Tekrar ısınamıyormuş bana

Böyle bir haysiyetsiz için ağlayacaksan buyur ağla. Senin egon zedelendi,Senin alamadığın öcü bir alırlar ki bacım merak etme böylelerine ah edip evrene yollayacaksın evet kötü bir düşğnce ama böyleleri gerçekten can yakmaktan korkmuyor.
Demekki böyle kac ah aldıki ne huzuru bulabiliyor ne mutlulugu çok haklisiniz yorumunuz icin tesekkur ederim

1 yıl sevgiliydik.Yaşlarimiz o 32 ben 34..Bir türlü tam anlamiyla birbirimizi silip atamadık..Aylardır ayri oldugumuz halde.Son zamanlarda yine bana ulaşıp kafamı kariştirdi.Ozledigini,unutamadigini, bende kendini bulduugunu vs vs..Tekrar başlayabiliriz dedik.1 hafta sürdü 1 haftada 3 defa kısa da olsa görüştuk konuştuk.Sonra kayboldu sorduğum zaman ben ısınamıyorum eskisi gibi olamam ben kinci bir adamim (iliskimiz devam ederken bir takım ağır sözlerim olmuştu)onları unutmamış güya.Gururum incindi resmen nasıl böyle bir hata yapıp tekrar güvendim bu insana..iyi değilim buguun ama gececek biliyorum sizinle paylaşmak rahatlamak istedim bana iyi geliyor burdaki yorumlar kendime getiriyor.
Giden gitmiştir.

yok yakinlasmamiz olmadi kisa sureli oturduk sadece ama eli elimde sarildik o kadar
İşte, istediğini alamadığı için kini aklına gelmiş. Hoş, alsa da seni başından savabilmek için kinine sığınacaktı. Arada boşta kalınca gelir, sen onu unutup hayatına devam edince egosu zedelenir gelir; ara sıra gelir işte. Ama sen her seferinde böyle kollarını açarsan daha çok üzülürsün. Yol vereceksin, yoluna bakacaksın.

32 yaşına kadar ısınmıyorsa arkadaşın dogalgaz borularında kaçak olabilir. Bana bahane üretiyor gibi geldi biraz hiç canınızı sıkmayın bir daha gelir se güvenmezsiniz olur biter aman dert edinmeyin

Back
X