- 11 Mart 2016
- 58
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi imkansizpapatya
-
Öyle yapıyorum canım zaten ama çok soğuk ya güvenmezse bidahabaska yalan soylemeyerek..zor birsey degil bilmesi gerekenleri anlatıcaksın saklamıycaksın
barıstıysa azda olsa guveni vardır zaten 4 gun olmus barısalı zaman vericeksin onada sıcak davranması icinÖyle yapıyorum canım zaten ama çok soğuk ya güvenmezse bidaha
Aslında olaylar çok karışık. Ben bakire değilim. Sevgilime bunu daha öncesinden söylemiştim ve hiç bişekide yüzüme bi gün olsa vurmadı. Herşey çok güzdl gidiyodu aramızda 9 yaş var. Ailesi beni çok seviyordu. Daha sonra ailem istemediği için ayrılmak zorunda kaldım tam bu sırada ona bakirelikle ilgili söylediğim bi yalanı öğrenmiş en yakınım dediğim pislik arkadaşımdan. Üstelik bu durumu aileside öğrendi. Sonra 2 ay çok yalvardım pişman oldum özür diledim ailemin onayı olmadan bu ilişki telrar olmaz dedi. Bende annesini aradım ve konuştum kadın çok iyi yaklaştı ve ben senin güler yüzlülüğünğ seviuorum ikiniz birbirinizi seviypsanız bi sorun yok benim için dedi. Ve barıştık fakat bana güvenmediğini güven olmazsa evlilik olmucağini söylüyor. Eskisi gibi yaklaşmıypr bana soğuk davranıyo ve şuan birlikteysek keşke dememek için diyo. Nasıl güvenicek bana bilmiyorumbarıstıysa azda olsa guveni vardır zaten 4 gun olmus barısalı zaman vericeksin onada sıcak davranması icin
ailesinin ogrenmesi kotu olmus ama ailemin onayı lazım demeside tuhfa heleki boyle ozel bir konu varken ortada aslında suan barısıp size sıcak davranıp davranmamasını gectim ilerde bu konu yuzunuze vurulurmu hem ailesi hem kendi tarafındanAslında olaylar çok karışık. Ben bakire değilim. Sevgilime bunu daha öncesinden söylemiştim ve hiç bişekide yüzüme bi gün olsa vurmadı. Herşey çok güzdl gidiyodu aramızda 9 yaş var. Ailesi beni çok seviyordu. Daha sonra ailem istemediği için ayrılmak zorunda kaldım tam bu sırada ona bakirelikle ilgili söylediğim bi yalanı öğrenmiş en yakınım dediğim pislik arkadaşımdan. Üstelik bu durumu aileside öğrendi. Sonra 2 ay çok yalvardım pişman oldum özür diledim ailemin onayı olmadan bu ilişki telrar olmaz dedi. Bende annesini aradım ve konuştum kadın çok iyi yaklaştı ve ben senin güler yüzlülüğünğ seviuorum ikiniz birbirinizi seviypsanız bi sorun yok benim için dedi. Ve barıştık fakat bana güvenmediğini güven olmazsa evlilik olmucağini söylüyor. Eskisi gibi yaklaşmıypr bana soğuk davranıyo ve şuan birlikteysek keşke dememek için diyo. Nasıl güvenicek bana bilmiyorum
Vurulmaz bu kadar eminim çünkü ailesinife kendisinşde çok iyi tanıyorumailesinin ogrenmesi kotu olmus ama ailemin onayı lazım demeside tuhfa heleki boyle ozel bir konu varken ortada aslında suan barısıp size sıcak davranıp davranmamasını gectim ilerde bu konu yuzunuze vurulurmu hem ailesi hem kendi tarafından
Güveni nasıl sağlarmBakire olup olmadiginiz konusunda kendisi karar veremiyorsa, ailem bakire isterse seninle tekrar birlikte olmam diyebiliyorsa bence bunu dusunun.
Çok iyi insanlar kaç srnedir tanıdığım için böylr konuşuyorum ama yaşamadan göremeyiz. Bitiremem çok seviyorum güveni sağlamam gerek ama nasılVar sana tavsiyem ...
1. Si sakin taniyorum deme daha tanimiosun ... evlendigin zaman gercek anlamda tanicaksin ...
bu dedigime kesinlikle inan bunca insan bosuna husrana ugramiyor hepimiz adimiz gibi emindik ...
ben senin yerinde olsaydim acik soyliim bitirirdim .. kv ogrenmis ve ilerde sikintilariniz olursa bu konu kesinlikle onune gelicek aha suraya yaziyorum forumda biri vardi dediydi dersin ( sakin oyle murad ettigimi dusunme insaallah yasamazsin ama bu durumlar hep boyle)
3 senedir tanıdığım için böyle konuşuyprıö fakat yaşamadan göremeyiz bilemeyiz haklısınız. Ama bırakamam çok seviyoruz birbirimizi nasıl güvrnini geri kazanabilirim bilmiyorum çok çıkmazdayımVar sana tavsiyem ...
1. Si sakin taniyorum deme daha tanimiosun ... evlendigin zaman gercek anlamda tanicaksin ...
bu dedigime kesinlikle inan bunca insan bosuna husrana ugramiyor hepimiz adimiz gibi emindik ...
ben senin yerinde olsaydim acik soyliim bitirirdim .. kv ogrenmis ve ilerde sikintilariniz olursa bu konu kesinlikle onune gelicek aha suraya yaziyorum forumda biri vardi dediydi dersin ( sakin oyle murad ettigimi dusunme insaallah yasamazsin ama bu durumlar hep boyle)
Ben isteyerek bi ilişki yaşamadım ama bunu kv de biliyo. Yani tecavüz olayına marux kaldığım için bu kadar anlayıilı zaten ki benle beraber ağladı ama yinede dediklerin doğru kuzum anlamayız içine girmeden. Peki güven olayına ne diyosun ?Tabiki iyilerdir guzelim degillerdir demiyorum ama evlilik kurumu cok farkli bir boyut herkesin etegindeki taslar dokuluyor ... bende bayiliyordum kayinvalideme kendimi en sansli insan hissediyordum taki evlenene kadar ...
diceksinki senin oyle diye herkesinde oylemi olucak tabiki hayir hatta insallah ben yanilirim da cok mutlu olursun su mubarek aylarda dua olsun bu benden sana ... ama sana suan sadece benim cevremden 50 kisi sayarim evlenmeden neyin ne oldugu belli olmuyor diyen ... kv ogrenmeseydi cok daha ic acici konusurdum ama gercekten onun ogrenmesi hic iyi olmamis hemde hic ..
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın umarım allah senin gönlüne göre verir herşeyiGuvenini kazanmak icin her istedigini yapma oyuncagi zannetmesin seni oldugun gibi davran sadece oldugun gibi ve bir daha yalan karistirma iliskinize tek yapabilicegin bu ... he bide tabiki zaman ...daha cok yeni boyle sart surtla onune gelmesi cok normal ... once sen kendine guven boyle endiseli olma oluosanda ona belli etme ki bazi korkulari var deyip iyice ustune gelmesin
İlişkimizde sevgilime yalan söylemiştim fakat başka bir olay yüzünden ayrılmıştık ayrıyken yalanımı öğrendi 2 ay ayrı kaldık. 4 gün önce barıştık birbirimizi çok seviyoruz sana güvenmek istiyorum artık güvenimi sen kazanıcaksın dedi. Aidatmamıştım sadece bir yalan. Whatsp facebook instagram hepsini sildirdi tek bir yalanda herşey biter diyo. Nasıl kazanıcam tekrar o güveni. Üstelik evlilik sşamasındaydık. Napıcam ne yapmam gerek nasıl yeniden o güveni kazanırım?
Krndi hatalarım yüzünden böyle oldu ve bu adam benim üstüme titreten biriydi kendim sebep olduö tabiki bişeylerden fedakarlık yapıcamBen olsam bana güvenmeyen biri ile yola çıkmam net !Hiç bir sosyal hesabımı silmem.
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın umarım allah senin gönlüne göre verir herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?