Tekrar karşılaşır mıyız?

gam-zede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
154
138
103
33
İyi geceler arkadaşlar. Bugün normalde saçmalık dediğim bir şeyi yaşadım.
Bugün yolda birisine denk geldim arkamdaydı sonra e haliyle erkek olunca otobüs durağına benden önce vardı ve aynı otobüse bindik. Hiç tanımıyorum ilk kez gördüm, ama çok etkilendim. hani otobüste şoforun arkasında koltuk ters oluyoya ona oturdu aramızda bi kaç kişi var ama karşılıklıyız, bi yandan çok beğendim ama bi yandan utandım. Ki olsa ne olacak yani dedim ama ben ömrümde böyle biri görmedim. Saga bakıyorum sola bakıyorum denk gelmeyeyim diye ne kadar uğraşsam da bi kaç kez denk geldik. Hatta ben baktığımda o benden önce bakıyodu. Ama tabi belki karşısına düşüyorum denk gelmiştir bilmiyorum. Sonra inerken dedim kesin başka yerde iner ama aynı yerde indik. Bi süre aynı yönde yürüdük arkamdaydı sonra gitti.Biliyorum çok saçma e yuhh diceksiniz belki ama vallahi sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum aptal bi mutluluk var üstümde, aklımdan çıkmıyo çok hoştu. Şimdi tek düşüncem acaba böyle kader tekrar bizi denk getirir mi? Yoksa imkansız mı?
(Bu arada ben pek otobüs kullanmam o gün başka bi yerde işim çıktı bineceğim tuttu, hatta canım sıkıldı erken gitmiştim )

tekrar karşılasırsan bierşeyler olur gibime geliyor...aşkın nerde karşısna çkacagı belli olmaz...

İyi de aynı yerde inmişsiniz,arkalı önlü yürümüşsünüz.
Adam da elektirik alsaydı adım atmaz mıydı size?

Back
X