- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Evet bana ders olduGeri dönene kapıyı göstericen
Yoksa yine aynısını yapar işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bana ders olduGeri dönene kapıyı göstericen
Yoksa yine aynısını yapar işte
insaallahBir süre sonra öyle bi soğuyacaksın ki yazda da bir yazmasa da bir
Yine yazarsa sakın cevap vermeEvet bana ders oldu
Evet bende aynen onu düşündüm intikammi aldin dedim oyun oynadi gibi geldi banadaO dedikleriniz neyse adamın içi soğumamış, pisliğine sizi heveslendirip, üç gün takılıp o bahaneyi söyleyip, kendince içini soğutmuş.
Exten next olmaz kuzum.
Yazicagini sanmiyorum yazarsada asla cvb alamaz artik benden.O kendince intikam aldi.Yine yazarsa sakın cevap verme
yok yakinlasmamiz olmadi kisa sureli oturduk sadece ama eli elimde sarildik o kadarHem kendi arıyor hem kendi trip atıyor. Çok tuhaf. Barışma sürecinde yakinlastiniz mi sadece merak ettim
Aynen ne istedigini bilmiyor.1 haftada sonra yine gelir merak etme.
hic takma bu sefer. ne istedigini bilmiyor kararsiz insanlarla yasam zor olur.
Oyun oynadı benimleÖff dengesiz adam ne uzuluyorsun kuzum degisik bir kafa, kindarsam kuyrugu kistirip.dönmem vardir bir numarasi yemesin bizi simdi
Nedendir bilinmez ama ilgilenme bosverOyun oynadı benimle
Demekki böyle kac ah aldıki ne huzuru bulabiliyor ne mutlulugu çok haklisiniz yorumunuz icin tesekkur ederimBöyle bir haysiyetsiz için ağlayacaksan buyur ağla. Senin egon zedelendi,Senin alamadığın öcü bir alırlar ki bacım merak etme böylelerine ah edip evrene yollayacaksın evet kötü bir düşğnce ama böyleleri gerçekten can yakmaktan korkmuyor.
Giden gitmiştir.1 yıl sevgiliydik.Yaşlarimiz o 32 ben 34..Bir türlü tam anlamiyla birbirimizi silip atamadık..Aylardır ayri oldugumuz halde.Son zamanlarda yine bana ulaşıp kafamı kariştirdi.Ozledigini,unutamadigini, bende kendini bulduugunu vs vs..Tekrar başlayabiliriz dedik.1 hafta sürdü 1 haftada 3 defa kısa da olsa görüştuk konuştuk.Sonra kayboldu sorduğum zaman ben ısınamıyorum eskisi gibi olamam ben kinci bir adamim (iliskimiz devam ederken bir takım ağır sözlerim olmuştu)onları unutmamış güya.Gururum incindi resmen nasıl böyle bir hata yapıp tekrar güvendim bu insana..iyi değilim buguun ama gececek biliyorum sizinle paylaşmak rahatlamak istedim bana iyi geliyor burdaki yorumlar kendime getiriyor.
İşte, istediğini alamadığı için kini aklına gelmiş. Hoş, alsa da seni başından savabilmek için kinine sığınacaktı. Arada boşta kalınca gelir, sen onu unutup hayatına devam edince egosu zedelenir gelir; ara sıra gelir işte. Ama sen her seferinde böyle kollarını açarsan daha çok üzülürsün. Yol vereceksin, yoluna bakacaksın.yok yakinlasmamiz olmadi kisa sureli oturduk sadece ama eli elimde sarildik o kadar