfar yanlış anlaşılma üstüne hala bu tip yorumlar aldıktan sonra sizin tepkiniz ne olurdu acaba, insanlart sadece eleştirmekiçin buradalar 2 günde yazmaktan ve anlatmaktan yoruldum..kusura bakmayın.

Konunuzu yeni okudum link atmazsanız nerden bilelim ki,
Burada herkes kendi fikrini söylemeye çalışıyor siz niye bukadar gerginsiniz anlamadım
Hayır konunuzun son güncel halini yazmadan başına link ekleseydiniz madem ,ne biz soru sorardık konuyu anlamak için ne de siz bu kadar yersiz tribe girerdiniz.

Konunuza gelince kız madem bu kadar arsız ne diye hala sorumluluk alıyorsunuz !
Koca şehirde uygUn ev mi yok ? ayrıca yoksa da yok ne işi var evimde aile dostuda olsa birkaç gün idare edersinde sonrası tamamen düzenimi bozar.Benimde kendi aile hayatım ve özelim var neticede.

Doğru düzgün okuyacaksa gitsin düzgün 3 arkadaş bulsun 800 kira 3 e bölünsün.
Ne bu rahatlık yani herkes biliyor bu yaptığını ailesi bilmiyor .
Çocuk değil ki kulağını çekip terbiye edesiniz,başınıza risk alırsınız asla kabul etmeyin derim

peki şu soruyu cevaplar mısınız?
bu kız eşinizin arkadaşı sıfatıyla mı geldi kaldı kv kp ile? yoksa akraba falan mı?
eşimin arkadaşı ve aile ile de uzun zamandır tanışıyor aileler de arkadaş yani eski yaşadıkları yerden mahalleden komşuları..

Kayinvalidenle ustu kapali bir sekilde konusup sizin evde kalmasini uygun bilmadiginizi soyleyeceksiniz dahada israr ederse olaylari aynen anlatacaksiniz. Bosuna dememisler iyilikten maraz dogar diye... bu is size kalir daha cok basiniz agrir. Siz kimse duymasin diye cekiniyorsuniz oda bunu bilip kayinvalide uzerinden size gelmeye calisiyor. O rahata alismis sizde ki rahatligi ozlemistir ondan gelmek ister size. Kesinlikle taviz vermeyin.. herkezle bu halti yiyorsa kocanizla yapmamasi icin bir neden yok bosver baska yerde patlak versin bu arabanin tekeri..sizde patlarsa parcalar sizin eve dagilir.

Teşekkür ederim net bir şekilde anayıp kırmadan cevap verdiğiniz için, kayınvalideye konuyu anlatmak istiyorum ama bu konuda buradaki insanlar gibi o da beni suçlarssa diye korkmaya başladım dünden sonra ..
Kayınvalideme anlatıp kızın annesi ile konuşturmayı kızını buraya gönderse dahi bizde kalmayacağını bilmesini annesine anlatmasını istemek aklımdan geçmedi değil..

Bu arada yazdığım yorumun içine eklemişsiniz yorumunuzu hepsi birbirine karışmış Bende alıntı yapılıpp yorum yapılmış cevap nerde diye geziniyorum

Zaten bende oradan gördüm link'i ama hani keşke siz atsaydınız ama sizde bilmiyormuşsunuz birşey diyemiceğim ozaman :) ,benim gibi yeni gören birçok üye var konunuzu bu yüzden bu soru yağmuru.

ben sadecebu forumu bilgi almak amacıyla kullanıyordum, hayatımda ilk defa çıkmaza düştüm ve fikir almak istedim çünkü beklemediğimiz ve daha önce yaşamadığımız bir durumdu bu ve yanlış adım atıp huzurumuzu tekrar kaçırmak istemedim ancak o kadar çokeleştiri aldım ki inanın gerildim, üzüldüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum.. editörlerden konuyu kapatmalarını dahi istedim,bekliyorum..

Üzülmeyin o kadar derim ben .TEKRAR diyorum almayın evinize asla .

evet başlarda kıza olan güvenimizden içimiz rahattı sonradan bu anlattıklarımbaş gösterince yarın birşey olursa ailesi biz size emanet ettik sebepsiniz derse diye sadece ablasına konuyu açarak bu sorumluluğu alamayacağımızı belirttik, uçaktan inene ve ablasının yanına gidene kadar bizim sorumluluğumzda sonrasında bizden uzak olsun dedi eşim.. bu zamana kadar da öyleydi taki kayınvalidemi arayıp ben geri gelecem diyene kadar

KV NİZ KABUL ETMESİN bence başka bir şehirde üni okuyan kişilere tabiki yardım etmeliyiz ama evimize alarak diil...

Madem bidaha hayatinizda istemiyosunuz esinizin ailesine citlatin. Yani aramizda bi konu gecti size anlatmamiza gerek yok ama geri gelmemesi lazim sonra size sorun olarak donebilir gibi biseyler desin esiniz.

Sanırım kayınvalideye ve babama durumu anlatmak en doğrusu, en azından kız ailesine ben yine orada kalıcam diye yalan söylese dahi annem buna engel olacaktır, ailede ona göre önlemini alır ya da ir yurda yerleştirir.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

Bence kızı arayın ve eğer ısrarla gelmek istiyorsa ailesine yediği naneleri anlatacağınızı hatta ispatlayabileceğinizi söyleyin gelmeni istemiyorum benim evime kısa ve net başka bişey yapmanız gerekmiyor bence

forum ben bildim bileli böyleydi, burada kocasında dayak iyiyp dakkasında boşardım bana su getirmeyen erkeği diyen de var kendini bilmemne üniveristeli diye tanıtan da ama konulara bakıyorsun şaka gibi... neyse ben kızdan pek hoş kokular almadım evinizden uzak tutun onu... net ...

Doğum kontrol hapı sadece seks sonrası kullanılan bir hap degil. Adet düzensizliği olanlara doktor tavsiyesi ile kullandırılır. Ancak hoslandigi adamın evinde kaliyorsa elbet bisiler yaşanıyordur. Emanet olarak baktiginiz icin karalar baglamissiniz ama kızın dusunmedigi organının derdi sizi mi gerdi yahu bırak sen zaten gerekli seyi yapmıssın kabul de etme evine yurtta kalsın

Sen forumdakılere takılma nıtekim kocasının baska kadınlara bakıp orgazm olmasina ay nolacak diyen bi kadın topluluğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…