- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
En tehlikeli erkek tipi.
Bir daha arayacak nasılsa, artık kanmazsınız inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl sevgiliydik.Yaşlarimiz o 32 ben 34..Bir türlü tam anlamiyla birbirimizi silip atamadık..Aylardır ayri oldugumuz halde.Son zamanlarda yine bana ulaşıp kafamı kariştirdi.Ozledigini,unutamadigini, bende kendini bulduugunu vs vs..Tekrar başlayabiliriz dedik.1 hafta sürdü 1 haftada 3 defa kısa da olsa görüştuk konuştuk.Sonra kayboldu sorduğum zaman ben ısınamıyorum eskisi gibi olamam ben kinci bir adamim (iliskimiz devam ederken bir takım ağır sözlerim olmuştu)onları unutmamış güya.Gururum incindi resmen nasıl böyle bir hata yapıp tekrar güvendim bu insana..iyi değilim buguun ama gececek biliyorum sizinle paylaşmak rahatlamak istedim bana iyi geliyor burdaki yorumlar kendime getiriyor.
Bu tarz insanlari hayatinizdan öyle bir çıkarın ki anilarinizda bile kendilerine yer bulamasınlar. Ne kadar güvensiz bir karakter. Sizde kafanizi karistirmasina lutfen musade etmeyin. Bazen oyle anlar geliyor ki o kadar izin veriyoruz karsi tarafin hayatimizi mahvetmesine ve iste o an bu bizim suçumuz oluveriyor. Ne hakki var ki sizin hayatınızda. sağlıklı iliski yasayacaginiz kararli insanlar cikar umarim karsiniza. Üzmeyin kendinizi1 yıl sevgiliydik.Yaşlarimiz o 32 ben 34..Bir türlü tam anlamiyla birbirimizi silip atamadık..Aylardır ayri oldugumuz halde.Son zamanlarda yine bana ulaşıp kafamı kariştirdi.Ozledigini,unutamadigini, bende kendini bulduugunu vs vs..Tekrar başlayabiliriz dedik.1 hafta sürdü 1 haftada 3 defa kısa da olsa görüştuk konuştuk.Sonra kayboldu sorduğum zaman ben ısınamıyorum eskisi gibi olamam ben kinci bir adamim (iliskimiz devam ederken bir takım ağır sözlerim olmuştu)onları unutmamış güya.Gururum incindi resmen nasıl böyle bir hata yapıp tekrar güvendim bu insana..iyi değilim buguun ama gececek biliyorum sizinle paylaşmak rahatlamak istedim bana iyi geliyor burdaki yorumlar kendime getiriyor.
Ne istedigini bilmeyen tip..Gene iyi kurtulmussun bir de evlensen her sey icin bin karar degistirip dururdu.Sen dayanamaz bosardin.Kisa yoldan hallolmus.Olgun akli basinda adamlar varken boylesinin arkasindan uzulme.1 yıl sevgiliydik.Yaşlarimiz o 32 ben 34..Bir türlü tam anlamiyla birbirimizi silip atamadık..Aylardır ayri oldugumuz halde.Son zamanlarda yine bana ulaşıp kafamı kariştirdi.Ozledigini,unutamadigini, bende kendini bulduugunu vs vs..Tekrar başlayabiliriz dedik.1 hafta sürdü 1 haftada 3 defa kısa da olsa görüştuk konuştuk.Sonra kayboldu sorduğum zaman ben ısınamıyorum eskisi gibi olamam ben kinci bir adamim (iliskimiz devam ederken bir takım ağır sözlerim olmuştu)onları unutmamış güya.Gururum incindi resmen nasıl böyle bir hata yapıp tekrar güvendim bu insana..iyi değilim buguun ama gececek biliyorum sizinle paylaşmak rahatlamak istedim bana iyi geliyor burdaki yorumlar kendime getiriyor.
Onur kırıcı ne dedin mesela örnek verir misin bacımTartışmalarimizda onurunu kırıcı sozler ama onum uzerine kac kez tekrar denedik
soylemeye utaniyorum cocukca bir seydi cunku onu birinden kıskanmistim.Bende bir başkasina övücü kelimeler kullanmistim.Kıskansın diyeOnur kırıcı ne dedin mesela örnek verir misin bacım
Olayı net olarak anlayayım ki ona göre tespitlerimi yapıp yardımcı olayım sana bitanesi
Cok haklisiniz güzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim.Bu tarz insanlari hayatinizdan öyle bir çıkarın ki anilarinizda bile kendilerine yer bulamasınlar. Ne kadar güvensiz bir karakter. Sizde kafanizi karistirmasina lutfen musade etmeyin. Bazen oyle anlar geliyor ki o kadar izin veriyoruz karsi tarafin hayatimizi mahvetmesine ve iste o an bu bizim suçumuz oluveriyor. Ne hakki var ki sizin hayatınızda. sağlıklı iliski yasayacaginiz kararli insanlar cikar umarim karsiniza. Üzmeyin kendinizi
Gercekten ne istedigini bilmiyor asla iletisime gecmem artık ders oldu banaNe istedigini bilmeyen tip..Gene iyi kurtulmussun bir de evlensen her sey icin bin karar degistirip dururdu.Sen dayanamaz bosardin.Kisa yoldan hallolmus.Olgun akli basinda adamlar varken boylesinin arkasindan uzulme.
NOT:Geri gelecek,sepetle![]()
Evet bazen izliyorum aslında.Seni yoklamis sende hemen koyvermissin anlamamissin tavsiyem su adil Yıldırım videoları var onları izle mutlaka gerçekten çok faydasını görüyorum şiddetle tavsiye ederim
Bir daha arayacagini sanmam arasada asla ve asla kanmam iyi ders oldu bu bana.En tehlikeli erkek tipi.
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim bende oyle düşünüyorum.Canım yanlış anlama ama yalnız kaldığında yada muhtemelen hayatındaki kişiyle arası bozulduğunda sana sarıyor yazıyor onunla barışınca tekrar seni yüz üstü bırakıyor böyle erkeklere halk arasında ne denir yorum sizin. Ne yaparsan yap ama özledim unutamadım diyen erkeğin samimiyetine inanma aynı zamanda birşekilde geçmişi bahane edip olmuyor diyip seni suçlayan erkeğede inanma yine kestirip atmamış farkındaysan seni suçlayıp terketmiş açık kapı bırakmış kendince yine boşa düşüp dönmek istediğinde lütfen gururlu bir kadın ol ve o kapıyı açma
Ya biz ilginc bir sekilde iletisimi tam anlamiyla kesemedik ayda bir veya iki defa hep bir bahanelerle kısa da olsa konuştuk.5-6 ay gibi bir süre hep böyle geçti.Ne kadar ayri kaldiniz?Aylar sonra yazdi demissiniz ya.
Bende sevdiğini düşünmüyorumKinci degil, canı sıkılıyor. Sıkılırken sana yazıyor, hayat eglencelıyken yok oluyor susasın dıye de sucu sana atıp soyledıgın bir cumleyı onune koyuyor.
Seni sevmiyor yanı. İstese sevse oyle bi unutur ki.
Evet bende hataliyim ben ona hep açık tuttum kapilarimi.İşte, istediğini alamadığı için kini aklına gelmiş. Hoş, alsa da seni başından savabilmek için kinine sığınacaktı. Arada boşta kalınca gelir, sen onu unutup hayatına devam edince egosu zedelenir gelir; ara sıra gelir işte. Ama sen her seferinde böyle kollarını açarsan daha çok üzülürsün. Yol vereceksin, yoluna bakacaksın.