• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar ısınamıyormuş bana

Kimse için değmez. Herkes kendine eğlence arıyor. Özellikle erkekler. Silin gitsin, acımayın. Siz öyle ağır laflar ettiyseniz mutlaka bir sebebi vardır. Normal bir insan durup dururken ağır şeyler söylemez. Sizi demek ki o noktaya kadar getirip üzdü ki siz de ağır konuştunuz. Hiç kendine dönüp bakıyor mu acaba “ya neden bu kadar sinirlendi?” diye? Ben söyleyeyim yok.
Sizi suçlu çıkartıyor oh ne güzel. Gitsin kendini pohpohlayacak başka birini bulsun. Sallayın gitsin. Silin, bu sefer ulaşamasın. Bir daha ulaşırsa da bence burnunu çok fazla sürtün sonra da ne buluşun ne de konuşun. Kalsın öyle.
Evet asla konusmam artik dengesizle

1 yıl sevgiliydik.Yaşlarimiz o 32 ben 34..Bir türlü tam anlamiyla birbirimizi silip atamadık..Aylardır ayri oldugumuz halde.Son zamanlarda yine bana ulaşıp kafamı kariştirdi.Ozledigini,unutamadigini, bende kendini bulduugunu vs vs..Tekrar başlayabiliriz dedik.1 hafta sürdü 1 haftada 3 defa kısa da olsa görüştuk konuştuk.Sonra kayboldu sorduğum zaman ben ısınamıyorum eskisi gibi olamam ben kinci bir adamim (iliskimiz devam ederken bir takım ağır sözlerim olmuştu)onları unutmamış güya.Gururum incindi resmen nasıl böyle bir hata yapıp tekrar güvendim bu insana..iyi değilim buguun ama gececek biliyorum sizinle paylaşmak rahatlamak istedim bana iyi geliyor burdaki yorumlar kendime getiriyor.
Kusura bakma ama karşındaki Ş. Tekiymiş. Aranızda geçenleri bilmiyorum tam olarak ama tekrar görüşmek için ya niyeti farklıymış yada aklı dengesi yerinde değil.

gerçekten sevse bir şekilde sineye çeker seninle barışırdı. ama bu bahane etmiş gibi gözüküyor.. bırak ısınamasın donsun, kendi bilir de geç ya..

Back
X